Evenimente Tech

16 iunie 2014

Cele mai importante evenimente tehnologice din această vară, organizate la nivel internațional

MarTech – The Marketing Technology Conference

19-20 August, Boston, Massachusetts

Evenimentul are în vedere prezentarea și promovarea tehnologiilor care pot sprijini companiile în integrarea acestora în procesele curente de tip strategic și operațional. De asemenea, conferința este o reală oportunitate de a crea o punte de legătură între industriile IT & Marketing, încurajând dezvoltarea creativității pe scară largă.

Mashable.com oferă un voucher în valoare de 100$ cititorilor săi. Codul este MTMASH

 

Digital Summit Denver 2014

17-18 Iulie, Denver, Colorado

Cele mai importante tendințe  pe care le anticipează specialiștii industriei digitale internaționale vor fi prezentate la Digital Summer Denver 2014. Strategii, practici recomandate, studii de caz, toate acestea sunt pregătite de organizatori participanților, fie ei profesioniști în marketing, fie celor mai tehnici. Se pare că se insistă tot mai mult asupra importanței cunoașterii trendurilor din domenii adiacente dezvoltării tehnice, cum ar fi negocierea, vânzările, comunicarea.

 

Social Fresh East 2014

16-18 Iulie 2014, Orlando, Florida

Un eveniment în cadrul căruia sunt așteptați peste 500 de specialiști în marketing online, în fața unui număr reprezentativ de speakeri, organizați într-un singur panel. Printre aceștia, se numără reprezentanți ai unor branduri gigant precum: LinkedIn, Yahoo, Logitech, JetBlue, FedEX, Homes.com, Spotify, Dunkin Donuts, precum și mulți alții.

Sesiunile de networking ale acestui eveniment sunt extrem de importante pentru organizatori, astfel încât aceștia vor asigura toate condițiile necesare pentru ca participanții să poată învăța permanent.

Mashable.com oferă un discount de 10% tututor cititorilor platformei, interesați de participarea la eveniment.

 

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

ScarCruft: Un grup de limbă coreeană creează malware capabil să identifice dispozitivele Bluetooth conectate

Cercetătorii Kaspersky Lab care monitorizează activitatea ScarCruft, un grup experimentat de atacatori, de limbă coreeană, au descoperit că grupul testează și creează noi instrumente și tehnici și își extinde atât gama, cât și volumul de informații colectate de la victime. Printre altele, grupul a creat un cod capabil să identifice dispozitive Bluetooth conectate....

Citește tot arrow_forward

Safetech Innovations lansează iSAM, prima soluție de securitate informatică dezvoltată in-house, în urma unei investiții de jumătate de milion de euro

Safetech Innovations, lider în sectorul securității cibernetice pe piața românească, lansează primul său produs de securitate informatică – iSAM (Information Security Automation Manager), o soluție pentru automatizarea procesului de management al securității informației în cadrul organizațiilor. 

Citește tot arrow_forward

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratetea și eficiența informațiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor și satisfacția clienților. Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare ș...

Citește tot arrow_forward