Digital Future - 30% discount pentru licențe la aplicația de document management Documenta DMS

05 decembrie 2018
“Digital Future”, campanie organizată de BITHAT Solutions, anunță promoții speciale pentru licențele achiziționate în perioada 05.12.2018 - 15.01.2019.

Având la bază o experiență de peste 10 ani, cât și o poziționare în TOP pe piața producătorilor software din Romania, BITHAT Solutions, producătorul soluției de Document management, automatizare fluxuri de date si documente, Documenta DMS, vine în ajutorul companiilor din România, oferind acces la costuri cu 30% mai mici pentru licențele achiziționate în perioada 05 decembrie 2018 – 15 ianuarie 2019.

Întrucât trendurile și nevoile companiilor au la bază tendința de digitalizare, aplicația Documenta DMS oferă cea mai buna soluție de management al documentelor și acoperă toate nevoile și obiectivele ce vizează ciclul de viață al unui document de la generarea, stocarea și până la arhivarea acestuia, incluzând totodată: servicii de gestionare a producției, management, arhivare, Cloud și Centru de Date, soluții de infrastructură IT și soluții de business.

Aplicația a fost creată cu scopul de a eficientiza timpul de lucru din cadrul unei companii, cât și pentru reducerea semnificativă a costurilor.

Conform GARTNER, implementarea corectă a unei soluții dedicată managementului documentelor poate reduce costurile cu până la 40%.

Documenta-DMS este actualizată în permanență cu prevederile legislative din România și respectă în totalitate legislația GDPR, intrată în vigoare, precum și alte norme recunoscute la nivel European.

Clienții care implementează sistemul informatic de management al documentelor, Documenta DMS, primesc la finalizarea proiectului un dosar de conformitate GDPR.

Pentru a afla mai multe informații, clienții pot solicita un demo  aici https://www.documenta.ro/ro/ sau la adresa de e-mail marketing@documenta.ro.

*Promoția se aplică în cazul pachetelor pentru: Registratura electronică, Arhivare electronică, Managementul contractelor, Procesarea facturilor furnizorilor, Dosare de personal și Digitalizarea fluxurilor de achiziție.

În ultimii ani, produsul Documenta a fost implementat cu succes în companii de top din sectoare precum: Oil &Gas, Utilități, Energie, Producție - vopsele, materiale de construcții, alimentară, agricultură, Medical&Pharma, Asigurări, Bănci, Financiar .

Despre BITHAT SOLUTIONS S.R.L

Bithat Solutions este o companie românească, ce deține capital privat 100%, lider în România în domeniul soluțiilor de stocare, de arhivare și management (date și documente), având peste 10 ani de experiență pe piața românească. Compania a atins obiectivul de a deveni lider în domeniul soluțiilor electronice de stocare, arhivare și document management reușind totodată să câștige încredere și notorietate la nivel național.

 

digital-future---30-discount-pentru-licente-la-aplicatia-de-document-management-documenta-dms 

2018-12-05 14:14:34 

Digital Future - 30% discount pentru licențe la aplicația de document management Documenta DMS

Softlead

Ai nevoie de o aplicație?

1
2

alte articole it&c

Dezvoltatorii GandCrab revin cu noi versiuni ale celui mai răspândit ransomware din lume. Bitdefender oferă decriptor gratuit victimelor

GandCrab a infectat până acum peste un milion de victime, iar instrumentele de decriptare pentru versiunile anterioare au fost descărcate de aproape 400.000 de utilizatori, care nu au mai plătit astfel milioane de euro atacatorilor

citeste tot

S-a lansat cel mai recent studiu dedicat aplicațiilor software de tip SaaS

Blisfully a publicat cel mai recent studiu dedicat implementărilor aplicațiilor software de tip Software as a Service (SaaS), cea mai importantă concluzie a anului 2018, din perspectivă globală, fiind dată de apetitul crescut pentru achiziții. Astfel, bugetele alocate achizițiilor software au crescut cu 78% față de anul anterior. 

citeste tot

Intracom Telecom lansează noua gama de echipamente radio (MW) pentru rețele de access fix ultra broadband

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme de telecomunicații și soluții, a anunțat astăzi lansarea noului echipament radio Point-to-MultiPoint (PtMP) MW, WiBAS™ micro-BS ce asigura conectivitate pentru mediul corporate și rezidențial. Compania va expune produsul său unic la standul 7B50, în sala 7, la MWC Barcelona, 25-28 februarie 2019.

citeste tot