Domina Imobiliare – prima agenție imobiliară 100% tehnologizată cu ajutorul serviciilor Softlead

09 septembrie 2018

Agenția de Real Estate Domina Imobiliare, ce deține birouri în București și Târgu-Jiu, anunță demararea proceselor de tehnologizare a instrumentelor și aplicațiilor dedicate fluxurilor de lucru, alegând ca partener și colaborator Softlead.

Domina Imobiliare – prima agenție imobiliară 100% tehnologizată cu ajutorul serviciilor Softlead

Astfel, în următoarele luni, Domina Imobiliare va finaliza extinderea sistemului integrat de management al ofertelor, semnării digitale a contractelor, raportare internă (pentru agenții imobiliari) și externă (pentru clienți), precum și a platformei web, crescând cu peste 70% transparența și acuratețea interacțiunii cu fiecare dintre clienți. De asemenea, Domina Imobiliare va reuși, prin toate aceste procese, să stabilizeze la nivel local poziția de lider, nu doar prin creșterea portofoliului de proprietăți și de clienți, ci și prin servicii care promit o adaptare exactă a cerințelor cu ofertele gestionate.

Portofoliul de aplicații și de instrumente cu ajutorul cărora Domina Imobiliare operează activitățile imobiliare includ: CRM imobiliar, platforma web și aplicații de mobil dedicate.

Prin colaborarea inițiată cu Softlead, agenția Domina Imobiliare va beneficia de servicii de consultanță, precum și de preluarea dezvoltării întregului portofoliu de instrumente și de aplicații digitale.

“De la semnarea electronică a contractelor, prin întâlniri directe agent imobiliar – proprietar, până la administrarea ofertelor, la posibilitatea de a înregistra și vizualiza statistici complete referitoare la activitatea agenților, colaboratorilor, datelor cu privire la proprietăți, la gestionarea obiectivelor de vânzări, toate acestea sunt funcționalități pe care le-am gândit în mod complex, complet și integrat, pentru a digitaliza activitățile agenției și pentru a transforma Domina Imobiliare într-un real sprijin pentru parteneri, fie ei proprietari, dezvoltatori, cumpărători sau proprietari sau, de ce nu, investitori care doresc acces la o analiză corectă a pieței de profil. Cu ajutorul instrumentelor pe care le avem, putem oferi sprijin fiecăruia dintre partenerii menționați, într-un mod transparent, optim și facil”, Ruben Drăghici, Director General Domina Imobiliare.

Prin colaborarea cu Softlead, Domina Imobiliare va beneficia de expertiză în creionarea funcționalităților tehnice ce vor duce CRM-ul existent la următorul nivel, asigurând analiza de business, consultanță, dezvoltarea ulterioară, implementarea corectă din punct de vedere tehnic, precum și testarea aplicațiilor și platformei web în raport cu obiectivele stabilite de client.

În contextul în care casele și sistemele inteligente dedicate devin tot mai prietenoase pieței din România, în care târgurile de oferte imobiliare oferă posibilitatea vizionărilor virtuale, agențiile de imobiliare trebuie să se alinieze cerințelor și să investească într-o prezență digitală, atât ca beneficiu oferit angajaților, cât în raport cu nevoia proprietarilor și cumpărătorilor, Alexandra Roată, Managing Partner Softlead.

Despre Domina Imobiliare

Domina Imobiliare este lider de piață în industria Real Estate din județul Gorj, investind continuu în dezvoltarea activității și a prezenței, poziționându-se ca agenție imobiliară integrată, prin servicii de consultanță, suport, promovare și vânzare a proprietăților și serviciilor Imobiliare pentru fiecare dintre clienții săi, abordând strategii personalizate.

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește tot arrow_forward

Primăvara începe cu o nouă ediție Spring IT!

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) aduce în prim plan cea de-a VIII-a ediție a proiectului Spring IT. Cea mai veche organizație studențească din cadrul Academiei de Studii Economice din București, SiSC (www.sisc.ro), se mândrește cu peste 200 de proiecte finalizate cu succes, care au influențat în mod p...

Citește tot arrow_forward

ENDAVA ROMÂNIA RAPORTEAZĂ VENITURI DE 647.7 MILIOANE RON ÎN ANUL FISCAL 2019, O CREȘTERE ANUALĂ DE 29%

După preformanța de anul trecut, compania urcă în topul producătorilor de software din România

Citește tot arrow_forward