De ce sunt importante filtrele de selecție pentru o platformă software?

07 iulie 2014

Din momentul în care am lansat Softled.ro, ne-am îndreptat privirea către 2 tipuri de posibili parteneri: companiile producătoare de aplicații software și cele interesate de achiziționarea celei mai bune soluții informatice, atât de necesară fluxului de lucru și activităților periodice derulate.

Din momentul în care am lansat Softled.ro, ne-am îndreptat privirea către 2 tipuri de posibili parteneri: companiile producătoare de aplicații software și cele interesate de achiziționarea celei mai bune soluții informatice, atât de necesară fluxului de lucru și activităților periodice derulate.

Așadar, la un an din momentul lansării, Softlead.ro deține aproape 250 de companii software listate, peste 420 de aplicații introduse. Mâine, vom lansa oficial, cea mai nouă și cea mai completă versiune a platformei, în care vom introduce un set amplu de funcționalități și filtre, astfel încât, identificarea aplicației software dorite să nu necesite parcurgerea unui număr mare de pași. Cu siguranță, posibilitățile de a oferi sprijin offline, dincolo de tot ceea ce înseamnă Softlead.ro, rămân valabile în continuare.

Astfel, sistemul de filtrare a produselor software va include: modalitatea de licențiere, sistemul de operare folosit, disponibilitatea de accesare de pe dispozitive mobile, posibilitatea de a  oferi un anumit tip de serviciu de suport tehnic,  de instruire, precum și multe altele ce vor putea fi testate și utilizate începând de mâine.

De ce sunt importante filtrele pentru o platformă de promovare și comercializare a aplicațiilor software?

Pentru o mai bună targetare, pentru identificarea corectă a soluțiilor de care companiile cu rol de achizitori au nevoie, pentru a genera lead-uri.

Pentru că Softlead.ro a fost gândit ca un instrument de a sprijini cele mai importante departamente din companiile producătoare de aplicații software (vânzări & marketing), vom lansa un sistem de monitorizare a performanței în funcție de acțiunile pe care utilizatorii autentificați le fac în cadrul platformei, precum și pregătirea pentru implementarea unei strategii interne de colectare a lead-urilor.

Până în acest moment, Softlead.ro s-a aflat în discuții cu 10 companii locale și una internațională, în vederea oferirii suportului necesar în procesul de identificare a soluției software optime propriei afaceri. 

Vă dăm întâlnire mâine, pe noua versiune a site-ului! De la ora 9!

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Operațiunea ShadowHammer: noi atacuri asupra lanțului de aprovizionare amenință sute de mii de utilizatori din toată lumea

Kaspersky Lab a descoperit o nouă campanie de tip APT (amenințare complexă și persistentă), care a afectat un număr mare de utilizatori prin ceea ce este cunoscut drept un atac asupra lanțului de aprovizionare. Cercetările noastre au arătat că autorii operațiunii ShadowHammer au vizat utilizatorii utilitarului ASUS Live Update, prin injectarea unui backdoor, cel puțin în perioada...

Citește tot arrow_forward

Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi modernizeaza fabrica

Producatorul de branzeturi Mirdatod Prod a reusit sa-si imbunatateasca procesele din fabrica, implementand solutiile SeniorERP si SeniorVisualBI. Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi gestioneaza mult mai eficient resursele si obtine rapid rapoartele si analizele financiare necesare.

Citește tot arrow_forward

Bitdefender: O vulnerabilitate severă în procesoare Intel permite sustragerea datelor utilizatorilor

Noua vulnerabilitate exploatează carențe critice în modul de funcționare a procesoarelor moderne și este imposibil de reparat de către producător.

Citește tot arrow_forward