Entersoft România îşi extinde reţeaua de parteneri

29 aprilie 2014

Furnizorul de soluţii software de business Entersoft România începe un program naţional de extindere a reţelei de parteneri pentru a obţine o acoperire teritorială cât mai bună şi pentru a fi mai aproape de clienţii companiei.

Furnizorul de soluţii software de business Entersoft România începe un program naţional de extindere a reţelei de parteneri pentru a obţine o acoperire teritorială cât mai bună şi pentru a fi mai aproape de clienţii companiei. Programul include cursuri de pregătire, sprijin dedicat în procesul pre şi post vânzare, beneficii comerciale avantajoase, acesta fiind deja validat în alte ţări unde compania este prezentă, precum Grecia, Bulgaria, Cipru sau Arabia Saudită.

“În regiune, compania Entersoft are peste 80 de parteneri activi. De la început, am mizat foarte mult pe astfel de programe şi ne dorim să construim o relaţie puternică şi de încredere cu toţi partenerii noştri. Într-o piaţă dinamică, aşa cum este cea din România, transformările continue şi parteneriatul cu Entersoft înseamnă mai multe oportunităţi de afaceri pentru companiile prezente în programele noastre de parteneriat“, menţionează Cristi Cozic (foto), Country Manager Entersoft România.

Toate companiile partenere Entersoft România beneficiează de cursuri de training şi certificări tehnice, instrumente personalizate de marketing, vânzări şi consultanta tehnică în vederea implementării şi supervizării cu succes a soluţiilor companiei. Atât companiile aflate la început de drum, cât şi partenerii cu o istorie mai îndelungată în piaţa locală, beneficiază de acelaşi tratament având posibilitatea să îşi dubleze cifra de afaceri alături de Entersoft România.

“Programul nostru de parteneriat are un obiect clar: să ne susţinem partenerii în dezvoltarea unor proiecte complexe, oferind clienţilor finali o platformă avansată de tip ERP – CRM – Mobile – eCommerce, uşor de personalizat, pentru a oferi cele mai bune rezolvări la solicitările fiecărei companii“, continuă Cristi Cozic.

Anul trecut, partenerii Entersoft au implementat în ţara soluţiile Entersoft Business Suite şi Entersoft Expert la companii din zona de distribuţie şi servicii. În 2013, Entersoft România a înregistrat o creştere cu 80% a cifrei de afaceri, ajungând la venituri anuale de peste 630.000 de euro.

În România, Entersoft este prezenta din 2008 şi numără printre clienţii săi companii precum JTI România, Editura Litera Internaţional, Eolenvest, Grupul Editorial Corint, Heveco, elefant.ro, Gittanos Company, Best Distribution, CaliVita, APT Resources, Interallis Chemicals, MAP, Mobifin. 

Entersoft Romania

Entersoft România a fost fondată în anul 2008 și este subsidiară a companiei Entersoft S.A. cu sediul în Grecia. Misiunea Entersoft România, ca parte a grupului Entersoft, este de a oferi inovație tehnologică prin intermediul unor soluții de business integrate de tip ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Re...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward

Doriţi mai mult capital de lucru? Optimizaţi stocurile cu Mesonic Winline

Asigurarea capitalului de lucru devine principala preocupare pentru mulţi antreprenori în contextul crizei generate de Covid-19. Atât Guvernul României cât şi Comisia europeană au anunţat o serie de măsuri prin care companiile mici şi mijlocii ar putea primi primi credite bancare și capital de lucru, însă aceste instrumente financiare reprezintă o perspectiv...

Citește tot arrow_forward