Facebook lansează Messenger in browser

09 aprilie 2015

Facebook a lansat versiunea Messenger ce poate fi accesată direct din browser, separat de rețeaua socială și poate fi accesată aici www.messenger.com.

Facebook lansează Messenger in browser

Facebook a lansat versiunea Messenger ce poate fi accesată direct din browser, separat de rețeaua socială și poate fi accesată aici www.messenger.com.

Printre principalele funcționalități, Facebook a introdus: posibilitatea de a vedea dacă mesajul a fost trimis cu succes și dacă destinatarul l-a citit, posibilitatea inițierii apelurilor HD gratuit (ceea ce înseamnă o mai bună claritate și calitate a imaginilor video și a sunetului -  apelurile sunt gratuite, dar compania de telefonie mobilă te taxează pentru folosirea datelor atunci când nu ai setată conexiunea Wi-Fi),  posibilitatea de a trimite fotografii și video-uri instant, precum și capacitatea de a le personaliza cu text sau cu diverse animații. De asemenea, Facebook Messenger a introdus noi seturi de stickere, opțiunea de a înregistra voce și de a trimite înregistrarea prietenilor atunci când nu îți dorești să tastezi.

Una dintre cele mai importante funcționalități rămâne, însă, posibilitatea de a transfera bani în mod sigur și facil prin intermediul unei simple conversații.

Grupurile de conversații sunt introduse și aici, utilizatorul având posibilitatea comunicării rapide cu mai mulți prieteni prin discuții distincte.

Facebook Messenger Business este o componentă ce urmează a fi introdusă, prin care utilizatorii, fie persoane fizice, fie companii, pot iniția conversații cu utilizatorii lor în timp real, sprijinind, astfel, comunicarea permanentă și creșterea interacțiunii, a încrederii și a  suportului oferit în relațiile comerciale.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Safetech Innovations lansează iSAM, prima soluție de securitate informatică dezvoltată in-house, în urma unei investiții de jumătate de milion de euro

Safetech Innovations, lider în sectorul securității cibernetice pe piața românească, lansează primul său produs de securitate informatică – iSAM (Information Security Automation Manager), o soluție pentru automatizarea procesului de management al securității informației în cadrul organizațiilor. 

Citește tot arrow_forward

Bitdefender a deschis la Târgu Mureș al cincilea birou din România

Producătorul de soluții de securitate cibernetică Bitdefender a deschis un nou birou la Târgu Mureș, al cincilea din România al companiei, pe lângă cele din București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara....

Citește tot arrow_forward

5 aplicații software ERP pentru companii medii

Aplicațiile software de tip ERP care pot fi implementate cu succes și accesibile companiilor mici, totodată, din punctul de vedere al costurilor, sunt cele care promit eficiența proceselor organizaționale pentru departamentele financiare, precum și o acuratețe a cifrelor unitare ale business-ului....

Citește tot arrow_forward