ESET câștigă premiul Dennis Technology Labs pentru protecția oferită în gama soluțiilor antivirus pentru acasă

13 noiembrie 2014

ESET Smart Security 7 atinge un nivel de protecție de 100% în cadrul testelor independente organizate de către Dennis Technology Labs (Marea Britanie), plasându-se în fruntea listei de furnizori IT de soluții de securitate.

ESET Smart Security 7 atinge un nivel de protecție de 100% în cadrul testelor independente organizate de către Dennis Technology Labs (Marea Britanie), plasându-se în fruntea listei de furnizori IT de soluții de securitate.

ESET®, un pionier la nivel mondial în protecția proactivă oferită vreme de peste două decenii, a fost distins pentru securitatea 100% oferită în detectarea și prevenirea amenințărilor pe internet. Testul independent condus de către Dennis Technology Labs (Marea Britanie) a inclus în evaluare soluția ESET Smart Security 7. Rezultatul înregistrat a fost cel mai mare scor de protecție acordat, între toate produsele în cadrul testului, devansând Norton, Kaspersky, Avast, Trend, McAfee, Bitdefender, AVG și Microsoft.

"Știm că testele noastre pun realmente la grea încercare produsele anti-malware. De aceea este destul de greu pentru orice produs de securitate să facă față în mod constant și să obțină premii mari pe o perioadă lungă de timp. ESET Smart Security, în diferitele sale versiuni  lansate de-a lungul anilor, a  înregistrat întotdeauna un foarte mare succes în testele noastre și a reușit acum să obțină cel mai mare scor de protecție în cel mai recent raport comparativ", declară Simon Edwards, director tehnic la Dennis Technology Labs.

"Este extraordinar că eforturile noastre sunt din nou recunoscute", a declarat Branislav Styk, Coordonator Management de Produs la ESET.  "Ne mândrim că am construit produse care au un impact minim asupra performanței, ușor de utilizat, ce oferă o protecție totală împotriva celor mai noi atacuri care amenință clienții noștri. Odată cu lansarea din octombrie 2014 a celei mai noi versiuni a ESET Smart Security au fost incluse noi caracteristici, precum Protecția Botnet și Exploit Blocker, pentru a oferi un nivel de securitate chiar și mai bun decât înainte. Toată lumea de la ESET ar trebui să fie mândră de această realizare, mai ales că am depășit ratingurile de protecție ale competiției.”.

Rezultatele testului condus de Dennis Technology Lab, care au fost emise pe 05 noiembrie 2014, prezintă rezultatele testului extensiv realizat în intervalul iulie-septembrie 2014. În acest test, Dennis Technology Lab, a comparat eficacitatea produselor anti-malware furnizate de către companii de securitate binecunoscute. Testele au fost concepute pentru a examina eficacitatea unui produs atunci când un utilizator vizitează un site infectat. Amenințările  utilizate în test au fost active, live, pe internet, în perioada în care a fost derulată evaluarea.

Aflați mai multe despre testul Dennis Technology Lab Test și despre cel mai recent produs de securitate ESET oferit utilizatorilor de acasă - ESET Smart Security.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Phishing-ul cu teme romantice s-a dublat comparativ cu 2018, conform datelor Kaspersky Lab

În apropierea zilei de Sfântul Valentin, experții Kaspersky Lab au detectat o creștere accentuată a activităților de phishing, infractorii oferindu-le utilizatorilor diverse produse romantice. Numărul total de încercări ale utilizatorilor de a vizita site-uri web frauduloase care au o temă romantică, detectate și blocate în prima jumătate a lunii februarie, s-a d...

Citește tot arrow_forward

Peste 900.000 de utilizatori au fost vizați de malware pretinzând a fi jocuri video populare, în decurs de un an

Infractorii cibernetici profită de cererea tot mai mare de jocuri video, distribuind malware prin intermediul unor pretinse copii ale celor mai populare, arată o cercetare Kaspersky. Peste 930.000 de utilizatori au fost vizați de astfel de atacuri, în ultimele 12 luni, între iunie 2018 și începutul lunii iunie 2019. Peste o treime dintre atacuri s-au concentrat pe numai trei ...

Citește tot arrow_forward

Amenințarea pentru spionaj Triout revine mascată într-o aplicație gratuită foarte populară

Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au depistat reapariția amenințării informatice Triout, specializată în colectarea de informații de pe telefonul mobil – apeluri telefonice, mesaje, fotografii, videoclipuri și coordonate GPS, într-o aplicație populară de VPN pentru Android, descărcată din Google Play de 50 milioane de ori și cu peste un m...

Citește tot arrow_forward