1 an x Executor IT: tehnologie și executare silită în termenii performanței

09 iunie 2016

Aplicația dedicată executorilor judecătorești, Executor IT, celebrează 1 an de la prima implementare a suitei de beneficii oferite birourilor de executare, atingând rapid și cu succes peste 200 de utilizatori din 25 de orașe din România*.

1 an x Executor IT: tehnologie și executare silită în termenii performanței

Aplicația dedicată executorilor judecătorești, Executor IT, client aflat în portofoliul Softlead, celebrează 1 an de la prima implementare a suitei de beneficii oferite birourilor de executare, atingând rapid și cu succes peste 200 de utilizatori din 25 de orașe din România*.

În prezent, aplicația a devenit instrumentul de bază și nelipsit din cele mai multe dintre birourile de executori judecătorești, prin intermediul căruia au fost livrate peste 87.850 de dosare, numărul lor fiind în continuă creștere de la o oră la alta.

“Din momentul primei implementări, Executor IT a adăugat constant noi funcționalități care să servească activitatea utilizatorilor noștri specializați, ținând cont permanent de modificări legislative, de volumele de lucru, dar și de o prioritizare a solicitărilor pentru ca fiecare birou să poată beneficia în mod rapid și optim de toate aceste actualizări. Putem spune că, în prezent, Executor IT este cel mai complet instrument integrat de lucru deținut de un birou de executor judecătoresc, în raport cu volumul activităților dedicate, precum și în contextul adaptării și al previziunilor din domeniu”, Mihai Badea, Partener Executor IT.

De-a lungul activității sale, Executor IT a oferit constant seturi de beneficii noilor utilizatori. Așadar, la un an de la prima implementare a aplicației, Executor IT oferă 10% discount pentru prima lună de facturare în cazul clienților noi ce solicita instalarea în decursul acestei luni calendaristice (iunie 2016).
Lista de prețuri poate fi consultată mai jos sau direct pe site-ul oficial al aplicației, acolo unde persoanele interesate pot găsi mai multe informații utile, beneficii sau funcționalități.

________________________________

*Aplicația este folosită cu succes în orașe precum: Arad, Constanța, București, Sighetul Marmației, Cluj Napoca, Deva, Hunedoara, Ploiești, Bacău, Târgu-Jiu, Satu Mare, Oradea, Suceava, Baia Mare, Sibiu, Miercurea Ciuc, Buhuși, Slobozia, Târgu Lăpuș, Caracal, Pitești, Iași, Brașov, Craiova.

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Studiu de caz: Blueprint Studios

Am dezvoltat doua aplicatii mobile native pentru Blueprint Studios, o companie cu sediul in California, care inchiriaza decor pentru evenimente. Atat aplicatia iOS cat si cea Android ajuta utilizatorii sa gaseasca cu usurinta tot ceea ce le trebuie pentru orice eveniment special si ambele aplicatii se potrivesc cu identitatea vizuala a brandului si ofera clientilor o experienta online excelenta si...

Citește tot arrow_forward

Performanta pentru companiile de distributie cu SocrateERP

Companiile de distributie au nevoi specifice care pot fi rezolvate rapid si consistent cu ajutorul sistemului SocrateERP pentru distributie. Solutia va permite sa mentieti controlul asupra afacerii de distributie si va ofera parghiile necesare pentru a creste compania si a-i maximiza rezultatele.

Citește tot arrow_forward