Clienții SonicWall cu CaptureATP configurat nu au probleme cu noul atac Zombieload asupra procesoarelor Intel

16 mai 2019

Noul atac side-channel Zombieload, care a luat cu asalt procesoarele Intel, nu ar trebui să sperie clienții SonicWall. Aceștia, prin intermediul serviciului CaptureCloud, beneficiază automat de tehnologia RTDMI (Real Time Depp Memory Inspection), o tehnologie lansată de companie în 2018, în curs de patentare, care identifică în timp real, proactiv, și blochează imediat amenințările informatice noi, necunoscute, înainte ca acestea să se manifeste.

Clienții SonicWall cu CaptureATP configurat nu au probleme cu noul atac Zombieload asupra procesoarelor Intel

RTDMI detectează si blochează orice malware care nu și-a manifestat anterior potențialul periculos și care s-a ascuns eficient prin diferite tipuri de criptări în calculatoarele infectate.
RTDMI forțează orice malware să-și dezvăluie “armele” în memoria calculatorului. Astfel, tehnologia identifică și gestionează atacuri sofisticate chiar dacă “armele” virușilor sau altor tipuri de malware sunt vizibile chiar și pentru numai 100 de nano-secunde.
 
Deja mari corporații precum Google sau Apple au luat măsuri pentru a-și proteja clienții, măsuri care presupun reducerea aproape cu 40% a capacității procesoarelor Intel existente în calculatoare sau servere.

“Clienții SonicWall care au soluția CaptureATP bine configurată, beneficiază de avantajele tehnologiei RTDMI și sunt protejați la orice malware nou apărut. Mai mult, nici nu au nevoie să aplice măsurile de prevenție suplimentare care să le încetinească sistemele”, explică Michael Berg, Vicepresident EMEA Sales la SonicWall.

Zombieload este un atac de tip side-channel care speculează o anumită tehnologie de optimizare a puterii procesoarelor introdusă de Intel pentru a crește viteza și performanța acestora.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Ocean Fish proceseaza 12 tone pe zi cu solutia WMS de la Senior Software

Ocean Fish, unul dintre cei mai mari producatori de produse din peste din tara, proceseaza peste 12 tone pe zi cu ajutorul solutiei pentru gestiunea depozitelor de la Senior Software. Evolutia continua a companiei sustinuta de pachetul unic de sisteme software ales in ultimii 8 ani au dus la vanzari de peste 20 de tone pe zi....

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward

Implementare abas ERP la SC Apulum SA Alba Iulia

Fondata în anul 1970 în orasul Alba Iulia, Apulum S.A. este cel mai mare producator de portelan din România, cu o productie diversificata: portelan menaj si hotelier, obiecte decorative, bibelouri.Firma cu peste 1.400 angajati.Compania este leader în productia de portelan din Europa si alte continente.Înalta calitate si eleganţa produselor este atribuita capacitatii ...

Citește tot arrow_forward