Creștere cu 30% a licențelor pentru aplicații mobile în 2020

07 ianuarie 2021

2020 este anul care a adus cu sine numeroase provocări, dar și schimbări de comportament de utilizare al tehnologiei.

Creștere cu 30% a licențelor pentru aplicații mobile în 2020

Astfel, în 2020 s-a înregistrat o creștere cu 30% a investițiilor utilizatorilor în licențe pentru aplicații mobile, comparativ cu anul anterior. Astfel, s-a ajuns la sume de 111 miliarde de dolari la nivel internațional cheltuite pentru subscripții dedicate aplicațiilor mobile.

Principalul motiv al acestei creșteri este dat de pandemia cu noul coronavirus, care a schimbat atitudini, nevoi, practici și obiceiuri de consum, reflectate atât în petrecerea timpului liber (descărcarea și utilizarea aplicațiilor de învățare, divertisment etc.), cât și contextul aplicațiilor profesionale,  dedicate carierei.

Topul aplicațiilor mobile care au generat cele mai mari venituri

TikTok, YouTube, Tinder se află în topul general (App Store și Google Play Store) al aplicațiilor care au generat cele mai mari încasări.

 

Sursa informațiilor: https://www.businessofapps.com/ 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Ce pot face afacerile din România ca să evite criza economică de după pandemia COVID-19

ContentSpeed susține de peste 17 ani companiile autohtone de distribuție și retail tradițional, oferind soluții software pentru comerțul online. Astfel, alături de utilizatorii platformei de eCommerce a făcut o analiză a situației actuale și a planurilor de viitor și a conceput un scurt ghid de supraviețuire pe timp de criză, cu sfaturi practice pentru a evita sau minimiza efectele u...

Citește tot arrow_forward

Bitdefender descoperă o nouă metodă prin care pot fi sustrase informații secrete din servere cu procesoare Intel

O nouă vulnerabilitate descoperită de specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender poate duce la scurgeri de informații întrucât permite unui atacator să manipuleze execuția normală a unei aplicații prin care să acceseze apoi informații secrete.

Citește tot arrow_forward

Care sunt industriile în care digitalizarea este primordială în această perioadă?

Într-o perioadă în care angajații și companiile descoperă tot mai mult beneficiile work from home, optimizarea proceselor de lucru, precum și digitalizarea celor mai importante industrii aflate în interacțiunea directă consumator – producător/comerciant sunt esențiale și se află în topul intereselor clienților Softlead.

Citește tot arrow_forward