Cu Accept Software gestiunea si contabilitatea devin mai eficiente

21 martie 2014

Simplitate, stabilitate, eficientizare si corectitudine in calcule. Aceasta este ofera Accept Software, companie ce pune la dispozitia clientilor o varietate de programe de contabilitate, performante, menite sa iti usureze munca si sa obti o gestiune corecta a afacerii tale.

Simplitate, stabilitate, eficientizare si corectitudine in calcule. Aceasta este ofera Accept Software, companie ce pune la dispozitia clientilor o varietate de programe de contabilitate, performante, menite sa iti usureze munca si sa obti o gestiune corecta a afacerii tale.

Asadar, daca esti in cautarea unei companii care sa-ti ofere accesul la solutii eficiente si soft-uri de ultima generatie, Accept Sofware este partenerul de care ai nevoie. Mai mult decat atat, compania noastra iti ofera posibilitatea sa descarci si sa testezi gratuit programul de contabilitate. Simplu si rapid .Cu Accept Software gestiunea companiei tale este mai usoara.

Contabilitatea si gestiunea - Primul pas pentru o afacere de succes

Contabilitatea a devenit astazi, cea mai importanta sursa de informatii privind activitatea economica a unei firme, informatii financiare de care depind deciziile luate pentru dezvolatrea cifrelor de afaceri, motiv pentru care gestiunea si contabilitatea trebuie sa ofere cifre exacte, reale si corecte. Cu alte cuvinte, contabilitatea reprezinta un sistem complex de colectare, identificare, grupare, prelucrare, inregistrare a elementelor contabile si de raportare financiara. Astfel, contabilitatea a cunoscut o evolutie conforma cu procesul tehnico-stiintific, urmarind sa satisfaca mai bine cerintele informationale ale unor categorii tot mai largi si mai variate de utilizatori.

Daca pana nu demult, gestiunea si contabilitatea unei firme se realiza pe un banal caiet impovizat, astazi tine de responsabilitatea fiecarui administrator sa puna la dispozitia angajatilor metode eficiente si adecvate unei bune contabilitati. Chiar daca exista numeroase soft-uri dedicate contabilitatii, nu toate duc la rezultatele dorite si nu toate pot fi utilizate cu usurinta.In conditiile in care tehnologia informatiei a evoluat extrem de rapid, decizia de achizitionare sau schimbare a softului de contabilitate este una importanta si poate avea un impact major asupra unei afaceri. Pentru o contabilitate perfecta, solutiile informatice trebuie sa raspuda cu succes mai multor factori, ca de exemplu: factorul functional, factorul tehnic, factorul utilitate, modul de licentiere si factorul ergonomie.

Accept Software-Solutii performante pentru o contabilitate usoara

Pentru ca alegerea ta sa fie una inspirata, apeleaza la Accept Software, profesionistii in domeniu, gata sa-ti raspunda cu promptitudine oricarei solicitari. Softul pentru gestiune si contabilitate pus la dispozitia clientilor, genereaza rapoarte si jurnale de vanzari si cumparari, balante, precum si multe alte documente contabile. Programul permite introducerea documentelor primare, listarea centralizatoarelor si declaratiilor 394 si 300, realizarea bilanturilor si a balantelor, dar si evidenta stricta a clientilor si furnizorilor ori a rapoartelor de productie cu retetar. Mai mult decat atat, soft-ul oferit de Accept Software se remarca prin simplitate, usurinta in operare, corectitudine in calcule si raspuns prompt la solicitari. In plus, pentru utilizarea acestui program nu este nevoie de cursuri sau pregatire in domeniu, fiind util oricarui contabil, indiferent de nivelul de pregatire.Pentru a te convinge de avantajele acestui program, nu-ti ramane nimic altceva de facut decat sa-l descarci si sa-l testezi gratuit.

In decursul anilor de experienta acumulati pe piata de profil, Accept Software, cu sediul in Suceava a dezvoltat un bogat portofoliu de servicii si produse, printre care se numara: software asociatii de proprietari, programe salarii, program gestiune lapte, program de gestiune supermarket, case de marcat, cititoare cod de bare, service calculatoare, depanare laptop, reparatii imprimante, service case de marcat, mentenanta website, aplicatii web, precum si multe altele. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet www.acceptsoftware.ro si contacteaza-ne.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Două cunoscute grupări de limbă rusă, descoperite de experții Kaspersky Lab că folosesc aceeași infrastructură

Grupările de hacking BlackEnergy și Sofacy sunt considerate doi dintre principalii actori din peisajul modern al amenințărilor cibernetice. În trecut, activitățile lor au dus deseori la consecințe grave, la nivel național. BlackEnergy a provocat unul dintre cele mai cunoscute atacuri cibernetice din istorie, atacând instalațiile energetice ucrainene în 2015, ceea ce a du...

Citește tot arrow_forward

Operațiunea ShadowHammer: noi atacuri asupra lanțului de aprovizionare amenință sute de mii de utilizatori din toată lumea

Un atac asupra lanțului de aprovizionare este unul dintre cei mai periculoși și mai eficienți vectori de infecție, folosit din ce în ce mai mult în operațiunile avansate din ultimii ani - după cum am văzut în cazul ShadowPad sau CCleaner. Vizează deficiențele specifice ale sistemelor interconectate ale resurselor umane, organizaționale, materiale și intelectuale impli...

Citește tot arrow_forward

84% dintre organizațiile din România ar vrea să știe cine se află în spatele unui atac cibernetic care le-a afectat

Un recent studiu[1] Kaspersky Lab arată o diferență considerabilă între măsurile preventive pe care factorii decidenți din domeniul IT (ITDM), din organizațiile europene, spun că le iau și măsurile efective. Astfel, 83% dintre respondenți sunt de acord că iau măsuri preventive împotriva atacurilor cibernetice, dar numai 41% spun că organizează training-uri pentru angaja...

Citește tot arrow_forward