Computaris derulează „Academia de programare” pentru 30 de programatori juniori şi studenţi la facultăţi cu profil tehnic

10 septembrie 2019

Computaris, companie de dezvoltare şi consultanţă software, derulează „Academia de programare” pentru 30 de programatori juniori şi studenţi la facultăţi cu profil tehnic, selectaţi să îşi dezvolte aptitudinile pentru o carieră de succes în domeniul tehnologiei şi al telecomunicaţiilor.

Computaris derulează „Academia de programare” pentru 30 de programatori juniori şi studenţi la facultăţi cu profil tehnic

Programul de internship are o durată de 2 luni şi se desfăşoară în perioada iulie-septembrie 2019 în cele 5 centre de dezvoltare ale Computaris din România, Polonia şi Moldova.

„Academia de programare face parte din strategia Computaris de a investi în dezvoltarea unei expertize tehnice de top atât în interiorul companiei, cât şi în rândul tinerilor programatori aflaţi la început de carieră. Prin programele de internship derulate în anii trecuţi, am reuşit să identificăm candidaţi cu un potenţial ridicat care au rămas în companie pe poziţii permanente, s-au integrat rapid în echipă şi au avut performanţe excelente”, a declarat Bogdan Tudan, Chief Operating Officer Computaris România şi iniţiatorul proiectului „Academia de programare”.

Cei 30 de participanţi au fost selectaţi din rândul studenţilor sau absolvenţilor de facultăţi cu profil automatică, calculatoare, electronică şi telecomunicaţii, matematică sau cibernetică din cadrul celor mai prestigioase Universităţi din Bucureşti, Galaţi, Varşovia, Bialystok şi Chişinău.

Participanţii la programul de internship au posibilitatea de a lucra full time alături de experţii Computaris şi sub coordonarea unui mentor, într-o serie de proiecte practice extrem de complexe. Sunt prevăzute prezentări introductive în domenii specifice telecom, sesiuni de training tehnic în diferite tehnologii (C/C++, Java, Ruby, DevOps, etc.), dar şi de metodologii de dezvoltare şi management de proiect.

„Datorită numărului mare de candidaţi şi interesului crescut pentru programele noastre de internship, am decis să extindem proiectul într-o „Academie de programare” care se desfăşoară acum simultan în 5 sedii Computaris în 3 ţări. De asemenea, Academia face parte dintr-o serie mai largă de iniţiative şi proiecte Computaris dedicate studenţilor, incluzând workshop-uri, conferinţe şi colaborări cu facultăţile de profil tehnic din centrele universitare”, a adăugat Bogdan Tudan.

COMPUTARIS

Computaris este o companie specializata in dezvoltare de software, integrare de sisteme si consultanta tehnica pentru furnizorii de software si servicii de comunicatii din intreaga lume. In peste 25 ani de activitate, Computaris a implementat cu succes peste 1.000 de proiecte catre peste 80 de companii din 100 de tari, in domeniile: real-time ...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward