Entersoft România introduce soluția Entersoft Business Suite cu abonament: costuri mai mici și implementari mai rapide

28 octombrie 2014

Entersoft Romania introduce solutia Entersoft Business Suite in regim de Software ca Serviciu (SaaS) sau in Cloud, utilizata deja cu succes si pe alte piete internationale.

Entersoft Romania introduce solutia Entersoft Business Suite in regim de Software ca Serviciu (SaaS) sau in Cloud, utilizata deja cu succes si pe alte piete internationale. Cu noua platforma clienţii au la dispoziţie acelaşi nivel de funcţionalitate şi performanţa, pe baza unui abonament lunar sau trimestrial, fara investiţii costisitoare in licenţe sau echipamente. Solutia cu abonament poate fi utilizata atat dintr-un cloud public, al unui furnizor extern, cat si dintr-un cloud privat, pe infrastructura clientului.

Versiunea SaaS a solutiei Entersoft Business Suite este disponibila in varianta standard, fara sa fie nevoie de servicii de customizare, accesibila pentru utilizatori prin abonament in doar 24 de ore de la semnarea contractului. Clientii beneficieaza şi de varianta personalizata, ceea ce presupune servicii de consultanţa şi personalizare in funcţie de nevoile punctuale ale clientului.

„In mod traditional, un proiect complex de business are patru componente majore de cost: hardware, licenţe, servicii, precum si actualizarea versiunilor noi, costuri pe care le eliminam complet sau le reducem considerabil prin versiunea SaaS sau Cloud a Entersoft Business Suite. Intr-un timp mediu de 3 ani, contractarea unei platforme informatice prin plata unui abonament lunar reduce costul unui proiect in medie cu 50%. Consideram ca este un argument notabil pentru companiile mici ce pot astfel sa isi disponibilizeze capitalul pentru alte investii, cat si pentu companii mari ce vor sa isi schimbe modelul de licentiere de la on-premise la varianta SaaS,  beneficiind de aceleasi servicii de calitate si de o echipa de consultanti cu experienta” considera Cristi Cozic, Country Manager Entersoft Romania.

Serviciul SaaS ruleaza din centrele de date Microsoft şi are o disponibilitate garantata de 99.9%. Politica comerciala a Entersoft Romania permite clienţilor sa migreze rapid si fluent intre versiunile SaaS si on premises, precum si adaugarea sau eliminarea de utilizatori in funcţie de sezonalitate. Serviciul este deja disponibil pe piata locala.

Pentru mai multe informatii despre serviciul Entersoft Business Suite puteti consulta site-ul companiei: www.entersoft.ro

Entersoft Romania

Entersoft România a fost fondată în anul 2008 și este subsidiară a companiei Entersoft S.A. cu sediul în Grecia. Misiunea Entersoft România, ca parte a grupului Entersoft, este de a oferi inovație tehnologică prin intermediul unor soluții de business integrate de tip ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Re...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward

Doriţi mai mult capital de lucru? Optimizaţi stocurile cu Mesonic Winline

Asigurarea capitalului de lucru devine principala preocupare pentru mulţi antreprenori în contextul crizei generate de Covid-19. Atât Guvernul României cât şi Comisia europeană au anunţat o serie de măsuri prin care companiile mici şi mijlocii ar putea primi primi credite bancare și capital de lucru, însă aceste instrumente financiare reprezintă o perspectiv...

Citește tot arrow_forward