Fitbit achiziționează Vector Watch

10 ianuarie 2017

Un produs cu un design impecabil, ce s-a poziționat la nivelul piețelor locale și internaționale ca fiind smartwatch-ul cu o durată de viață a bateriei de 30 de zile și care a mizat pe potențialul efectiv al software-ului. Așa a fost descris Vector Watch din 2015 până acum, când, la început de an, anunță oficial achiziția platformei software și a echipei de produs de către compania Fitbit.

Fitbit achiziționează Vector Watch

Un produs cu un design impecabil, ce s-a poziționat la nivelul piețelor locale și internaționale ca fiind smartwatch-ul cu o durată de viață a bateriei de 30 de zile și care a mizat pe potențialul efectiv al software-ului. Așa a fost descris Vector Watch din 2014 până acum, când, la început de an, anunță oficial achiziția platformei software și a echipei de produs de către compania Fitbit.

Fitbit este liderul pieței de device-uri inteligente dedicate industriei fitness și îmbunătățirii performanțelor prin tehnologie.

Valoarea tranzacției nu a fost făcută publică. Mai multe detalii pot fi găsite în comunicatul oficial publicat de Vector Watch.

Am testat Vector Watch și am cunoscut echipa minunată Vector Watch în cadrul evenimentului Regatta IT, competiția de sailing dedicată pasionaților de tehnologie, organizată în vara anului trecut. Am construit, alături de comunitatea care s-a creat în jurul acestui eveniment, stream-uri care să sprijine skipperii și echipajele care participă activ la astfel de sporturi.

Vector Watch este o companie de tehnologie internațională, cu birouri în Londra, Silicon Valley, Amsterdam, Hong Kong și București.

Vector Watch este o companie fondată de către Andrei Pitis, Dan Tudose și Irina Alexandru. În anul 2015, Gecad investea 2 milioane de dolari în Vector Watch, conducând prin această rundă de finanțare la un total de 5 milioane de dolari. Pentru acestă rundă, alături de GECAD Group au participat Catalyst România și un număr de investitori privați. Alți investitori în Vector Watch sunt Radu Apostolescu și Bogdan Vlad, cofondatori eMAG, precum și Mihai Popescu, cu experiență de 23 de ani în dezvoltarea de platforme informatice și servicii IT.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

5 Recomandări pentru managementul echipei de vânzări în contextul lucrului de la distanţă

Indiferent dacă este stare de urgenţă sau de alertă, îţi doreşti ca echipa de vânzări să-şi atingă target-ul. Apăsarea este că nu va mai întâlniţi şi interacţionaţi ca de obicei, deoarece oamenii lucrează de acasă. Iar după acum arată situaţia ultimelor două-trei luni, nu e tocmai simplu să coordonezi de la distanţă o echipă.

Citește tot arrow_forward

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward