Ericsson lansează soluții de securitate a datelor

05 martie 2015

Ericsson a anunțat introducerea unei oferte de soluții de securitate a datelor realizată în baza parteneriatului cu Guardtime, o companie din Estonia. 

Ericsson a anunțat introducerea unei oferte de soluții de securitate a datelor realizată în baza parteneriatului cu Guardtime, o companie din Estonia. 

Soluțiile vor contribui la securizarea datelor și a bunurilor digitale ale clienților, simplificând continuitatea activității, și va asigura un plus de control și fiabilitate pentru aplicațiile machine-to-machine specifice Societății Permanent Conectate.

Noua gamă de soluții le asigură clienților o abordare unică, foarte ușor scalabilă pentru a-și asigura integritatea sistemelor. Având la bază infrastructura Ericsson globală de generare și verificare a semnăturii datelor, soluția garantează atât integritatea datelor într-un moment specific, cât și originea lor.

Daniel Ehrenstrahle, Head of Strategy & Portfolio Management, Business Unit Cloud and IP, Ericsson, a declarat: „În Societatea Permanent Conectată, datele reprezintă unele dintre cele mai valoroase bunuri. Ele sunt vitale atât pentru desfășurarea eficientă a operațiunilor interne, cât și pentru crearea unor avantaje competitive prin insight-uri de piață mai bune. De aceea, este foarte important pentru companii să poată avea încredere în integritatea sistemelor, rețelelor și a datelor pe baza cărora își iau deciziile. În condițiile în care numărul de dispozitive conectate crește exponențial, iar cantitatea de date generate de mașini explodează, companiile caută tot mai des soluții scalabile de securitate, care să le întărească abilitatea lor de a detecta, a rezista și a se recupera în urma unor atacuri cibernetice.”

Portofoliul Ericsson Data-Centric Security asigură o infrastructură globală de securitate bazată pe tehnologia KSI dezvoltată de Guardtime. Acesta include mai multe soluții: Ericsson Cybersecurity, Ericsson Big Data Regulatory Compliance, Ericsson Industrial Infrastructure Assurance și Ericsson Internet of Things Security.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Numeroasele implementări de sisteme informatice (ERP și WMS) ne-au ajutat să descoperim împreună cu clienții noștri elemente de detaliu care particularizează fluxurile de lucru din distribuție, astfel încât acum să avem o viziune de ansamblu asupra activităților de aprovizionare, care ne permite să înțelegem perfect nevoile companiilor de distribuție.FluxVisio...

Citește tot arrow_forward

Phishing-ul cu teme romantice s-a dublat comparativ cu 2018, conform datelor Kaspersky Lab

Phishing-ul este una dintre cele mai populare și mai simple tehnici de inginerie socială. Este un tip de fraudă în care infractorii folosesc înșelăciunea pentru a obține datele de autentificare ale utilizatorilor - de la parole, la numere de card, detalii ale contului bancar și alte informații financiare importante. E-mail-urile și site-urile de phishing sunt făcute să pară...

Citește tot arrow_forward

România, cea mai afectată țară din lume de amenințarea informatică a momentului

Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au descoperit o amenințare informatică agresivă care se ascunde pe dispozitivul infectat și are acces la toate datele personale ale victimei.Denumită Scranos, amenințarea se răspândește rapid la nivel global, cu activitate extrem de intensă în România, India, Brazilia, Franța, Italia și Indonezia. Scranos...

Citește tot arrow_forward