De ce sunt importante filtrele de selecție pentru o platformă software?

07 iulie 2014

Din momentul în care am lansat Softled.ro, ne-am îndreptat privirea către 2 tipuri de posibili parteneri: companiile producătoare de aplicații software și cele interesate de achiziționarea celei mai bune soluții informatice, atât de necesară fluxului de lucru și activităților periodice derulate.

Din momentul în care am lansat Softled.ro, ne-am îndreptat privirea către 2 tipuri de posibili parteneri: companiile producătoare de aplicații software și cele interesate de achiziționarea celei mai bune soluții informatice, atât de necesară fluxului de lucru și activităților periodice derulate.

Așadar, la un an din momentul lansării, Softlead.ro deține aproape 250 de companii software listate, peste 420 de aplicații introduse. Mâine, vom lansa oficial, cea mai nouă și cea mai completă versiune a platformei, în care vom introduce un set amplu de funcționalități și filtre, astfel încât, identificarea aplicației software dorite să nu necesite parcurgerea unui număr mare de pași. Cu siguranță, posibilitățile de a oferi sprijin offline, dincolo de tot ceea ce înseamnă Softlead.ro, rămân valabile în continuare.

Astfel, sistemul de filtrare a produselor software va include: modalitatea de licențiere, sistemul de operare folosit, disponibilitatea de accesare de pe dispozitive mobile, posibilitatea de a  oferi un anumit tip de serviciu de suport tehnic,  de instruire, precum și multe altele ce vor putea fi testate și utilizate începând de mâine.

De ce sunt importante filtrele pentru o platformă de promovare și comercializare a aplicațiilor software?

Pentru o mai bună targetare, pentru identificarea corectă a soluțiilor de care companiile cu rol de achizitori au nevoie, pentru a genera lead-uri.

Pentru că Softlead.ro a fost gândit ca un instrument de a sprijini cele mai importante departamente din companiile producătoare de aplicații software (vânzări & marketing), vom lansa un sistem de monitorizare a performanței în funcție de acțiunile pe care utilizatorii autentificați le fac în cadrul platformei, precum și pregătirea pentru implementarea unei strategii interne de colectare a lead-urilor.

Până în acest moment, Softlead.ro s-a aflat în discuții cu 10 companii locale și una internațională, în vederea oferirii suportului necesar în procesul de identificare a soluției software optime propriei afaceri. 

Vă dăm întâlnire mâine, pe noua versiune a site-ului! De la ora 9!

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

SneakyPastes: o operațiune aparținând Gaza Cybergang atacă victime din 39 de țări, care au legătură cu Orientul Mijlociu

Campania, numită SneakyPastes, a folosit adrese de e-mail de unică folosință pentru a răspândi infecția prin phishing, înainte de a descărca malware-ul, în etape, utilizând mai multe site-uri gratuite. Această abordare, cu un cost redus, dar eficientă, a ajutat grupul să atace în jur de 240 de victime, din 39 de țări din întreaga lume, printre care e...

Citește tot arrow_forward

Phishing-ul cu teme romantice s-a dublat comparativ cu 2018, conform datelor Kaspersky Lab

Phishing-ul este una dintre cele mai populare și mai simple tehnici de inginerie socială. Este un tip de fraudă în care infractorii folosesc înșelăciunea pentru a obține datele de autentificare ale utilizatorilor - de la parole, la numere de card, detalii ale contului bancar și alte informații financiare importante. E-mail-urile și site-urile de phishing sunt făcute să pară...

Citește tot arrow_forward

Amenințarea pentru spionaj Triout revine mascată într-o aplicație gratuită foarte populară

Aplicația infectată Psiphon, folosită pentru accesarea unor pagini de internet cenzurate sau blocate, era distribuită prin magazine neoficiale și conține aceeași mostră de amenințare informatică identificată în vara lui 2018, când era încorporată într-o aplicație cu conținut destinat adulților. Dincolo de Triout, aplicația compromisă mai include și trei co...

Citește tot arrow_forward