Digital Future - 30% discount pentru licențe la aplicația de document management Documenta DMS

05 decembrie 2018
“Digital Future”, campanie organizată de BITHAT Solutions, anunță promoții speciale pentru licențele achiziționate în perioada 05.12.2018 - 15.01.2019.

Având la bază o experiență de peste 10 ani, cât și o poziționare în TOP pe piața producătorilor software din Romania, BITHAT Solutions, producătorul soluției de Document management, automatizare fluxuri de date si documente, Documenta DMS, vine în ajutorul companiilor din România, oferind acces la costuri cu 30% mai mici pentru licențele achiziționate în perioada 05 decembrie 2018 – 15 ianuarie 2019.

Întrucât trendurile și nevoile companiilor au la bază tendința de digitalizare, aplicația Documenta DMS oferă cea mai buna soluție de management al documentelor și acoperă toate nevoile și obiectivele ce vizează ciclul de viață al unui document de la generarea, stocarea și până la arhivarea acestuia, incluzând totodată: servicii de gestionare a producției, management, arhivare, Cloud și Centru de Date, soluții de infrastructură IT și soluții de business.

Aplicația a fost creată cu scopul de a eficientiza timpul de lucru din cadrul unei companii, cât și pentru reducerea semnificativă a costurilor.

Conform GARTNER, implementarea corectă a unei soluții dedicată managementului documentelor poate reduce costurile cu până la 40%.

Documenta-DMS este actualizată în permanență cu prevederile legislative din România și respectă în totalitate legislația GDPR, intrată în vigoare, precum și alte norme recunoscute la nivel European.

Clienții care implementează sistemul informatic de management al documentelor, Documenta DMS, primesc la finalizarea proiectului un dosar de conformitate GDPR.

Pentru a afla mai multe informații, clienții pot solicita un demo  aici https://www.documenta.ro/ro/ sau la adresa de e-mail marketing@documenta.ro.

*Promoția se aplică în cazul pachetelor pentru: Registratura electronică, Arhivare electronică, Managementul contractelor, Procesarea facturilor furnizorilor, Dosare de personal și Digitalizarea fluxurilor de achiziție.

În ultimii ani, produsul Documenta a fost implementat cu succes în companii de top din sectoare precum: Oil &Gas, Utilități, Energie, Producție - vopsele, materiale de construcții, alimentară, agricultură, Medical&Pharma, Asigurări, Bănci, Financiar .

Despre BITHAT SOLUTIONS S.R.L

Bithat Solutions este o companie românească, ce deține capital privat 100%, lider în România în domeniul soluțiilor de stocare, de arhivare și management (date și documente), având peste 10 ani de experiență pe piața românească. Compania a atins obiectivul de a deveni lider în domeniul soluțiilor electronice de stocare, arhivare și document management reușind totodată să câștige încredere și notorietate la nivel național.

 

digital-future---30-discount-pentru-licente-la-aplicatia-de-document-management-documenta-dms 

2018-12-05 14:14:34 

Digital Future - 30% discount pentru licențe la aplicația de document management Documenta DMS

Softlead

Ai nevoie de o aplicație?

1
2

alte articole it&c

ContentSpeed: Magazinele online își pot crește vânzările cu 20-30% în perioada sărbătorilor de iarnă

Deși finalul de an este încărcat pentru magazinele online, impactul acestei perioade asupra vânzărilor totale este semnificativ, dacă retailerii dispun de o strategie de marketing bine pusă la punct.

citeste tot

Amadeus menține o tendință de creștere pozitivă în trimestrul al treilea al anului

Amadeus IT Group S.A a realizat un profit ajustat de 886,6 milioane EUR în primele nouă luni ale anului 2018, reprezentând o creștere cu 5,1% în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut. Veniturile Amadeus au crescut cu 4,6% până la 3.683,8 milioane EUR, în timp ce EBITDA a crescut cu 8,6% până la 1.588,0 milioane EUR.

citeste tot

IT-ul, partener de nădejde al sportului. Compania românească EXE Software ne arată cum domeniul tehnic poate fi un sprijin pentru performanță

EXE Software devine sponsorul echipei de curse de motociclism viteză Team BMR, definitivând un parteneriat inedit pentru următorul an. Astfel, asocierea dintre cele doupă părți ne arată că poate exista un numitor comun între domenii aparent total diferite: IT și sportul cu motor.

citeste tot