CRESTEREA PERFORMANTELOR ORGANIZATIEI PRIN IMPLEMENTAREA UNUI SISTEM CRM

25 noiembrie 2014

Vineri, 21 noiembrie, a avut loc la hotelul Marriott din Bucuresti, conferinta “Intalnirea antreprenorilor Germani din Romania 2014”, prima editie a evenimentului dedicat antreprenorilor germani din Romania, organizat de renumita companie germana Medialine AG in parteneriat cu CAS Software AG.

CRESTEREA PERFORMANTELOR ORGANIZATIEI PRIN IMPLEMENTAREA UNUI SISTEM CRM

Vineri, 21 noiembrie, a avut loc la hotelul Marriott din Bucuresti, conferinta “Intalnirea antreprenorilor Germani din Romania 2014”, prima editie a evenimentului dedicat antreprenorilor germani din Romania, organizat de renumita companie germana Medialine AG in parteneriat cu CAS Software AG.

Evenimentul a avut ca scop generarea unor discutii  despre mediul de afaceri din Romania si nu in ultimul rand, expunerea unor  povesti de succes ce au aratat cum poate sa ajunga o companie, in doar cativa ani,  unul dintre cei mai importanti jucatori in piata din Romania si care sunt elementele ce au generat acest succes.

Evenimentul a fost deschis de Domnul Sebastian Metz, Director General al Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane, iar ca si invitati speciali, au  onorat cu prezenta Domnul Jorge Leuschner, CEO MHS Truck & Bus si Domnul Stefan Hoerhammer, Sales Director, Medialine AG.

Temele dezbatute la eveniment au prezentat interes pentru publicul prezent intrucat s-au atins subiecte precum cresterea vanzarilor si monitorizarea activitatii departamentului de vanzari, beneficiile unui leadership focusat pe client, realizarea rapoartelor de vanzari si masurarea campaniilor de marketing prin utlizarea solutiei CAS CRM, solutie furnizata de compania de software CAS Software Ag si implementata in Romania de Medialine AG.

Unul dintre cele mai incitate subiecte dezbatute in cadrul conferintei a fost studiul de caz sustinut de domnul Jorge Leuschner, CEO al MHS Truck & Bus Romania, care a prezentat optimizarea proceselor din cadrul companiei pe care o conduce prin implementarea unei solutii CRM.

Domnul Leuschner a incantat publicul cu povesti adunate de-a lungul prestigioasei sale cariere, dar si cu informatii valoroase si strategii de business ce conduc o companie spre succes.

Compania Medialine Ag, reprezentata in Romania de Progress ICT, este prezenta pe piata romaneasca de mai bine de 10 ani si livreaza solutii IT&C pentru intreprinderi de toate dimensiunile. Progress ICT pune la dispozitia clientilor sai sisteme “Full Service” pentru servicii Premium IT – solutii software destinate afacerilor: ERP, CRM, Document Management Solutions, Payroll, servicii de infrastructura IT&C, managed IT, servere si Data Security.

Atat expertiza cat si seriozitatea si profesionalismul echipei Medialine au facut din aceasta unul dintre cei mai importanti si recunoscuti furnizori de sisteme “Full Service” pentru domeniul IT.

In portofoliul de clienti al Medialine  se afla companii recunoscute la nivel international precum - MHS Truck&Bus - importator general MAN, lider in distributie, service si comercializare vehicule comerciale si piese, Hoeganaes Corporation - lider in prelucrarea si comercializarea pulberilor metalice, INMAACRO- distribuitor de masini de masurat si controlat, masini-unelte, scule aschietoare, accesorii, dispozitive de prindere si fixare a pieselor, Stellwag Electroprod S.R.L- distribuitor de utilaje pentru fabrici ,  EVENTIM – cea mai mare platforma online destinata vanzarii biletelor la  evenimente , Transilvania Pack and Print S.A. - unul dintre cei mai mari producatori de ambalaje caserate , cutii din carton duplex si ambalaje pentru industria alimentara,  Trenkwalder SRL - lider în Europa centrală şi de est pe piaţa resurselor umane si altii.

Progress ICT Solutions

Progress-ICT este un important furnizor de solutii de business IT&C, valorificand experienta dobandita in cadrul grupului german Medialine, in cei peste 12 ani de activitate. Avand un palmares important de clienti, mai ales pe plan international, suntem un jucator strategic pe piata IT&C axat pe solutiile integrate de optimizare a proceselo...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward

Doriţi mai mult capital de lucru? Optimizaţi stocurile cu Mesonic Winline

Asigurarea capitalului de lucru devine principala preocupare pentru mulţi antreprenori în contextul crizei generate de Covid-19. Atât Guvernul României cât şi Comisia europeană au anunţat o serie de măsuri prin care companiile mici şi mijlocii ar putea primi primi credite bancare și capital de lucru, însă aceste instrumente financiare reprezintă o perspectiv...

Citește tot arrow_forward