Ericsson lansează soluții de securitate a datelor

05 martie 2015

Ericsson a anunțat introducerea unei oferte de soluții de securitate a datelor realizată în baza parteneriatului cu Guardtime, o companie din Estonia. 

Ericsson a anunțat introducerea unei oferte de soluții de securitate a datelor realizată în baza parteneriatului cu Guardtime, o companie din Estonia. 

Soluțiile vor contribui la securizarea datelor și a bunurilor digitale ale clienților, simplificând continuitatea activității, și va asigura un plus de control și fiabilitate pentru aplicațiile machine-to-machine specifice Societății Permanent Conectate.

Noua gamă de soluții le asigură clienților o abordare unică, foarte ușor scalabilă pentru a-și asigura integritatea sistemelor. Având la bază infrastructura Ericsson globală de generare și verificare a semnăturii datelor, soluția garantează atât integritatea datelor într-un moment specific, cât și originea lor.

Daniel Ehrenstrahle, Head of Strategy & Portfolio Management, Business Unit Cloud and IP, Ericsson, a declarat: „În Societatea Permanent Conectată, datele reprezintă unele dintre cele mai valoroase bunuri. Ele sunt vitale atât pentru desfășurarea eficientă a operațiunilor interne, cât și pentru crearea unor avantaje competitive prin insight-uri de piață mai bune. De aceea, este foarte important pentru companii să poată avea încredere în integritatea sistemelor, rețelelor și a datelor pe baza cărora își iau deciziile. În condițiile în care numărul de dispozitive conectate crește exponențial, iar cantitatea de date generate de mașini explodează, companiile caută tot mai des soluții scalabile de securitate, care să le întărească abilitatea lor de a detecta, a rezista și a se recupera în urma unor atacuri cibernetice.”

Portofoliul Ericsson Data-Centric Security asigură o infrastructură globală de securitate bazată pe tehnologia KSI dezvoltată de Guardtime. Acesta include mai multe soluții: Ericsson Cybersecurity, Ericsson Big Data Regulatory Compliance, Ericsson Industrial Infrastructure Assurance și Ericsson Internet of Things Security.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward