Facebook lansează Messenger in browser

09 aprilie 2015

Facebook a lansat versiunea Messenger ce poate fi accesată direct din browser, separat de rețeaua socială și poate fi accesată aici www.messenger.com.

Facebook lansează Messenger in browser

Facebook a lansat versiunea Messenger ce poate fi accesată direct din browser, separat de rețeaua socială și poate fi accesată aici www.messenger.com.

Printre principalele funcționalități, Facebook a introdus: posibilitatea de a vedea dacă mesajul a fost trimis cu succes și dacă destinatarul l-a citit, posibilitatea inițierii apelurilor HD gratuit (ceea ce înseamnă o mai bună claritate și calitate a imaginilor video și a sunetului -  apelurile sunt gratuite, dar compania de telefonie mobilă te taxează pentru folosirea datelor atunci când nu ai setată conexiunea Wi-Fi),  posibilitatea de a trimite fotografii și video-uri instant, precum și capacitatea de a le personaliza cu text sau cu diverse animații. De asemenea, Facebook Messenger a introdus noi seturi de stickere, opțiunea de a înregistra voce și de a trimite înregistrarea prietenilor atunci când nu îți dorești să tastezi.

Una dintre cele mai importante funcționalități rămâne, însă, posibilitatea de a transfera bani în mod sigur și facil prin intermediul unei simple conversații.

Grupurile de conversații sunt introduse și aici, utilizatorul având posibilitatea comunicării rapide cu mai mulți prieteni prin discuții distincte.

Facebook Messenger Business este o componentă ce urmează a fi introdusă, prin care utilizatorii, fie persoane fizice, fie companii, pot iniția conversații cu utilizatorii lor în timp real, sprijinind, astfel, comunicarea permanentă și creșterea interacțiunii, a încrederii și a  suportului oferit în relațiile comerciale.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

ERP – 15 Motive pentru care trebuie să achiziționezi un astfel de sistem

Sistemele de gestiune informatică de tip ERP devin din ce în ce mai mult o necesitate obiectivă pentru firmele mici și mijlocii din România. Desigiur, decizia de implementare a unui asemenea sistem în cadrul organizațiilor care nu sunt deprinse cu o cultură informatică vastă, presupune multe întrebări și incertitudini la nivelul conducerii organizației. Există o ...

Citește tot arrow_forward

Eșecul AVON în implementarea aplicației de management a comenzilor

Studiu de CazDupă 4 ani de planificare a proiectului de implementare, compania de produse cosmetice AVON, prin filiala sa din Canada, a concluzionat eșecul implementării suitei de aplicații software ERP/CRM/eCommerce. Întregul proiect a fost evaluat la 125 de milioane de dolari.

Citește tot arrow_forward