De 1 iunie, UberPitch în București

24 mai 2016

Uber anunță o idee excelentă pentru cei care au o idee de afaceri și sunt în căutarea unei validări a acesteia.

De 1 iunie, UberPitch în București

Uber anunță o idee excelentă pentru cei care au o idee de afaceri și sunt în căutarea unei validări a acesteia: pe data de 1 iunie între orele 11:00-15:00, participanții selectați din București vor putea comanda o cursă UberPITCH și un antreprenor cu experiență în domeniu, atât pe partea de startup-uri cât și ca investitor, va aștepta în mașină. Participanții vor avea la dispoziție șapte minute pentru a-și prezenta ideea de startup, după care vor avea șapte minute valoroase în care vor primi feedback. Participă și tu la prima campanie UberPITCH la nivel european! UberPITCH se va întâmpla în 21 de țări și 27 de orașe din Europa. Printr-un parteneriat cu Impact Hub Bucharest si Tech Hub Bucharest, îți punem la dispoziție opțiunea de a-ți prezenta ideea printr-o simplă apăsare de buton.

Nu ai cont? Pentru a participa, înscrie-te pe Uber.Com/App! Folosește codulPITCHBUCHAREST și ai prima cursă gratuită, în limita a 25 lei (cursa trebuie efectuată înainte de UberPITCH).

Cele mai bune idei din Europa vor avea șansa să călătorească la Berlin pentru a-l cunoaște pe Travis Kalanick, CEO Uber. Sperăm ca un antreprenor român cu o idee de startup strălucită să fie printre cei care pleacă la Berlin – vă așteptăm la UberPITCH!

Printre jurații din București se numără antreprenori și investitori de succes din România, care vor oferi feedback, sfaturi și recomandări valoroase participanților. Ne bucurăm să colaborăm pentru UberPITCH cu: Oana Craioveanu, Bogdan Iordache, Andrei Pitiș, Andrei Ostacie.

Mai multe detalii despre campanie și pentru înregistrare, cei interesați se pot înscrie aici.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward

5 Recomandări pentru managementul echipei de vânzări în contextul lucrului de la distanţă

Indiferent dacă este stare de urgenţă sau de alertă, îţi doreşti ca echipa de vânzări să-şi atingă target-ul. Apăsarea este că nu va mai întâlniţi şi interacţionaţi ca de obicei, deoarece oamenii lucrează de acasă. Iar după acum arată situaţia ultimelor două-trei luni, nu e tocmai simplu să coordonezi de la distanţă o echipă.

Citește tot arrow_forward

Doriţi mai mult capital de lucru? Optimizaţi stocurile cu Mesonic Winline

Asigurarea capitalului de lucru devine principala preocupare pentru mulţi antreprenori în contextul crizei generate de Covid-19. Atât Guvernul României cât şi Comisia europeană au anunţat o serie de măsuri prin care companiile mici şi mijlocii ar putea primi primi credite bancare și capital de lucru, însă aceste instrumente financiare reprezintă o perspectiv...

Citește tot arrow_forward