Endava își consolidează capabilitățile pentru platforme digitale prin achiziția firmei americane Nickelfish

28 octombrie 2015

Endava, una dintre companiile de servicii IT cu cea mai rapidă creștere din regiune, anunță achiziția Nickelfish, o firmă de user experience și design interactiv, cu sediul în New Jersey, SUA.

Endava, una dintre companiile de servicii IT cu cea mai rapidă creștere din regiune, anunță achiziția Nickelfish, o firmă de user experience și design interactiv, cu sediul în New Jersey, SUA. Având o experiență semnificativă în proiecte de design, dezvoltare și operare a unor platforme digitale pentru unele dintre cele mai mari companii internaționale, odată cu această achiziție Endava își consolidează capabilitățile în ceea ce privește strategia digitală și experiența oferită utilizatorilor pe platforme digitale.

Rezultatul achiziției este lansarea de către Endava a unei oferte de servicii end-to-end, complet integrate, de digital transformation, care ajută companiile să devină business-uri digitale prin colaborarea cu Endava ca un singur partener digital global care este responsabil end-to-end, pentru toate procesele, de la strategie și experiențele utilizatorilor, la dezvoltarea și operarea platformelor.

„Această achiziție vine ca un răspuns la nevoia stringentă care există pe piață pentru parteneri care să preia și să își asume responsabilitatea pentru dezvoltarea și livrarea strategiilor de business competitive din punct de vedere digital, care să asigure experiențe de excepție utilizatorilor și să funcționeze eficient pe platformele software pe care rulează. Această cerere de pe piață, combinată cu expertiza echipei Nickelfish și asemănările identificate între culturile organizațiilor noastre, au făcut ca această achiziție să fie un pas logic pentru noi”, a declarat John Cotterell, CEO Endava.

„Suntem entuziasmați de această oportunitate, care ne va permite să dezvoltăm strategii în zona de digital și experiențe deosebite pentru utilizatori, prin intermediul platformelor tehnologice de talie mondială”, a spus Justin Marcucci, CEO Nickelfish.

„În contextul noii organizații, vom putea asigura clienților accesul la informații, agilitatea și îmbunătățirile necesare pentru ca aceștia să își mențină relevanța și gradul de competitivitate pe piață. În paralel, clienții noștri se pot concentra pe utilizatori și pot garanta că experiențele acestora vor fi mai bune ca niciodată”.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Ce costuri implică lansarea unui magazin online

Comerțul online este în plină creștere în România, atât ca valoare, cât și ca număr de magazine, iar interesul de a intra în eCommerce este tot mai crescut în rândul multor antreprenori care nu au mai avut o experiență anterioară în această piață, așa că primul gând se îndreaptă către costuri.

Citește tot arrow_forward

Trenduri în digitalizarea imobiliară. Studiu de caz Domina Imobiliare

Domina Imobiliare – investiție continuă în platforma web a agenției imobiliare

Citește tot arrow_forward

Aplicațiile software pentru consultații medicale – în topul preferințelor spitalelor și clinicilor private

Sistemul medical este unul dintre principalii actori ai mediului economic, poziționându-se mereu la baza piramidei nevoilor oamenilor, fie că este vorba despre persoane fizice sau juridice. Astfel, Softlead recomandă achiziția și implementarea aplicațiilor software dedicate, ca instrumente vitale de planificare și oferire a consultațiilor medicale la distanță....

Citește tot arrow_forward