Din ce în ce mai multe afaceri “IT-driven”

26 noiembrie 2013

Tot mai multe companii și organizații  din România au început să realizeze ca fără soluții informatice puternice de colaborare și comunicare este tot mai greu să rămâi competitiv pe piață.

Tot mai multe companii și organizații  din România au început să realizeze ca fără soluții informatice puternice de colaborare și comunicare este tot mai greu să rămâi competitiv pe piață.

Beck et al Services, IBM Advanced business partener pentru România, lansează în această lună soluțiile de colaborare bazate pe platforma IBM Connections și se adresează în special instituțiilor de învățământ, companiilor cu activități în servicii profesionale și R&D (research & developement) .

„În cazul instituțiilor de învățământ soluțiile IBM de colaborare și comunicare îmbunătățesc considerabil interacțiunea studenților și cadrelor didactice la nivel de institut aducând beneficii multiple in procesele specifice: studiul, predarea, recrutarea, dezvoltarea profesionala sau cercetare si inovare. În cadrul companiilor soluția are rol strategic prin eficientizarea colaborării și comunicării dintre angajați, parteneri și clienții firmei”, spune Adrian Orășan, Managing Director Beck et al. Services Romania.

Beck et al. Services este o companie privată cu capital străin, un furnizor de servicii IT care se axează pe valoarea adaugată ce o aduce companiilor client. Conceptul de servicii IT al firmei cu sediul în Munchen se concentrează pe furnizarea către clienții săi a unei infrastructuri mai transparente, mai fiabile, precum și o comunicare îmbunătățită pentru utilizatorii acesteia. Beck et al. Services oferă servicii de suport tehnic, consultanță pentru infrastructuri și aplicații, service desk în mai multe limbi de circulație internațională, solutii de comunicare și colaborare sociala, precum și tehnologii IT de management și monitorizare. Servicii oferite se bazează pe instrumente și metodologii de top, cum ar fi ITIL V3 și managementul serviciilor IT.

Beck et al. Services a intrat în industria serviciilor IT din anul 2000 și a deschis filiale in România (2005), Brazilia (2009) și Elveția (2010). Astazi compania are aproximativ 60 de angajați în Germania și Elveția, în jurul de 40 de angajați în România și Brazilia și are o cifră de afaceri anuală de 6,2 milioane de euro. Printre clienții companiei se numără Continental AG, Infineon AG, Daiichi Sankyo Europe GmbH, KWS SAAT AG, Zürcher Kantonalbank, KWS Semințe SRL, Certasig, Energobit SA, Salamandra Plus

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward