Clienții SonicWall cu CaptureATP configurat nu au probleme cu noul atac Zombieload asupra procesoarelor Intel

16 mai 2019

Noul atac side-channel Zombieload, care a luat cu asalt procesoarele Intel, nu ar trebui să sperie clienții SonicWall. Aceștia, prin intermediul serviciului CaptureCloud, beneficiază automat de tehnologia RTDMI (Real Time Depp Memory Inspection), o tehnologie lansată de companie în 2018, în curs de patentare, care identifică în timp real, proactiv, și blochează imediat amenințările informatice noi, necunoscute, înainte ca acestea să se manifeste.

Clienții SonicWall cu CaptureATP configurat nu au probleme cu noul atac Zombieload asupra procesoarelor Intel

RTDMI detectează si blochează orice malware care nu și-a manifestat anterior potențialul periculos și care s-a ascuns eficient prin diferite tipuri de criptări în calculatoarele infectate.
RTDMI forțează orice malware să-și dezvăluie “armele” în memoria calculatorului. Astfel, tehnologia identifică și gestionează atacuri sofisticate chiar dacă “armele” virușilor sau altor tipuri de malware sunt vizibile chiar și pentru numai 100 de nano-secunde.
 
Deja mari corporații precum Google sau Apple au luat măsuri pentru a-și proteja clienții, măsuri care presupun reducerea aproape cu 40% a capacității procesoarelor Intel existente în calculatoare sau servere.

“Clienții SonicWall care au soluția CaptureATP bine configurată, beneficiază de avantajele tehnologiei RTDMI și sunt protejați la orice malware nou apărut. Mai mult, nici nu au nevoie să aplice măsurile de prevenție suplimentare care să le încetinească sistemele”, explică Michael Berg, Vicepresident EMEA Sales la SonicWall.

Zombieload este un atac de tip side-channel care speculează o anumită tehnologie de optimizare a puterii procesoarelor introdusă de Intel pentru a crește viteza și performanța acestora.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Peste 900.000 de utilizatori au fost vizați de malware pretinzând a fi jocuri video populare, în decurs de un an

Infractorii cibernetici profită de cererea tot mai mare de jocuri video, distribuind malware prin intermediul unor pretinse copii ale celor mai populare, arată o cercetare Kaspersky. Peste 930.000 de utilizatori au fost vizați de astfel de atacuri, în ultimele 12 luni, între iunie 2018 și începutul lunii iunie 2019. Peste o treime dintre atacuri s-au concentrat pe numai trei ...

Citește tot arrow_forward

Compania românească Cyber Smart Defence deschide birouri în Dubai (UAE) și Maryland (USA)

Cyber Smart Defence (CSD), cea mai dinamică companie de securitate cibernetică fondată și condusă de antreprenori români, se află în al treilea an consecutiv de dublare a cifrei de afaceri. 

Citește tot arrow_forward

Infractorii din spatele amenințării Scranos schimbă metoda de atac. România rămâne ținta preferată

România, India și Brazilia sunt țările în care Scranos are activitatea cea mai intensă.

Citește tot arrow_forward