Ericsson lansează soluții de securitate a datelor

05 martie 2015

Ericsson a anunțat introducerea unei oferte de soluții de securitate a datelor realizată în baza parteneriatului cu Guardtime, o companie din Estonia. 

Ericsson a anunțat introducerea unei oferte de soluții de securitate a datelor realizată în baza parteneriatului cu Guardtime, o companie din Estonia. 

Soluțiile vor contribui la securizarea datelor și a bunurilor digitale ale clienților, simplificând continuitatea activității, și va asigura un plus de control și fiabilitate pentru aplicațiile machine-to-machine specifice Societății Permanent Conectate.

Noua gamă de soluții le asigură clienților o abordare unică, foarte ușor scalabilă pentru a-și asigura integritatea sistemelor. Având la bază infrastructura Ericsson globală de generare și verificare a semnăturii datelor, soluția garantează atât integritatea datelor într-un moment specific, cât și originea lor.

Daniel Ehrenstrahle, Head of Strategy & Portfolio Management, Business Unit Cloud and IP, Ericsson, a declarat: „În Societatea Permanent Conectată, datele reprezintă unele dintre cele mai valoroase bunuri. Ele sunt vitale atât pentru desfășurarea eficientă a operațiunilor interne, cât și pentru crearea unor avantaje competitive prin insight-uri de piață mai bune. De aceea, este foarte important pentru companii să poată avea încredere în integritatea sistemelor, rețelelor și a datelor pe baza cărora își iau deciziile. În condițiile în care numărul de dispozitive conectate crește exponențial, iar cantitatea de date generate de mașini explodează, companiile caută tot mai des soluții scalabile de securitate, care să le întărească abilitatea lor de a detecta, a rezista și a se recupera în urma unor atacuri cibernetice.”

Portofoliul Ericsson Data-Centric Security asigură o infrastructură globală de securitate bazată pe tehnologia KSI dezvoltată de Guardtime. Acesta include mai multe soluții: Ericsson Cybersecurity, Ericsson Big Data Regulatory Compliance, Ericsson Industrial Infrastructure Assurance și Ericsson Internet of Things Security.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Studiu GPeC: Strategia de marketing, produsele comercializate și serviciul de Customer Support – factorii esențiali pentru succesul magazinelor online

În fiecare zi, în România se lansează peste 50 de magazine online. În 2018, numărul lor s-a dublat până la un record de 15.000 de comercianți.

Citește tot arrow_forward

Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi modernizeaza fabrica

Producatorul de branzeturi Mirdatod Prod a reusit sa-si imbunatateasca procesele din fabrica, implementand solutiile SeniorERP si SeniorVisualBI. Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi gestioneaza mult mai eficient resursele si obtine rapid rapoartele si analizele financiare necesare.

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward