European IT and Software Excellence Awards 2018 şi-a desemnat finaliştii

26 martie 2018

SIVECO România este singura participantă la competiţie care a primit cinci nominalizări

European IT and Software Excellence Awards 2018 şi-a desemnat finaliştii

Revista IT Europa a publicat recent lista finaliştilor European IT & Software Excellence Awards 2018, una dintre principalele competiţii europene destinate furnizorilor independenţi de software, integratorilor de sisteme şi soluţii, partenerilor şi distribuitorilor acestora.
SIVECO România a intrat în marea finală European IT & Software Excellence Awards 2018 cu trei proiecte de succes, fiind pentru a doua oară singura companie participantă la competiție care a fost nominalizată de cinci ori.

Soluțiile și proiectele SIVECO înscrise și nominalizate în ediţia din 2018 a European IT & Software Excellence Awards sunt:
Sistemul Informatic Integrat de Management (SIIM), implementat la societatea APA CTTA Alba, a fost nominalizat la două categorii, respectiv Solution Provider - Enterprise Solution of the Year şi Independent Software Vendor (ISV) - Government/Utilities Solution of the Year.
• Soluția SIVADOC Lite, implementată la Inspectoratul General pentru Imigrări (IGI), subordonat Ministerului Afacerilor Interne din România, a fost nominalizată la două categorii, respectiv Solution Provider - Public Sector or Utilities Solution of the Year și Independent Software Vendor (ISV) - Information & Document Management Solution of the Year.
• Aplicația INOVAGRIA, soluție IT menită să simplifice și să eficientizeze managementul unei ferme, în vederea creșterii performanței și a profitabilității, a fost nominalizată la categoria Independent Software Vendor (ISV) - SaaS SMB Solution of the Year.

Cu o tradiție de zece ani, premiile European IT & Software Excellence reprezintă o modalitate de a recunoaște și recompensa excelența în dezvoltarea software-ului european și în furnizarea de soluții IT și Telecom. Competiția reunește lideri din industria furnizorilor și integratorilor de soluții software din toată Europa, pentru a-și demonstra capacitatea de a le oferi clienților soluții IT de vârf.

“Suntem foarte fericiți și onorați că am ajuns în marea finală European IT & Software Excellence 2018 alături de jucătorii cei mai influenţi din IT-ul european. Nominalizările proiectelor noastre între realizările de vârf ale industriei reprezintă pentru noi nu doar o recunoaștere a eforturilor echipei, ci și a valorii proiectelor pe care le dezvoltăm și implementăm pentru clienții noștri. Aceasta este o confirmare în plus că eforturile pe care le-am depus în ultimii ani pentru construirea SIVECO 2.0, o companie pe model european, bazată pe competențe și bune practici, au început să dea rezultate. Sperăm să ne aflăm și pe lista de câștigători, astfel încât să putem aduce încă o recunoaștere de excepţie pentru IT-ul românesc”, a declarat Florin Ilia, Preşedinte & Director General al SIVECO România.

Câştigătorii competiției vor fi anunţaţi în cadrul Galei de decernare a Premiilor de Excelenţă IT Europa, ce se va desfăşura la Londra pe 19 aprilie 2018.

Lista completă a finaliştilor European IT and Software Excellence Awards 2018 este postată pe http://www.iteawards.com/2018-finalists

 

SIVECO Romania SA

SIVECO Romania este liderul caselor româneşti de software şi unul dintre liderii regionali de succes în domeniul eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eGovernment și eBusiness din Europa Centrală şi de Est. Compania dezvoltă şi exportă soluţii IT şi proiecte de consultanţă cu valoare adăugată ridicată către ţări ...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward

Doriţi mai mult capital de lucru? Optimizaţi stocurile cu Mesonic Winline

Asigurarea capitalului de lucru devine principala preocupare pentru mulţi antreprenori în contextul crizei generate de Covid-19. Atât Guvernul României cât şi Comisia europeană au anunţat o serie de măsuri prin care companiile mici şi mijlocii ar putea primi primi credite bancare și capital de lucru, însă aceste instrumente financiare reprezintă o perspectiv...

Citește tot arrow_forward