Compania romaneasca TheWebMiner anunta parteneriatul cu WEBCentric

03 ianuarie 2016

Firma românească TheWebMiner ce activează în domeniul IT a lansat în cursul acestui an un parteneriat cu compania sârbă WEBCentric. În baza acestuia WEBCentric va utiliza tehnologia din spatele motorului de analiză a prețurilor ThePriceMiner, tehnologie dezvoltată de TheWebMiner în cursul acestui an.

Compania romaneasca TheWebMiner anunta parteneriatul cu WEBCentric

Firma românească TheWebMiner ce activează în domeniul IT a lansat în cursul acestui an un parteneriat cu compania sârbă WEBCentric. În baza acestuia, WEBCentric va utiliza tehnologia din spatele motorului de analiză a prețurilor ThePriceMiner, tehnologie dezvoltată de TheWebMiner în cursul acestui an.

TheWebMiner a apărut pe piața românească în 2014 pentru a acoperi nevoile companiilor de achiziție de date și analiza de date oferind soluții inovative. Sub brandul ThePriceMiner compania a dezvoltat o unealtă specifică pentru identificat și extras intr­-o forma structurata prețuri dintr-­o pagină web, o soluție nu doar inovativă dar și de mare necesitate pentru compania sârbă.

Cu o activitate de peste 6 ani în domeniile business și web development la care se adaugă experiența în alte domenii încă din 1996, WEBCentric are o poziție bine stabilită printre companiile de profil. Deși principala direcție de dezvoltare a companiei este către aplicațiile custom, sunt acoperite și alte necesități precum întreținerea aplicațiilor și a serverelor.

Prin Price2Spy, WEBCentric oferă o soluție necesară pentru retailerii online din toată lumea ce au nevoie de monitorizarea permanentă a competiției. Intenția companiei este de a integra algoritmii specifici ThePriceMiner în funcționalitățile platformei Price2Spy și de a continua colaborarea prin proiecte comune cu firma românescă TheWebMiner.

Pentru detalii suplimentare, nu ezitați să ne contactați pe adresa de email: [email protected]

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward