ESET a primit cel mai mare scor în testul de performanță AV-Comparatives

18 noiembrie 2014

Rezultatele testelor AV Comparatives prezintă soluția ESET drept agilă, ea oferind cel mai mic impact asupra performanței sistemului.

ESET a primit cel mai mare scor în testul de performanță AV-Comparatives

Rezultatele testelor AV Comparatives prezintă soluția ESET drept agilă, ea oferind cel mai mic impact asupra performanței sistemului.

ESET®, pionier la nivel mondial în protecția proactivă oferită PC-urilor vreme de peste două decenii, anunță scorul premiat obținut de către cea mai recentă versiune ESET Smart Security în testul de performanță AV-Comparatives.

Publicat recent, testul AV-Comparatives a acordat celei mai noi versiuni ESET Smart Security  premiul Advanced+. Detaliile testului arată că ESET a obținut cel mai mare punctaj de performanță, depășind toți concurenții, inclusiv AVG, Avira, Bitdefender, F-Secure, Kaspersky, McAfee, Sophos și Trend Micro.

AV-Comparatives s-a concentrat pe testarea impactului pe care îl are software-ul de securitate asupra performanței sistemului atunci când sunt derulate sarcini specifice, cum ar fi descărcarea, deschiderea, copierea, codarea și arhivarea de fișiere, precum și instalarea și lansarea aplicațiilor.

AV-Comparatives a utilizat atât metode de testare proprii cât și suita PC Mark, un test de performanță recunoscut de industrie. Premiul se acordă pe evaluarea comparativă a rezultatelor globale de impact asupra performanței, folosind setările implicite din Windows 8.1 64-Bit.

"Pe parcursul întregului an ESET a arătat o performanță excelentă în toate testele noastre. Pe lângă  faptul că ESET este o foarte bună soluție de protejare a clientului, a arătat, de asemenea, în cel mai recent test de performanță, că nu are aproape nici un impact asupra vitezei computerului", a declarat Andreas Clementi, CEO la AV-Comparatives.

ESET Smart Security oferă mai multe nivele de protecție pe Internet și păstrează în siguranță identitatea electronică a utilizatorului cu funcțiile Anti-Theft, Personal Firewall și Anti-Phishing. Suita de securitate ESET dispune de noi tehnologii, cum ar fi protecția botnet, care protejează împotriva atacurilor care au drept țintă deturnarea resurselor computerului într-o rețea controlată de la distanță, precum și funcție consolidată Exploit Blocker, ce blochează atacurile concepute special pentru a evita detecția antivirus.

"Suntem foarte mulțumiti de acest premiu", a declarat Ignacio Sbampato, Chief Sales & Marketing Officer la ESET. "Să ofere protecție de excepție împotriva amenințărilor de astăzi este o necesitate absolută pentru orice furnizor de securitate, dar să faci acest lucru cu un impact absolut minim asupra resurselor de sistem este o artă, care - bine implementată - face o mare diferență pentru clienții."

Citește întregul raport AV-Comparatives sau află mai multe despre ESET Smart Security.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Operațiunea ShadowHammer: noi atacuri asupra lanțului de aprovizionare amenință sute de mii de utilizatori din toată lumea

Un atac asupra lanțului de aprovizionare este unul dintre cei mai periculoși și mai eficienți vectori de infecție, folosit din ce în ce mai mult în operațiunile avansate din ultimii ani - după cum am văzut în cazul ShadowPad sau CCleaner. Vizează deficiențele specifice ale sistemelor interconectate ale resurselor umane, organizaționale, materiale și intelectuale impli...

Citește tot arrow_forward

Kaspersky Lab securizează tehnologiile bionice pentru persoanele cu dizabilități

Internet of Things nu mai constă doar în smartwatch-uri sau case inteligente, ci include ecosisteme avansate, complexe și din ce în ce mai automatizate, printre care se numără și tehnologiile cibernetice conectate pentru industria medicală. În viitor, astfel de tehnologii nu vor mai fi folosite doar în cazuri extraordinare, ci vor avea rolul de a extinde capacitățil...

Citește tot arrow_forward

Safetech Innovations lansează iSAM, prima soluție de securitate informatică dezvoltată in-house, în urma unei investiții de jumătate de milion de euro

 Lansarea vine după 18 luni de activitate a echipei dedicate de programatori și experți în domeniul securității informatice și o investiție de 550.000 de euro, sumă din care aproximativ 70% a fost acoperită de Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional pentru Competitivitate pentru anii 2014 – 2020.Soluția iSAM permite managerilor de securitatea...

Citește tot arrow_forward