De ce un ERP construit pe o platformă open source?

24 aprilie 2019

  • rabarburaERP este o soluție modulară destinată gestiunii informatice a aproape oricărui tip de firmă.
  • rabarburaERP este o soluție în continuă evoluție, cu rol de adaptare la noi cerințe, venite dinspre clienții ce utilizează soluția deja sau de la clienții aflați în proces de implementare.
De ce un ERP construit pe o platformă open source?

.Aceste două dimensiuni fundamentale ale rabarburaERP sunt posibile datorită modului în care e construit sistemul: pe o platformă de tip „open source”.

Cele mai importante 3 avantaje ale unui asemenea tip de abordare în crearea, adaptarea și livrarea unei soluții de tip ERP sunt:

Dezvoltare nelimitată

Limitarea în dezvoltarea soluției rabarburaERP o constituie doar bugetul de timp și bani al beneficiarilor.

În cazul soluției rabarburaERP, nu am fost puși în situația de a avea vreo limitare privind:

  • crearea de module
  • funcționalități
  • diverse conexiuni și integrări ale acestora între ele sau cu alte sisteme.

Orice cerință formulată de clienți a fost în final pusă în practică în soluția rabarburaERP.

Doar noi și TU
  • Nici un alt tip de licență -pentru sistemele de operare de pe computerele firmei tale sau pentru servere – nu este necesară a fi achiziționată pentru a rula soluția rabarburaERP în firma ta.
  • Nici la instalarea ei și niciodată în viitor.
  • Poți utiliza o multitudine de alte soluții de tip open source cu care rabarbruaERP este sau poate fi integrat.

Prin lipsa costurilor de tip ”third-part license” soluția de tip „open source" este din start cu circa 45%-50% mai ieftină.

Costuri predictibile

„Open source” nu înseamnă  gratis. Dar ți se spune foarte clar cât ai de plătit și mai ales pentru ce. Așadar, poți planifica mult mai bine de la momentul instalării soluției rabarburaERP calendarul de implementare, din punctul de vedere al costurilor pe care le poți suporta și, de asemenea, planificarea dezvoltării  în continuare a soluției în funcție de evoluția afacerii tale.

Elastoffice Romania Srl

Elastoffice Romania a dezvoltat si comercializeaza rabarburaERP, sistemul ERP pentru IMM-uri, incepand cu 100 EUR / luna!Un sistem cu adevarat integrat, creat in Romania: CRM, Vanzari, Achizitii, HRM, DMS, MRP, Contabilitate, Stocuri si multe alte module.

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

ERP – 15 Motive pentru care trebuie să achiziționezi un astfel de sistem

Sistemele de gestiune informatică de tip ERP devin din ce în ce mai mult o necesitate obiectivă pentru firmele mici și mijlocii din România. Desigiur, decizia de implementare a unui asemenea sistem în cadrul organizațiilor care nu sunt deprinse cu o cultură informatică vastă, presupune multe întrebări și incertitudini la nivelul conducerii organizației. Există o ...

Citește tot arrow_forward

Aplicațiile software de tip HR în 2019 – trenduri & statistici

80% dintre angajații din industria resurselor umane (HR) consideră că utilizarea tehnologiilor software poate îmbunătăți comportamentul acestora în raport cu obiectivele și cu activitățile pe care le au de realizat.

Citește tot arrow_forward

Cisco lansează SecureX, cea mai extinsă platformă de securitate în cloud

Numărul de oameni care lucrează de la distanță este în continuă creștere, iar specialiștii CISO pot utiliza SecureX pentru a obține o vizibilitate completă la nivelul produselor de securitate Cisco, pot automatiza fluxurile de lucru și elimina rapid amenințările de securitate

Citește tot arrow_forward