Fitbit achiziționează Vector Watch

10 ianuarie 2017

Un produs cu un design impecabil, ce s-a poziționat la nivelul piețelor locale și internaționale ca fiind smartwatch-ul cu o durată de viață a bateriei de 30 de zile și care a mizat pe potențialul efectiv al software-ului. Așa a fost descris Vector Watch din 2015 până acum, când, la început de an, anunță oficial achiziția platformei software și a echipei de produs de către compania Fitbit.

Fitbit achiziționează Vector Watch

Un produs cu un design impecabil, ce s-a poziționat la nivelul piețelor locale și internaționale ca fiind smartwatch-ul cu o durată de viață a bateriei de 30 de zile și care a mizat pe potențialul efectiv al software-ului. Așa a fost descris Vector Watch din 2014 până acum, când, la început de an, anunță oficial achiziția platformei software și a echipei de produs de către compania Fitbit.

Fitbit este liderul pieței de device-uri inteligente dedicate industriei fitness și îmbunătățirii performanțelor prin tehnologie.

Valoarea tranzacției nu a fost făcută publică. Mai multe detalii pot fi găsite în comunicatul oficial publicat de Vector Watch.

Am testat Vector Watch și am cunoscut echipa minunată Vector Watch în cadrul evenimentului Regatta IT, competiția de sailing dedicată pasionaților de tehnologie, organizată în vara anului trecut. Am construit, alături de comunitatea care s-a creat în jurul acestui eveniment, stream-uri care să sprijine skipperii și echipajele care participă activ la astfel de sporturi.

Vector Watch este o companie de tehnologie internațională, cu birouri în Londra, Silicon Valley, Amsterdam, Hong Kong și București.

Vector Watch este o companie fondată de către Andrei Pitis, Dan Tudose și Irina Alexandru. În anul 2015, Gecad investea 2 milioane de dolari în Vector Watch, conducând prin această rundă de finanțare la un total de 5 milioane de dolari. Pentru acestă rundă, alături de GECAD Group au participat Catalyst România și un număr de investitori privați. Alți investitori în Vector Watch sunt Radu Apostolescu și Bogdan Vlad, cofondatori eMAG, precum și Mihai Popescu, cu experiență de 23 de ani în dezvoltarea de platforme informatice și servicii IT.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Digitalizarea Industriei De Achiziții - Soluțiile Software Pentru Achiziții Reprezintă O Piață De 6 Miliarde De Dolari

Industria de software de tip CRM este acum cea mai mare din lume, depășind industria sistemelor de gestionare a bazelor de date, și se preconizează că va ajunge la peste 80 de miliarde de dolari până în 2025.

Citește tot arrow_forward

Peste o treime (37%) dintre organizațiile din România au trecut prin cel puțin un atac cibernetic, cu diferite consecințe, în ultimele 24 de luni

Peste un sfert (27,7%) dintre factori decidenți din domeniul IT din România spun că autorii nu au lăsat nicio urmă în cadrul ultimului atac asupra organizației lor

Citește tot arrow_forward

Una dintre cele mai populare încuietori inteligente permite atacatorilor accesul informatic la dispozitivele de acasă

O vulnerabilitate de securitate prezentă în încuietorile inteligente August Smart Lock Pro permite atacatorilor aflați în preajma acestora să intercepteze datele de acces la rețeaua wi-fi și deci să controleze toate dispozitivele conectate din locuință.

Citește tot arrow_forward