DearCar – aplicația românească de tip WhatsApp prin care îi poți scrie unui șofer din trafic folosind doar numărul de înmatriculare

22 iulie 2018

DearCar este o aplicație mobilă destinată interacțiunii dintre șoferi, fără ca aceștia să aibă memorate propriile numere de telefon, ci doar pe baza numărului de înmatriculare.

DearCar – aplicația românească de tip WhatsApp prin care îi poți scrie unui șofer din trafic folosind doar numărul de înmatriculare

Practic, șoferii pot trimite mesaje tastând numărul de înmatriculare al mașinii, mesajul fiind recepționat doar în cazul în care și celălalt participant la trafic are instalată aplicația. Dacă nu este înregistrat, aceste mesaje se stochează și le va primi pe toate in momentul în care instalează DearCar.

Pentru trimiterea mesajelor, la fel ca în cazul WhatsApp, MMS, SMS sau al altor servicii de mesagerie digitală, utilizatorul scrie textul, poate atașa imagini (făcute pe loc sau din arhivă), locația GPS sau alte informații, însă ca destinatar se introduce numărul mașinii în loc de numărul de telefon.

De asemenea, aplicația trimite notificări, stochează dosarul digital al mașinii (serii, date de expirarare, copii după actele mașinii și asigurări, datele de contact ale companiilor de service, asigurare, intervenții de urgență etc.), are un modul de monitorizare a șoferilor, a activității și comportamentului lor din trafic, precum și o secțiune dedicate cererii și ofertelor pentru mașini al căror proprietar nu este cunoscut potențialului cumpărător.  

Din punctul de vedere al funcționalităților comerciale, utilizatorii pot primi oferte pe baza localizării geografice.

Mai multe detalii despre aplicație, aici.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Digitalizarea Industriei De Achiziții - Soluțiile Software Pentru Achiziții Reprezintă O Piață De 6 Miliarde De Dolari

Industria de software de tip CRM este acum cea mai mare din lume, depășind industria sistemelor de gestionare a bazelor de date, și se preconizează că va ajunge la peste 80 de miliarde de dolari până în 2025.

Citește tot arrow_forward

Peste o treime (37%) dintre organizațiile din România au trecut prin cel puțin un atac cibernetic, cu diferite consecințe, în ultimele 24 de luni

Peste un sfert (27,7%) dintre factori decidenți din domeniul IT din România spun că autorii nu au lăsat nicio urmă în cadrul ultimului atac asupra organizației lor

Citește tot arrow_forward

Una dintre cele mai populare încuietori inteligente permite atacatorilor accesul informatic la dispozitivele de acasă

O vulnerabilitate de securitate prezentă în încuietorile inteligente August Smart Lock Pro permite atacatorilor aflați în preajma acestora să intercepteze datele de acces la rețeaua wi-fi și deci să controleze toate dispozitivele conectate din locuință.

Citește tot arrow_forward