Cu Accept Software gestiunea si contabilitatea devin mai eficiente

21 martie 2014

Simplitate, stabilitate, eficientizare si corectitudine in calcule. Aceasta este ofera Accept Software, companie ce pune la dispozitia clientilor o varietate de programe de contabilitate, performante, menite sa iti usureze munca si sa obti o gestiune corecta a afacerii tale.

Simplitate, stabilitate, eficientizare si corectitudine in calcule. Aceasta este ofera Accept Software, companie ce pune la dispozitia clientilor o varietate de programe de contabilitate, performante, menite sa iti usureze munca si sa obti o gestiune corecta a afacerii tale.

Asadar, daca esti in cautarea unei companii care sa-ti ofere accesul la solutii eficiente si soft-uri de ultima generatie, Accept Sofware este partenerul de care ai nevoie. Mai mult decat atat, compania noastra iti ofera posibilitatea sa descarci si sa testezi gratuit programul de contabilitate. Simplu si rapid .Cu Accept Software gestiunea companiei tale este mai usoara.

Contabilitatea si gestiunea - Primul pas pentru o afacere de succes

Contabilitatea a devenit astazi, cea mai importanta sursa de informatii privind activitatea economica a unei firme, informatii financiare de care depind deciziile luate pentru dezvolatrea cifrelor de afaceri, motiv pentru care gestiunea si contabilitatea trebuie sa ofere cifre exacte, reale si corecte. Cu alte cuvinte, contabilitatea reprezinta un sistem complex de colectare, identificare, grupare, prelucrare, inregistrare a elementelor contabile si de raportare financiara. Astfel, contabilitatea a cunoscut o evolutie conforma cu procesul tehnico-stiintific, urmarind sa satisfaca mai bine cerintele informationale ale unor categorii tot mai largi si mai variate de utilizatori.

Daca pana nu demult, gestiunea si contabilitatea unei firme se realiza pe un banal caiet impovizat, astazi tine de responsabilitatea fiecarui administrator sa puna la dispozitia angajatilor metode eficiente si adecvate unei bune contabilitati. Chiar daca exista numeroase soft-uri dedicate contabilitatii, nu toate duc la rezultatele dorite si nu toate pot fi utilizate cu usurinta.In conditiile in care tehnologia informatiei a evoluat extrem de rapid, decizia de achizitionare sau schimbare a softului de contabilitate este una importanta si poate avea un impact major asupra unei afaceri. Pentru o contabilitate perfecta, solutiile informatice trebuie sa raspuda cu succes mai multor factori, ca de exemplu: factorul functional, factorul tehnic, factorul utilitate, modul de licentiere si factorul ergonomie.

Accept Software-Solutii performante pentru o contabilitate usoara

Pentru ca alegerea ta sa fie una inspirata, apeleaza la Accept Software, profesionistii in domeniu, gata sa-ti raspunda cu promptitudine oricarei solicitari. Softul pentru gestiune si contabilitate pus la dispozitia clientilor, genereaza rapoarte si jurnale de vanzari si cumparari, balante, precum si multe alte documente contabile. Programul permite introducerea documentelor primare, listarea centralizatoarelor si declaratiilor 394 si 300, realizarea bilanturilor si a balantelor, dar si evidenta stricta a clientilor si furnizorilor ori a rapoartelor de productie cu retetar. Mai mult decat atat, soft-ul oferit de Accept Software se remarca prin simplitate, usurinta in operare, corectitudine in calcule si raspuns prompt la solicitari. In plus, pentru utilizarea acestui program nu este nevoie de cursuri sau pregatire in domeniu, fiind util oricarui contabil, indiferent de nivelul de pregatire.Pentru a te convinge de avantajele acestui program, nu-ti ramane nimic altceva de facut decat sa-l descarci si sa-l testezi gratuit.

In decursul anilor de experienta acumulati pe piata de profil, Accept Software, cu sediul in Suceava a dezvoltat un bogat portofoliu de servicii si produse, printre care se numara: software asociatii de proprietari, programe salarii, program gestiune lapte, program de gestiune supermarket, case de marcat, cititoare cod de bare, service calculatoare, depanare laptop, reparatii imprimante, service case de marcat, mentenanta website, aplicatii web, precum si multe altele. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet www.acceptsoftware.ro si contacteaza-ne.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Românii au făcut cumpărături online în valoare de peste 3,5 miliarde de euro în 2018, cu 30% mai mult decât în 2017 | Raportul Pieței de E-Commerce GPeC 2018

Conform statisticilor și estimărilor GPeC împreună cu principalii jucători din piața românească de e-commerce (sursele sunt menționate la finalul raportului), valoarea cumpărăturilor online a depășit pragul de 3,5 miliarde de euro în 2018, cu aprox. 30% mai mult decât în 2017, când s-au înregistrat 2,8 miliarde de euro....

Citește tot arrow_forward

SonicWall: La început de an, infractorii informatici caută noi tipuri de atacuri. Trebuie să fim vigilenți în lunile următoare

Infractorii informatici nu au vacanță. Noi variante de malware au fost identificate în cursul lunii ianuarie de către echipa companiei de securitate IT SonicWall.

Citește tot arrow_forward

SAP lansează 10 funcționalități noi de Experience Management (XM)

La trei luni de la finalizarea achiziției companiei Qualtrics, SAP lansează zece funcționalități noi, care combină datele referitoare la experiență (X-data) cu cele operaționale (O-data), pentru măsurarea și îmbunătățirea celor patru piloni cheie în experiențele de business: client, angajat, produs și brand. Introducerea acestui sistem stabilește un nou standard î...

Citește tot arrow_forward