Entersoft, prin partenerul său BMM Consulting, va implementa soluția completă ERP la Salice

05 noiembrie 2015

Furnizorul de soluții de mobilier Salice din Cluj-Napoca, unul din cei mai importanți jucători pe piața de mobilier din România, a ales Entersoft Business Suite ERP, platforma de bază din portofoliul Entersoft, pentru a gestiona în următorii ani întreaga activitate a companiei de la producție la managementul serviciilor și comert.

Furnizorul de soluții de mobilier Salice din Cluj-Napoca, unul din cei mai importanți jucători pe piața de mobilier din România, a ales Entersoft Business Suite ERP, platforma de bază din portofoliul Entersoft, pentru a gestiona în următorii ani întreaga activitate a companiei de la producție la managementul serviciilor și comert.

Proiectul care include atât licențe, cât și servicii de mentenanță va fi derulat prin compania BMM Consulting din Cluj-Napoca, partener Entersoft încă din 2011. Potrivit estimărilor BMM Consulting și Entersoft România, implementarea va fi finalizată în aproximativ 3 luni.

Serviciile Entersoft au fost selectate de către Salice dintr-un număr de alte trei soluții avansate ERP de pe piață. Beneficiile pe care însă Entersoft le aduce atât pe termen lung, precum integrarea ulterioară cu platforma CRM sau de Business Intelligence sau modulele de Mobile SFA, cât și cele pe termen scurt, precum îmbunătățirea operațiunilor printr-o atentă gestionare a fluxurilor de achiziții, vânzare și producție, au fost hotărâtoare în luarea deciziei de implementare din partea echipei de management Salice.

“Suntem mulțumiți că investiția noastră în parteneri locali dă roade și suntem convinși că echipa BMM Consulting susținută de noi va aduce clienților exact acele soluții care să îi ajute să își sporească eficiența operațională și să își îmbunătățească viziunea asupra afacerilor cu ajutorul Entersoft Business Suite.” declară Cristi Cozic, Country Manager Entersoft România.

Salice este în primul rând un furnizor de soluții care, urmărind noile tendințe pe piața specifică a mobilierului și decorațiunilor interioare, pune la dispoziția producătorilor locali o gamă mare de produse și servicii de calitate. Mizând pe profesionalismul serviciilor, pe profunda cunoaștere a domeniului și pe apropiere față de client, Salice a reusit să ocupe un loc important pe piața din Cluj.

În prezent, compania deține două showroom-uri în Cluj-Napoca, unul în Târgu Mureș și unul în județul Alba, o fabrică de producție a mobilierului de lemn masiv în Huedin și două puncte de lucru pentru realizarea serviciilor specifice în Cluj și Turda. 

Entersoft Romania

Entersoft România a fost fondată în anul 2008 și este subsidiară a companiei Entersoft S.A. cu sediul în Grecia. Misiunea Entersoft România, ca parte a grupului Entersoft, este de a oferi inovație tehnologică prin intermediul unor soluții de business integrate de tip ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Re...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

În 2018, România s-a clasat pe locul 8 în topul țărilor cu cel mai mare procent de utilizatori atacați de ransomware-ul mobil

Cercetătorii Kaspersky Lab au constatat că numărul de atacuri care folosesc software periculos pentru dispozitive mobile aproape s-a dublat, în numai un an. În 2018 au existat 116,5 milioane de atacuri, comparativ cu 66,4 milioane, în 2017, cu o creștere semnificativă a numărului de utilizatori unici afectați. În ciuda faptului că sunt atacate mai multe dispozitive,...

Citește tot arrow_forward

Una dintre cele mai complexe operațiuni de spionaj pe Android: Mandrake a rămas nedectat timp de patru ani în aplicații din magazine oficiale

Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au identificat o nouă amenințare informatică, denumită Mandrake, care infectează dispozitive cu Android ale unor victime atent alese cu scopul de a le spiona și de a le goli conturile bancare.

Citește tot arrow_forward

Ce trebuie să știi la implementarea primului ERP?

95% dintre companiile care implementează corect o aplicație software reușesc să îmbunătățească procesele interne după acest pas.

Citește tot arrow_forward