Compania de IT, Sandline, prezență inedită și apreciată în cadrul evenimentului global, organizat de NATO

18 octombrie 2017

Cunoscut ca fiind cel mai important eveniment anual dedicat securității cibernetice organizat de NATO, NIAS reunește lideri globali ai industriei, atât în zona expozițională, cât și la nivelul dezbaterilor, ce includ subiecte precum tendințe, provocări sau instrumente de analiză și monitorizare a vulnerabilităților.

Compania de IT, Sandline, prezență inedită și apreciată în cadrul evenimentului global, organizat de NATO

Belgia, octombrie 2017 – Cunoscut ca fiind cel mai important eveniment anual dedicat securității cibernetice organizat de NATO, NIAS reunește lideri globali ai industriei, atât în zona expozițională, cât și la nivelul dezbaterilor, ce includ subiecte precum tendințe, provocări sau instrumente de analiză și monitorizare a vulnerabilităților.

Aflate la NIAS, printr-un parteneriat extrem de bine gândit, Sandline și HEEPP au atras atenția zilele acestea, atât prin conceptul inovator al expunerii la stand, cât și prin faptul că acesta este și singura zonă expozițională care oferă soluții și demo-uri live.

“Participanții și vizitatorii standului nostru au fost plăcut impresionați de flexibilitatea soluției Centraleyezer (dezvoltată de compania românească Sandline), vendor centric, ce permite integrarea cu alte soluții existente, deși vorbim despre un produs de nișă, dedicat securității informației. Mai mult decât atât, am reușit îndeplinirea obiectivului vizat, ce include poziționarea resurselor umane în contextul managementului vulnerabilităților, printr-o soluție de prevenire și de monitorizare”, Radu Stănescu, CEO Sandline.

Inovația care convertește

Încă din prima zi a evenimentului, Sandline s-a bucurat de o rată excelentă de conversie, stabilind parteneriate și proiecte, ce vor fi concluzionate și comunicate în perioada următoare. În contextul unui domeniu în care decizia și procesul de achiziție au o durată semnificativă, concretizarea unor discuții într-un timp atât de scurt, nu poate fi decât o altă validare a beneficiilor și funcționalităților atât de necesare pe care le aduce Sandline.

Reprezentarea Sandline la evenimente cu rezonanță internațională are a bază promovarea soluției și a serviciilor dedicate securității informațiilor, precum și generarea de oportunități, contacte și conexiuni valide cu specialiști din domeniu, care au dictat trendurile pieței de profil de-a lungul timpului.

NIAS 2017 se desfășoară în perioada 17-19 octombrie 2017, în cadrul Lotto Mons Expo (Belgia), reunind 30 de speakeri internaționali, 20 de sesiuni aplicate, 90 de standuri expoziționale și peste 1400 de delegați

 

SANDLINE

Sandline este o companie de consultanță full-service în domeniul securității cibernetice, oferind soluții si servicii integrate privind vulnerabilitățile curente de securitate, tehnici de exploatare, precum și dezvoltare software, axate pe o abordare analitică, abilități solide, profesionalism și experiență. Soluțiile software ...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

BMW i Ventures anunţă o investiţie la Recogni

Recogni îşi propune să furnizeze o platformă care foloseşte algoritmi de inteligenţă artificială pentru procesarea datelor senzorilor pentru automobile autonome. 

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs 2020 - Aplicații software de agribusiness, cyber security, Fintech, Smart Mobility, Educație

În urma Hackathonului desfășurat weekend-ul trecut în cadrul Bibliotecii Centrale a Universității POLITEHNICA din București, care a însemnat 30 de ore de muncă intensă pentru mai bine de 220 de participanți, 28 echipe bazate pe inovații tehnice s-au calificat pentru programul de mentorat de 10 săptămâni organizat de către Asociația Tech Lounge cu sprijinul Oran...

Citește tot arrow_forward

LIDL DIGITAL LANSEAZĂ ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA SKY HIGH TECH TALK – UN EVENIMENT LA 50 DE METRI ÎNĂLȚIME

Lidl Digital, centrul de excelență în IT al Lidl Discount, lansează în premieră în România Sky High Tech Talk – un dialog despre tehnologie, purtat la 50 de metri înălțime, în aer

Citește tot arrow_forward