Cu peste 500 000 de utilizatori, Softelligence intră în topul internațional al furnizorilor de soluții cloud

11 februarie 2014

Softelligence, compania românească specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții software e-Business, a fost selectată în programul Windows Azure Circle Partner, grup al partenerilor de top Microsoft care oferă servicii de planificare de deployment organizațiilor interesate de migrarea în cloud prin intermediul Windows Azure.

Softelligence, compania românească specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții software e-Business, a fost selectată în programul Windows Azure Circle Partner, grup al partenerilor de top Microsoft care oferă servicii de planificare de deployment organizațiilor interesate de migrarea în cloud prin intermediul Windows Azure. Programul oferă companiei o serie de beneficii, printre care și accesul la o rețea internațională de experți, pentru ca aceasta să-și poată ajuta la rândul său clienții în dezvoltarea infrastructurii și a aplicațiilor.

Softelligence se numără printre cele mai importante companii din România care au adoptat tehnologia de cloud computing, utilizând Microsoft Windows Azure în 2010 pentru susținerea suitei sale de soluții, Softelligence e-Business Suite, pentru a oferi disponibilitate maximă clienților săi. Mișcarea strategică a fost urmată de semnarea unui Enterprise Agreement cu Microsoft în 2012, prin care suita de e-Business a trecut complet în cloud și a redus semnificativ costurile și riscurile de administrare. Compania numără la momentul actual peste 500 000 de utilizatori în cloud și este, totodată, unul din liderii de piață între membrii Microsoft Partner Network pe segmentul de CRM, pentru doi ani consecutiv.

Faptul că am fost selectaţi de Microsoft ca membru Windows Azure Circle demonstrează capacitatea Softelligence de a livra clienților săi soluții complexe, de talie internațională, bazate pe platforma Windows Azure. Vorbim de un top al companiilor care s-au diferențiat nu doar prin expertiză tehnică și inovație, ci și printr-o foarte bună înțelegere a nevoilor clienților pe care îi deservesc”, a afirmat Teodor Blidăruș, Managing Partner Softelligence.

Recunoaşterea ca partener în cadrul Windows Azure Circle Program demonstrează capacitatea Softelligence de a furniza soluţii cloud publice care vin în întâmpinarea provocărilor de astăzi ale firmelor”, a declarat Phil Sorgen, vicepreşedinte Worldwide Partner Group, Microsoft Corp. „Prin alăturarea la Windows Azure Circle, Softelligence şi-a demonstrat cunoştinţele în ceea ce priveşte tehnologiile cloud Microsoft şi eforturile continue pentru succes în viitorul soluţiilor cloud publice.”

Microsoft Partner Network ajută membrii să își solidifice abilităţile, pentru a-și demonstra poziţia de top pe piaţa celor mai noi tehnologii, pentru a-și servi mai bine clienții și pentru a se conecta cu ușurință cu una dintre cele mai active și diversificate rețele de business din lume.

Despre Softelligence

Softelligence este o companie specializată în dezvoltarea și implementarea de aplicații software e-Business bazate pe CRM, Cloud, Web și Mobile, integrate cu sisteme ERP complexe, precum: SAP, Oracle, Microsoft AX, Microsoft NAV. Compania este primul partener Microsoft Azure în România, cu peste 500 000 de utilizatori în cloud, bazat pe platforma Windows Azure. Softelligence deține un portofoliu de aproape 90 de clienți, printre care se numără MOL România, AON, Ambient, ING, Libra Bank, Allianz Țiriac, BCR Leasing, Egis, Garanta Asigurări și are o experiență vastă în implementarea de soluții software e-Business și livrarea de soluții high-end outsourcing. Echipa este formată din specialiști certificați în metodologii de implementare și tehnologii de ultimă oră (CRM, BI, SQL Server, Windows Azure, .NET, HTML 5, CSS3 și JavaScript.).

Softelligence

Softelligence

De ce Softelligence? Softelligence a fost infiintata in 2006 de catre membri din top managementul celor mai importanti furnizori de software din Romania. Cu o reputatie ireprosabila si o pozitie in continua crestere, obiectivul nostru ambitios este sa stabilim un nou standard de calitate, eficienta si inovatie in domeniul dezvoltarii de software s...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Phishing-ul cu teme romantice s-a dublat comparativ cu 2018, conform datelor Kaspersky Lab

În apropierea zilei de Sfântul Valentin, experții Kaspersky Lab au detectat o creștere accentuată a activităților de phishing, infractorii oferindu-le utilizatorilor diverse produse romantice. Numărul total de încercări ale utilizatorilor de a vizita site-uri web frauduloase care au o temă romantică, detectate și blocate în prima jumătate a lunii februarie, s-a d...

Citește tot arrow_forward

În 2018, România s-a clasat pe locul 8 în topul țărilor cu cel mai mare procent de utilizatori atacați de ransomware-ul mobil

Cercetătorii Kaspersky Lab au constatat că numărul de atacuri care folosesc software periculos pentru dispozitive mobile aproape s-a dublat, în numai un an. În 2018 au existat 116,5 milioane de atacuri, comparativ cu 66,4 milioane, în 2017, cu o creștere semnificativă a numărului de utilizatori unici afectați. În ciuda faptului că sunt atacate mai multe dispozitive,...

Citește tot arrow_forward

SonicWall: La început de an, infractorii informatici caută noi tipuri de atacuri. Trebuie să fim vigilenți în lunile următoare

Infractorii informatici nu au vacanță. Noi variante de malware au fost identificate în cursul lunii ianuarie de către echipa companiei de securitate IT SonicWall.

Citește tot arrow_forward