Epicor aduce o platforma de generatie urmatoare in Epicor iScala

10 iulie 2013

Epicor Software, lider global in furnizarea de solutii software de business pentru companiile de productie, distributie, retail i servicii, a anuntat astazi cea mai recenta versiune a solutiei ERP - Epicor iScala (versiunea 3.0) care, prin integrarea cu Epicor ICE business architecture, ofera aplicatii de varf in industrie, bazate pe tehnologii de ultima generatie, pentru a extinde puterea solutiei in cadrul companiei.

Epicor Software, lider global in furnizarea de solutii software de business pentru companiile de productie, distributie, retail i servicii, a anuntat astazi cea mai recenta versiune a solutiei ERP - Epicor iScala (versiunea 3.0) care, prin integrarea cu Epicor ICE business architecture, ofera aplicatii de varf in industrie, bazate pe tehnologii de ultima generatie, pentru a extinde puterea solutiei in cadrul companiei.

Noua versiune pentru Epicor iScala inseamna o imbunatatire semnificativa, ce aduce noi functionalitati, toate proiectate pentru a creste performanta si stabilitatea sistemului si pentru a oferi suport pe termen lung pentru cele mai noi tehnologii, ce permit clientilor nostri sa obtina o valoare si mai mare din aceasta solutie", spune Robert Sinfield, Senior Manager, Product Marketing pentru Epicor.

Folosirea Epicor iScala pe scara larga, in intreaga organizatie, creste rata de recuperare a investitiei (ROI)
Epicor ICE, platforma tehnologica de generatie urmatoare, moderna si vizionara, a solutiilor software Epicor pentru companii, este deja disponibila pentru Epicor ERP, Epicor Prophet 21 si Epicor Eclipse si, incepand de acum, si pentru noua versiune Epicor iScala, oferind suport pentru Microsoft SQL Server 2012. Epicor ICE permite utilizatorilor iScala mobilitate sporita, accesibilitate si interactivitate intre aplicatiile de business. Epicor ICE si Epicor iScala aduc utilizatorilor o platforma bazata pe standarde cat se poate de complexe, pentru o integrare la costuri reduse, o performanta high-end ce ofera o productivitate fara precedent a utilizarii si o recuperare rapida a investitiei (ROI).

Epicor ICE actioneaza ca un conector si un generator de aplicatii, oferind companiilor accesul la cele mai noi aplicatii si capabilitati tehnice, in timp ce continua sa beneficieze de functionalitatile de lider de industrie ERP ale iScala. Epicor ICE reuneste toate componentele necesare pentru a initia punerea in valoare a beneficiilor acestei noi tehnologii "out of the box", inclusiv:

  • Business Activity Queries (interogarea activitatilor din business) un instrument ce permite accesul point-and-click, la tabele de date din Epicor iScala, cu scopul de a mapa datele pentru alte aplicatii, cu simplitatea unui drag-and-drop.
  • Dashboard-uri o aplicatie ce permite utilizatorilor sa externalizeze usor tablouri de bord actualizabile cu informatiile necesare utilizatorilor, din Epicor iScala, catre dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-uri, tablete sau orice alt dispozitiv cu acces la un web browser. Suportul pentru actualizari controlate permite organizatiilor sa distribuie si mai mult informatiile din Epicor iScala, oferind modalitati noi de accesare si actualizare a datelor din/in ERP, indiferent daca utilizatorii sunt on-site sau lucreaza remote (de la distanta).
  • Enterprise Search faciliteaza capabilitati de cautare consumer-grade (la nivelul utilizatorului), in Epicor iScala, permitand utilizatorilor sa-si gaseasca usor informatiile in Epicor iScala.

Epicor ICE ofera noi capabilitati pentru utilizatorii Epicor iScala, extinzand modul in care lucreaza cu solutia si permitandu-le sa se mentina in fruntea inovatiilor tehnologice cu impact in business-ul actual, cum ar fi: mobilitatea, SaaS si datele voluminoase", spune Erik Johnson, Vice President, Technical Strategy pentru Epicor. "Cu Epicor ICE, companiile pot crea noi experiente ERP pentru utilizatorii lor si pot sa faca datele din Epicor iScala mai usor disponibile, pe scara larga, pentru analize."

Capabilitati sporite in sprijinul serviciilor si proiectarii
Cea mai recenta versiune a Epicor iScala prezinta imbunatatiri pentru service-ul post-vanzare si livrarea pieselor de schimb, precum si pentru inchirierea de echipamente si leasing. Aceste imbunatatiri au fost concepute printr-o permanenta consultare cu clientii, pentru a-i sprijini sa faca fata cerintelor in continua schimbare din industriile serviciilor si proiectelor. Epicor intelege ca organizatiile sunt sub o presiune constanta in a gasi noi modele de business ca sa asigure viabilitatea pe termen lung si sa ramana competitive. Lucrand cu clientii pentru a directiona eforturile de dezvoltare a produsului, Epicor iScala 3.0 ofera imbunatatiri ale capabilitatilor existente, pentru a sprijini cele mai noi cerinte din industrie si a spori in continuare valoarea pe care o ofera clientilor.

Mobilitate mai buna, imbunatatirea suportului pentru luarea deciziilor si customer service
Epicor iScala aduce companiile si mai aproape de clientii lor cu platforma Epicor Mobile. Cresterea in popularitate a dispozitivelor portabile si a aplicatiilor mobile ofera utilizatorilor Epicor iScala oportunitati pentru a incorpora noi procese, pentru a imbunatati accesul la informatii si ofera mai mult sprijin in luarea deciziilor - oricand si oriunde. Amplificarea capabilitatilor mobile inseamna ca tehnicienii de service nu mai sunt legati de birourile lor, pot sa actioneze pe teren, de la distanta si totusi sa ofere clientilor servicii de clasa mondiala. Epicor iScala, impreuna cu platforma Epicor Mobile, permite utilizatorilor sa lucreze on-line sau off-line, pe o varietate de dispozitive mobile ce asigura conectarea la informatii critice de business, indiferent de locatie.

Sprijinirea dezvoltarii clientilor din pietele in curs de dezvoltare
Proiectata pentru business global, Epicor iScala este disponibila in prezent in 105 tari si, cu aceasta noua versiune, a continuat sa-si extinda accesibilitatea, prin functionalitate specifica fiecarei tari (Country Specific Functionality - CSF).
Cererea tot mai mare de aplicatii de business din pietele emergente ofera oportunitati de dezvoltare pentru Epicor iScala, sprijinindu-i in acelasi timp pe clientii care intra in aceste noi piete., concluzioneaza Sinfield.
Clientii actuali isi pot contacta Customer Account Managerul Epicor pentru mai multe informatii cu privire la cea mai recenta versiune a Epicor iScala, sau va rugam sa sunati la +1.800.999.6995, pentru a discuta cu un specialist in solutii Epicor, sau sa ne trimiteti un e-mail la: [email protected].

Despre Epicor Software Corporation
Epicor Software Corporation este un lider de piata global ce furnizeaza solutii software inspirationale pentru business companiilor de productie, distributie, retail i servicii. Cu peste 40 de ani de experienta in deservirea organizatiilor din pietele medii i a diviziilor companiilor din clasamentul Global 100, Epicor are peste 20.000 de clienti in peste 150 de tari. Solutiile Epicor de planificare a resurselor intreprinderii (ERP), managementul lanturilor de aprovizionare (SCM) i managementul capitalului uman (HCM) permit companiilor sa isi sporeasca eficienta i sa isi imbunatateasca profitabilitatea. Cu istoricul sau in inovatie, Epicor ofera Punctul Unic de responsabilitate cerut de catre afacerile locale, regionale i globale. Sediul central al companiei este in Dublin, California, cu birouri i filiale in intreaga lume. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.epicor.com.
Urmariti Epicor pe Twitter: @Epicor, @EpicorUK, @EpicorEMEA, @EpicorAU, @Epicor_Retail, @Epicor_DIST and Facebook.

Epicor iScala, Prophet 21, Eclipse i logo-ul Epicor sunt marci comerciale ale Epicor Software Corporation, ori ale subsidiarelor, inregistrate in Statele Unite i in alte tari. Toate celelalte marci comerciale mentionate sunt detinute de proprietarii lor. Ofertele de produse i servicii mentionate in acest document sunt produse de Epicor Software Corporation.

Emil Bobocea
Regional Sales Director
Epicor Software Romania
+40 21 212 1024
[email protected]

Jessica Riggs
Senior Specialist, Public Relations
Epicor Software Corporation
+1 949 585 4160
[email protected]
http://www.epicor.com

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward