Cu Accept Software gestiunea si contabilitatea devin mai eficiente

21 martie 2014

Simplitate, stabilitate, eficientizare si corectitudine in calcule. Aceasta este ofera Accept Software, companie ce pune la dispozitia clientilor o varietate de programe de contabilitate, performante, menite sa iti usureze munca si sa obti o gestiune corecta a afacerii tale.

Simplitate, stabilitate, eficientizare si corectitudine in calcule. Aceasta este ofera Accept Software, companie ce pune la dispozitia clientilor o varietate de programe de contabilitate, performante, menite sa iti usureze munca si sa obti o gestiune corecta a afacerii tale.

Asadar, daca esti in cautarea unei companii care sa-ti ofere accesul la solutii eficiente si soft-uri de ultima generatie, Accept Sofware este partenerul de care ai nevoie. Mai mult decat atat, compania noastra iti ofera posibilitatea sa descarci si sa testezi gratuit programul de contabilitate. Simplu si rapid .Cu Accept Software gestiunea companiei tale este mai usoara.

Contabilitatea si gestiunea - Primul pas pentru o afacere de succes

Contabilitatea a devenit astazi, cea mai importanta sursa de informatii privind activitatea economica a unei firme, informatii financiare de care depind deciziile luate pentru dezvolatrea cifrelor de afaceri, motiv pentru care gestiunea si contabilitatea trebuie sa ofere cifre exacte, reale si corecte. Cu alte cuvinte, contabilitatea reprezinta un sistem complex de colectare, identificare, grupare, prelucrare, inregistrare a elementelor contabile si de raportare financiara. Astfel, contabilitatea a cunoscut o evolutie conforma cu procesul tehnico-stiintific, urmarind sa satisfaca mai bine cerintele informationale ale unor categorii tot mai largi si mai variate de utilizatori.

Daca pana nu demult, gestiunea si contabilitatea unei firme se realiza pe un banal caiet impovizat, astazi tine de responsabilitatea fiecarui administrator sa puna la dispozitia angajatilor metode eficiente si adecvate unei bune contabilitati. Chiar daca exista numeroase soft-uri dedicate contabilitatii, nu toate duc la rezultatele dorite si nu toate pot fi utilizate cu usurinta.In conditiile in care tehnologia informatiei a evoluat extrem de rapid, decizia de achizitionare sau schimbare a softului de contabilitate este una importanta si poate avea un impact major asupra unei afaceri. Pentru o contabilitate perfecta, solutiile informatice trebuie sa raspuda cu succes mai multor factori, ca de exemplu: factorul functional, factorul tehnic, factorul utilitate, modul de licentiere si factorul ergonomie.

Accept Software-Solutii performante pentru o contabilitate usoara

Pentru ca alegerea ta sa fie una inspirata, apeleaza la Accept Software, profesionistii in domeniu, gata sa-ti raspunda cu promptitudine oricarei solicitari. Softul pentru gestiune si contabilitate pus la dispozitia clientilor, genereaza rapoarte si jurnale de vanzari si cumparari, balante, precum si multe alte documente contabile. Programul permite introducerea documentelor primare, listarea centralizatoarelor si declaratiilor 394 si 300, realizarea bilanturilor si a balantelor, dar si evidenta stricta a clientilor si furnizorilor ori a rapoartelor de productie cu retetar. Mai mult decat atat, soft-ul oferit de Accept Software se remarca prin simplitate, usurinta in operare, corectitudine in calcule si raspuns prompt la solicitari. In plus, pentru utilizarea acestui program nu este nevoie de cursuri sau pregatire in domeniu, fiind util oricarui contabil, indiferent de nivelul de pregatire.Pentru a te convinge de avantajele acestui program, nu-ti ramane nimic altceva de facut decat sa-l descarci si sa-l testezi gratuit.

In decursul anilor de experienta acumulati pe piata de profil, Accept Software, cu sediul in Suceava a dezvoltat un bogat portofoliu de servicii si produse, printre care se numara: software asociatii de proprietari, programe salarii, program gestiune lapte, program de gestiune supermarket, case de marcat, cititoare cod de bare, service calculatoare, depanare laptop, reparatii imprimante, service case de marcat, mentenanta website, aplicatii web, precum si multe altele. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet www.acceptsoftware.ro si contacteaza-ne.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward