G Data AntiVirus Business 12 impresioneaza prin remarcabilele rezultate defensive

17 iulie 2013

Tehnologia "Made in Germany" a eliminat toate programele malware din testul comparativ Virus Bulletin efectuat pe sisteme cu Microsoft Windows Server 2012. Protejarea infrastructurii IT de atacurile de spionaj este cruciala pentru companii. Bazele de date cu clienti, planurile de proiectare sau planurile de business sunt foarte cautate de infractorii online si de agentiile straine de spionaj.

Tehnologia "Made in Germany" a eliminat toate programele malware din testul comparativ Virus Bulletin efectuat pe sisteme cu Microsoft Windows Server 2012.

Protejarea infrastructurii IT de atacurile de spionaj este cruciala pentru companii. Bazele de date cu clienti, planurile de proiectare sau planurile de business sunt foarte cautate de infractorii online si de agentiile straine de spionaj. Pe ce solutie de protectie a retelei se pot baza, intr-adevar, companiile? In cea mai recenta comparatie, furnizorul german de securitate IT a impresionat in testele efectuate de Virus Bulletin: G Data AntiVirus Business 12 nu a lasat nicio sansa programelor malware. Solutia de business "Made in Germany" a stralucit cu o rata de detectie de 100% si niciun rezultat fals pozitiv. Datorita acestor rezultate excelente si a fiabilitatii dovedite, Virus Bulletin a premiat G Data AntiVirus Business cu prestigiosa distinctie VB 100.

"Odata cu premiul din partea Virus Bulletin, primim si dovada ca munca noastra si eficienta tehnologiilor dezvoltate sunt apreciate la cel mai inalt nivel. Acest test a relevat adevarata calitate a solutiilor Made in Germany," noteaza Frank Heisler, membru in conducerea G Data Software AG. Cu privire la recentul scandal de spionaj in care a fost implicat Prism, Frank Heisler vede semne bune pentru securitatea Made in Germany si spune: "Este esential ca solutiile de securitate IT sa ofere protectie eficienta impotriva oricaror riscuri V nu trebuie sa se faca distinctie intre evaluarea riscurilor provenite din surse criminale si cele venite din directia agentiilor de spionaj. Compania noastra este pionier in ceea ce priveste interesul clientilor, semnand in mod voluntar, inca din 2011, un angajament TeleTrusT corespunzator."  Conducerea G Data este de opinie ca firmele ar trebui sa fie in mod special foarte atente atunci cand isi aleg solutiile de securitate si ar trebui sa se increada mai mult in programele furnizorilor germani.

Verdictul expertilor de la Virus Bulletin:
"Ca intotdeauna, rata de detectie a fost fantastica si toate programele malware din test au fost detectate si eliminate fara niciun efort. Drept urmare, G Data a primit, inca o data premiul VB 100."
Detalii ale testului:
Numarul solutiilor de business testate: 31 - inclusiv G Data AntiVirus Business (prezentata in raport ca G Data Security Client)
Numar de fisiere malware utilizate: 820.000
Test efectuat de: Virus Bulletin V www.virusbtn.com

Organizatia consumatorilor de pe intreg globul a fost impresionata de IT Security Made in Germany
Solutiile de securitate G Data au impresionat si in testele independente Stiftung Warentest inca din 2005. De sase ori G Data a demonstrat cea mai buna detectie, dovedind ca protectia "Made in Germany" ofera utilizatorilor cea mai buna protectie impotriva atacurilor de pe Internet. Calitatea solutiilor G Data nu au fost dovedite numai in Germania sau Marea Britanie V publicatii independente de pe tot globul au recunoscut G Data InternetSecurity ca fiind cel mai bun pachet de securitate antivirus: Australia, Austria, Belgia, Franta, Italia, Olanda, Spania si USA, printre altele.

Companiile sunt protejate eficient impotriva programelor malware si a altor pericole
G Data AntiVirus Business 12 este o solutie de securitate usor de instalat si de administrat in mod centralizat. Poate fi utilizata in interiorul si in afara companiei, indiferent de numarul de utilizatori.
Solutia pentru retea se distinge prin multitudinea de premii primite pentru calitatea tehnologiilor incluse, managementul centralizat si protectia automata a serverelor de fisiere, statiilor de lucru si a laptop-urilor, ca si a dispozitivelor mobile cu sistem de operare Android, precum si a telefoanelor inteligente si tabletelor. In plus, tehnologia BankGuard integrata face ca platile online sa fie protejate.

Caracteristici ale G Data AntiVirus 12 Business

  • Protectie maxima prin folosirea a doua scanere de virusi
  • Interfata mobila de administrare: control de la distanta din orice locatie
  • MobileManagement: interfata centralizata pentru toate dispozitivele cu Android folosite in interes de serviciu, cu raportari despre virusii detectati si despre starea securitatii
  • G Data BankGuard integrat, pentru tranzactionarea in siguranta a platilor online
  • Modul de raportare: analize detaliate si rapoarte cu situatia malware-ului din retea
  • Complet functional chiar si in afara retelei, pentru echipele de vanzari dotate cu laptop-uri sau alte dispozitive mobile
  • Registrii software si hardware pentru toti clientii, pentru gestionarea clientilor din retea prin afisarea unui inventar detaliat

 

Contact pentru presa: Costin Pecingina - PR Manager
AV Security Software Distribution
E-mail: [email protected]
Mobil: 0754 450 450
facebook.com/GDataRomania

AV Security Software Distribution

AV Security Software Distribution este o companie tanara, infiintata in 2011 pentru a deveni distribuitor oficial G Data Software in Romania, din dorinta unor tineri si ambitiosi profesionisti de a demonstra ca pot sa creasca imaginea unui brand de nivel mondial pe piata din Romania la nivelul pe care acesta il are in Germania si in vestul Europei....

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward