De 1 iunie, UberPitch în București

24 mai 2016

Uber anunță o idee excelentă pentru cei care au o idee de afaceri și sunt în căutarea unei validări a acesteia.

De 1 iunie, UberPitch în București

Uber anunță o idee excelentă pentru cei care au o idee de afaceri și sunt în căutarea unei validări a acesteia: pe data de 1 iunie între orele 11:00-15:00, participanții selectați din București vor putea comanda o cursă UberPITCH și un antreprenor cu experiență în domeniu, atât pe partea de startup-uri cât și ca investitor, va aștepta în mașină. Participanții vor avea la dispoziție șapte minute pentru a-și prezenta ideea de startup, după care vor avea șapte minute valoroase în care vor primi feedback. Participă și tu la prima campanie UberPITCH la nivel european! UberPITCH se va întâmpla în 21 de țări și 27 de orașe din Europa. Printr-un parteneriat cu Impact Hub Bucharest si Tech Hub Bucharest, îți punem la dispoziție opțiunea de a-ți prezenta ideea printr-o simplă apăsare de buton.

Nu ai cont? Pentru a participa, înscrie-te pe Uber.Com/App! Folosește codulPITCHBUCHAREST și ai prima cursă gratuită, în limita a 25 lei (cursa trebuie efectuată înainte de UberPITCH).

Cele mai bune idei din Europa vor avea șansa să călătorească la Berlin pentru a-l cunoaște pe Travis Kalanick, CEO Uber. Sperăm ca un antreprenor român cu o idee de startup strălucită să fie printre cei care pleacă la Berlin – vă așteptăm la UberPITCH!

Printre jurații din București se numără antreprenori și investitori de succes din România, care vor oferi feedback, sfaturi și recomandări valoroase participanților. Ne bucurăm să colaborăm pentru UberPITCH cu: Oana Craioveanu, Bogdan Iordache, Andrei Pitiș, Andrei Ostacie.

Mai multe detalii despre campanie și pentru înregistrare, cei interesați se pot înscrie aici.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward

Oracle ERP – digitalizare prin asistenți virtuali

Oracle ERP Cloud anunță extinderea tehnologiei AI, prin asistenți virtuali, în cadrul aplicațiilor enterprise, pentru a facilita interacțiunea dintre aplicațiile ERP și utilizatori.

Citește tot arrow_forward

Soluții cloud-to-cloud în agricultură: Climate FieldView pune datele științifice la dispoziția fermierilor

The Climate Corporation, divizia Bayer ce deține FieldView, platforma integrată de agricultură digitală lider în industrie, anunță un parteneriat încheiat recent cu CLAAS Telematics.

Citește tot arrow_forward