Evenimentele anului 2020 din industria IT. Care sunt recomandările Softlead?

03 ianuarie 2020

Top evenimente internaționale de tehnologie recomandate de Softlead pentru 2020.

Evenimentele anului 2020 din industria IT. Care sunt recomandările Softlead?

SaaStock

Dublin, Irlanda
12-14 octombrie 2020

Cunoscut ca fiind un festival al tehnologiei în materie de aplicații SaaS, SaaStock se află pe lista evenimentelor recomandate de Softlead din ultimii ani, de când compania este reprezentată în Dublin. SaaStock propune în fiecare an un set de subiecte și teme de interes pentru specialiștii din domeniu, atât din perspectiva produselor software, cât și a tehnologiilor, trendurilor, cifrelor și studiilor de caz representative la nivel global.

Mai multe detalii despre ediția SaaStock 2019 pot fi găsite aici.

Informații despre costurile de participare: https://www.saastock.com/saastock/

SaaStr Europa - 2 zile, peste 3000 de participanți, 60 de speakeri500 de mentori

Paris, Franța
17-18 iunie 2020

SaaStr este cea mai importantă comunitate dedicată executivilor, antreprenorilor pasionaților de aplicații de tip SaaS (Software as a Service). Cunoscut ca fiind unul dintre evenimentele – reper ale industriei, SaaStr are menirea de a ajuta companiile să atragă investiții și să scaleze la nivelul modelelor de business, oferind acces la informare, socializare, sesiuni de mentorat și de pitching.  Costul biletelor pornește de la 349$.

Detalii suplimentare: https://saastreuropa.com/buy-tickets

How to Web 2020

București, România
28-29 octombrie 2020

How to Web este una dintre cele mai importante conferințe anuale de tehnologie și inovație din Europa, ce reunește peste 1.500 antreprenori în tehnologie, dezvoltatori de produs, developeri, specialiști în marketing online, inovatori și investitori care sunt în căutare de inspirație și know-how. 

Aceștia se întâlnesc anual pentru a interacționa cu experți internaționali și a accesa soluții pentru dezvoltarea de produse și afaceri digitale competitive, obținând o viziune completă asupra creșterii de business-uri dinamice, competitive.

Lansată în 2010, a fost printre primele evenimente de tehnologie din Europa Centrală și de Est și a contribuit la adoptarea mentalității de startup în România și în această parte a Europei.

Mai multe informații puteți găsi pe site-ul conferinței: www.howtoweb.co

How to Web 2020 îl aduce în premieră în România pe Wes Bush 

How to Web își propune să depășească ediția de anul acesta în ceea ce privește amploarea, astfel că și pentru următorul eveniment pregătește un line-up special de speakeri. În 2020, evenimentul va avea loc pe 28 și 29 octombrie și sunt așteptați speakeri cu experiență extraordinară în dezvoltarea de produse tehnologice. 

How to Web 2020 va avea aceeași temă majoră: Better Products, Faster Growth – o direcție prin intermediul căreia este susținut ecosistemul tehnologic de business din Europa Centrală și de Est. La următoarea ediție, organizatorii evenimentului îi aduc în România pe Wes Bush, consultant de produs și autor al cărții „Product-led Growth: Cum sa construiesti un produs care se vinde singur” și pe Mada Seghete, co-fondator și CSO al Branch Metrics, o companie de tehnologie evaluată la peste $1mld.

Business of Software Conference

Cambridge, UK
23-24 martie 2020

2 zile dedicate workshop-urilor ce vizează cele mai importante subiecte din industria SaaS, acces la dezbateri și sesiuni de socializare cu cei mai importanți lideri și specialiști în product management, leadership, online marketing, aceasta este propunerea Business of Software Conference pentru anul 2020.

Costul unui bile teste de 761£.

Mai multe detalii despre eveniment: https://businessofsoftware.eu/

The Next Web 2020

Amsterdam, Olanda
18-19 iunie 2020


Cunoscută ca fiind unaa dintre cele mai importante conferințe din Europa dedicate tehnologiei, TNW sărbătorește în 2020 cea de-a 15-a ediție, adunând în toți acești ani peste 20.000 de participanți din toată lumea, ce au reprezentat peste 3500 de companii. În cadrul ediției din acest an, sunt invitate nume preum David Cancel (CEO Drift), Mary Gray (Senior Principal Researcher, Microsoft Research), Djamel Agaoua (CEO Viber), Melanie Perkins (CEO Canva).
Mai multe detalii despre eveniment:  https://thenextweb.com/conference 
Costul unui bilet este cuprins între 189 – 799 Euro.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

În 2018, România s-a clasat pe locul 8 în topul țărilor cu cel mai mare procent de utilizatori atacați de ransomware-ul mobil

Cercetătorii Kaspersky Lab au constatat că numărul de atacuri care folosesc software periculos pentru dispozitive mobile aproape s-a dublat, în numai un an. În 2018 au existat 116,5 milioane de atacuri, comparativ cu 66,4 milioane, în 2017, cu o creștere semnificativă a numărului de utilizatori unici afectați. În ciuda faptului că sunt atacate mai multe dispozitive,...

Citește tot arrow_forward

Una dintre cele mai complexe operațiuni de spionaj pe Android: Mandrake a rămas nedectat timp de patru ani în aplicații din magazine oficiale

Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au identificat o nouă amenințare informatică, denumită Mandrake, care infectează dispozitive cu Android ale unor victime atent alese cu scopul de a le spiona și de a le goli conturile bancare.

Citește tot arrow_forward

De ce anul 2021 poate fi anul e-commerce și al magazinelor online?

Conform Nasdaq, până în 2040, 95% dintre achiziții vor fi efectuate online, fapt ce deschide noi perspective încă de acum pentru migrarea unui număr tot mai mare de business-uri către tehnologii e-commerce.

Citește tot arrow_forward