eRegistratura.ro creează conexiunea digitală între instituţie şi cetăţean

21 aprilie 2017

Tehnologia încurajează conectarea între instituţia publică şi cetăţean. eRegistratura.ro, aplicaţia de registratură electronică, un produs al Documenta DMS, eficientizează munca angajaţilor şi permite cetăţenilor să interacţioneze online.

eRegistratura.ro creează conexiunea digitală între instituţie şi cetăţean

Tehnologia încurajează conectarea între instituţia publică şi cetăţean. eRegistratura.ro, aplicaţia de registratură electronică, un produs al Documenta DMS, eficientizează munca angajaţilor şi permite cetăţenilor să interacţioneze online.

Folosirea aplicaţiei eRegistratura.ro într-o instituţie permite cetăţeanului să acceseze formularele tipizate sau să afle situaţia solicitării depuse online, de pe tabletă sau smartphone, fără a mai fi nevoie să se prezinte la ghişeu.

eRegistratura.ro, gândită pentru a fi uşor de folosit, aduce un real câştig de timp şi funcţionarilor publici. Documentele care altă data erau căutate cu perseverenţă devin electronice şi sunt accesate instant, direct din PC. Drumurile făcute spre diferitele departamente pentru predarea hârtiilor sunt înlocuite cu direcţionări automate din sistem.

Persoanele din poziţiile de conducere pot urmări stadiul de rezolvare al unei petiţii, la cine se află în lucru, care sunt blocajele, astfel încât deciziile să fie luate rapid, iar cetăţeanul să primească răspuns în cel mai scurt timp.

Subiect vedetă la standul Documenta DMS din cadrul evenimentului CIO Council National Conference 2017 - Era Digitală (desfăsurat la Hotel Radisson Blu, Bucureşti), eRegistratura.ro a stârnit întrebări din partea specialiştior IT care de altfel au şi accesat aplicaţia, curioşi să afle avantajele utilizării soluţiei.

eRegistratura.ro a fost gândită pentru a sosi în întâmpinarea instituţiilor publice care se confruntă cu un volum mare de hârtii şi cereri sosite din partea publicului şi vor să pună accent pe: proceduri simplificate şi automatizate, transparenţă decizională, rezolvări rapide, comunicare strânsă cu publicul, calitate, încredere, angajaţi motivaţi.

eRegistratura.ro este un produs al Documenta DMS, aplicaţia completă pentru controlul şi managementul documentelor, care integrează toate procesele şi funcţionalităţile necesare pentru a eficientiza şi îmbunătăţi timpul de lucru.

INFRASOFT

Infrasoft este o companie românească cu capital privat 100%, lider în România în domeniul soluţiilor de stocare, de arhivare şi management (date şi documente), având mai mult de 10 de ani de experienţă pe piaţa românească. Aplicaţiile de management al documentelor acoperă necesităţile legate de î...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward

Cum poți scădea costurile recurente prin scanarea documentelor?

Eficientizarea costurilor prin eliminarea printării documentelor devine o prioritate regăsită în tot mai multe companii sau departamente.

Citește tot arrow_forward

15 elemente de analizat când alegi soluția pentru semnarea electronică a documentelor

Există numeroase soluții specifice pentru semnarea electronică a documentelor. Adoptarea unei astfel de soluții duce eficientizarea considerabilă a timpului destinat semnării contractelor, anexelor sau altor documente oficiale. Cum ar fi ca semnarea unui contract cu furnizorul să aibă loc în doar câteva minute pentru a-i câștiga încrederea și a nu-și pierde răbd...

Citește tot arrow_forward