EESTEC Bucharest organizează o nouă ediție Soft Skills Academy!

26 februarie 2015

Ești student în an terminal la o facultate cu profil tehnic? Te gândești ce o să faci după ce o să termini facultatea? Consideri că încă nu ești destul de pregătit pentru ceea ce urmează? Vrei să te dezvolți atât pe plan personal, cât și pe plan profesional?  

EESTEC Bucharest organizează o nouă ediție Soft Skills Academy!

Ești student în an terminal la o facultate cu profil tehnic? Te gândești ce o să faci după ce o să termini facultatea? Consideri că încă nu ești destul de pregătit pentru ceea ce urmează? Vrei să te dezvolți atât pe plan personal, cât și pe plan profesional?  

Dacă ai răspuns afirmativ la cel puțin două întrebări dintre cele de mai sus, atunci am găsit evenimentul perfect pentru tine. În perioada 09 - 14 martie, EESTEC LC Bucharest organizează Soft Skills Academy 3, eveniment al cărui scop este de a îți dezvolta abilităţile de comunicare, de a problematiza şi de a soluţiona aspecte cu care te poți întâlni pe parcursul construirii unei cariere de succes.

În cadrul acestui eveniment, ai ocazia să participi la o serie de trainguri structurate pe cele trei module: The Art beyond Words, Conquering Your Self-Improvement, Career Visioning and Planning.

The Art beyond Words țintește dezvoltarea abilităților care facilitează comunicarea eficientă cu o echipă, într-un mediu de lucru dinamic. Printre temele abordate se regăsesc: Interpersonal Comunication, Active Listening.

Conquering Your Self-Improvement implică dezvoltarea abilităților personale și interpersonale, precum Stress Management sau Presentation Skills.

Career Visioning and Planning te ajută să îți construiești o viziune asupra a ceea ce vrei să fii și unde, din punct de vedere profesional, și totodată pașii necesari ca să ajungi acolo. Acesta va include subiecte ca:  Decision Making, How to set-up Goals and Objectives, Funky CV.

Trainingurile vor fi susținute de către speakeri din partea companiilor partenere (precum Ernst & Young, TotalSoft, Raiffeisen Bank, Consulteam, IBM, P&G, Huawei, Oracle, Dynamic Learning, IDLearning, VMotivation, Aspen Institute, Intel, RINF, inventeaza.ro) cu care vei avea ocazia să relaționezi și de la care vei învăța cum să îți construiești o carieră de succes.

Aplică până pe 5 martie!

Don't be just another brick in the wall, step out from the crowd!

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre eveniment şi înscriere, ne poți contacta pe Facebook sau pe site:

www.facebook.com/eeStec.Bucuresti

www.eestec.ro/ssa

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Peste o treime (37%) dintre organizațiile din România au trecut prin cel puțin un atac cibernetic, cu diferite consecințe, în ultimele 24 de luni

Creșterea complexității infrastructurii IT de business și a amenințărilor le creează factorilor de decizie din domeniul IT din ce în ce mai multe dificultăți în a-și proteja organizațiile de amenințări cibernetice. Astfel, peste jumătate dintre organizațiile din Europa (54%) s-au confruntat cu cel puțin un atac cibernetic în ultimele 24 de luni, care le-a creat pr...

Citește tot arrow_forward

Studiu GPeC: Strategia de marketing, produsele comercializate și serviciul de Customer Support – factorii esențiali pentru succesul magazinelor online

Datele lansate de Registrul Comerțului arată că, în ultimii zece ani, e-commerce-ul a înregistrat o creștere de peste 500% a cifrei de afaceri, devenind unul dintre cele mai rentabile sectoare de activitate. Cu toate acestea, piața de e-commerce din România nu este încă o piață matură, jucătorii concurând pentru puțin peste 5 milioane de cumpărători.Pe m...

Citește tot arrow_forward

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Numeroasele implementări de sisteme informatice (ERP și WMS) ne-au ajutat să descoperim împreună cu clienții noștri elemente de detaliu care particularizează fluxurile de lucru din distribuție, astfel încât acum să avem o viziune de ansamblu asupra activităților de aprovizionare, care ne permite să înțelegem perfect nevoile companiilor de distribuție.FluxVisio...

Citește tot arrow_forward