Digital Future - 30% discount pentru licențe la aplicația de document management Documenta DMS

05 decembrie 2018

“Digital Future”, campanie organizată de BITHAT Solutions, anunță promoții speciale pentru licențele achiziționate în perioada 05.12.2018 - 15.01.2019.

Digital Future - 30% discount pentru licențe la aplicația de document management Documenta DMS

Având la bază o experiență de peste 10 ani, cât și o poziționare în TOP pe piața producătorilor software din Romania, BITHAT Solutions, producătorul soluției de Document management, automatizare fluxuri de date si documente, Documenta DMS, vine în ajutorul companiilor din România, oferind acces la costuri cu 30% mai mici pentru licențele achiziționate în perioada 05 decembrie 2018 – 15 ianuarie 2019.

Întrucât trendurile și nevoile companiilor au la bază tendința de digitalizare, aplicația Documenta DMS oferă cea mai buna soluție de management al documentelor și acoperă toate nevoile și obiectivele ce vizează ciclul de viață al unui document de la generarea, stocarea și până la arhivarea acestuia, incluzând totodată: servicii de gestionare a producției, management, arhivare, Cloud și Centru de Date, soluții de infrastructură IT și soluții de business.

Aplicația a fost creată cu scopul de a eficientiza timpul de lucru din cadrul unei companii, cât și pentru reducerea semnificativă a costurilor.

Conform GARTNER, implementarea corectă a unei soluții dedicată managementului documentelor poate reduce costurile cu până la 40%.

Documenta-DMS este actualizată în permanență cu prevederile legislative din România și respectă în totalitate legislația GDPR, intrată în vigoare, precum și alte norme recunoscute la nivel European.

Clienții care implementează sistemul informatic de management al documentelor, Documenta DMS, primesc la finalizarea proiectului un dosar de conformitate GDPR.

Pentru a afla mai multe informații, clienții pot solicita un demo  aici https://www.documenta.ro/ro/ sau la adresa de e-mail [email protected]

*Promoția se aplică în cazul pachetelor pentru: Registratura electronică, Arhivare electronică, Managementul contractelor, Procesarea facturilor furnizorilor, Dosare de personal și Digitalizarea fluxurilor de achiziție.

În ultimii ani, produsul Documenta a fost implementat cu succes în companii de top din sectoare precum: Oil &Gas, Utilități, Energie, Producție - vopsele, materiale de construcții, alimentară, agricultură, Medical&Pharma, Asigurări, Bănci, Financiar .

Despre BITHAT SOLUTIONS S.R.L

Bithat Solutions este o companie românească, ce deține capital privat 100%, lider în România în domeniul soluțiilor de stocare, de arhivare și management (date și documente), având peste 10 ani de experiență pe piața românească. Compania a atins obiectivul de a deveni lider în domeniul soluțiilor electronice de stocare, arhivare și document management reușind totodată să câștige încredere și notorietate la nivel național.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Ocean Fish proceseaza 12 tone pe zi cu solutia WMS de la Senior Software

Ocean Fish proceseaza peste 12 tone pe zi cu ajutorul sistemului de management al depozitului de la Senior Software. Cel mai mare producator de produse din peste din tara a implementat sistemul WMS pentru a gestiona cele doua depozite de produse congelate de tip drive-in, cu o capacitate de 5.400 de paleti si cele doua spatii clasice de depozitare cu o capacitate de 1.600 de paleti....

Citește tot arrow_forward

Safetech Innovations lansează iSAM, prima soluție de securitate informatică dezvoltată in-house, în urma unei investiții de jumătate de milion de euro

 Lansarea vine după 18 luni de activitate a echipei dedicate de programatori și experți în domeniul securității informatice și o investiție de 550.000 de euro, sumă din care aproximativ 70% a fost acoperită de Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional pentru Competitivitate pentru anii 2014 – 2020.Soluția iSAM permite managerilor de securitatea...

Citește tot arrow_forward

56% dintre organizațiile din România ar apela prima dată la furnizorul lor de securitate cibernetică, după un atac

Pe de altă parte, conștientizarea provocărilor cu care se confruntă investigatorii cibernetici în munca lor îi determină pe factorii decidenți din domeniul IT, din organizațiile din Europa, să înțeleagă nivelul de pregătire necesar pentru a le face față în fiecare zi, peste jumătate dintre participanți (51%, respectiv 56%, în România) declarâ...

Citește tot arrow_forward