ESET a primit cel mai mare scor în testul de performanță AV-Comparatives

18 noiembrie 2014

Rezultatele testelor AV Comparatives prezintă soluția ESET drept agilă, ea oferind cel mai mic impact asupra performanței sistemului.

ESET a primit cel mai mare scor în testul de performanță AV-Comparatives

Rezultatele testelor AV Comparatives prezintă soluția ESET drept agilă, ea oferind cel mai mic impact asupra performanței sistemului.

ESET®, pionier la nivel mondial în protecția proactivă oferită PC-urilor vreme de peste două decenii, anunță scorul premiat obținut de către cea mai recentă versiune ESET Smart Security în testul de performanță AV-Comparatives.

Publicat recent, testul AV-Comparatives a acordat celei mai noi versiuni ESET Smart Security  premiul Advanced+. Detaliile testului arată că ESET a obținut cel mai mare punctaj de performanță, depășind toți concurenții, inclusiv AVG, Avira, Bitdefender, F-Secure, Kaspersky, McAfee, Sophos și Trend Micro.

AV-Comparatives s-a concentrat pe testarea impactului pe care îl are software-ul de securitate asupra performanței sistemului atunci când sunt derulate sarcini specifice, cum ar fi descărcarea, deschiderea, copierea, codarea și arhivarea de fișiere, precum și instalarea și lansarea aplicațiilor.

AV-Comparatives a utilizat atât metode de testare proprii cât și suita PC Mark, un test de performanță recunoscut de industrie. Premiul se acordă pe evaluarea comparativă a rezultatelor globale de impact asupra performanței, folosind setările implicite din Windows 8.1 64-Bit.

"Pe parcursul întregului an ESET a arătat o performanță excelentă în toate testele noastre. Pe lângă  faptul că ESET este o foarte bună soluție de protejare a clientului, a arătat, de asemenea, în cel mai recent test de performanță, că nu are aproape nici un impact asupra vitezei computerului", a declarat Andreas Clementi, CEO la AV-Comparatives.

ESET Smart Security oferă mai multe nivele de protecție pe Internet și păstrează în siguranță identitatea electronică a utilizatorului cu funcțiile Anti-Theft, Personal Firewall și Anti-Phishing. Suita de securitate ESET dispune de noi tehnologii, cum ar fi protecția botnet, care protejează împotriva atacurilor care au drept țintă deturnarea resurselor computerului într-o rețea controlată de la distanță, precum și funcție consolidată Exploit Blocker, ce blochează atacurile concepute special pentru a evita detecția antivirus.

"Suntem foarte mulțumiti de acest premiu", a declarat Ignacio Sbampato, Chief Sales & Marketing Officer la ESET. "Să ofere protecție de excepție împotriva amenințărilor de astăzi este o necesitate absolută pentru orice furnizor de securitate, dar să faci acest lucru cu un impact absolut minim asupra resurselor de sistem este o artă, care - bine implementată - face o mare diferență pentru clienții."

Citește întregul raport AV-Comparatives sau află mai multe despre ESET Smart Security.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Studiu GPeC: Strategia de marketing, produsele comercializate și serviciul de Customer Support – factorii esențiali pentru succesul magazinelor online

În fiecare zi, în România se lansează peste 50 de magazine online. În 2018, numărul lor s-a dublat până la un record de 15.000 de comercianți.

Citește tot arrow_forward

Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi modernizeaza fabrica

Producatorul de branzeturi Mirdatod Prod a reusit sa-si imbunatateasca procesele din fabrica, implementand solutiile SeniorERP si SeniorVisualBI. Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi gestioneaza mult mai eficient resursele si obtine rapid rapoartele si analizele financiare necesare.

Citește tot arrow_forward

Centraleyezer – soluția de securitate cibernetică, cu până la 25% mai accesibilă companiilor

Cunoscută ca fiind una dintre soluțiile soluțiile software cu eficiență mare în contextul securității organizaționale, Centraleyezer aduce beneficiile sale mai aproape de utilizatorii corporate printr-o campanie dedicată. ...

Citește tot arrow_forward