G DATA protejeaza infrastructura IT a aeroportului Munster-Osnabruck

03 decembrie 2015

ENDPOINT PROTECTION BUSINESS nu lasa nicio bresa la indemana infractorilor. Pentru a asigura zboruri, in fiecare zi, spre 25 de destinatii din Europa, aeroportul Munster-Osnabruck trebuie sa beneficieze de o infastuctura IT functionala si cuprinzatoare. Cand s-a pus problema alegerii solutiei de securitate IT, operatorul si-a aratat increderea in totalitate in G DATA si utilizeaza BUSINESS Endpoint Protection, coroborat cu PatchManagement. 

G DATA protejeaza infrastructura IT a aeroportului Munster-Osnabruck

ENDPOINT PROTECTION BUSINESS nu lasa nicio bresa la indemana infractorilor.

Pentru a asigura zboruri, in fiecare zi, spre 25 de destinatii din Europa, aeroportul Munster-Osnabruck trebuie sa beneficieze de o infastuctura IT functionala si cuprinzatoare. Cand s-a pus problema alegerii solutiei de securitate IT, operatorul si-a aratat increderea in totalitate in G DATA si utilizeaza BUSINESS Endpoint Protection, coroborat cu PatchManagement. Sistemele IT sunt protejate in mod eficient si convenabil impotriva atacurilor si spionajului online, iar software-ul utilizat este intotdeauna pe deplin actualizat - cu un efort administrativ minim.

" Ne-am dorit sa gestionam cat mai multe domenii, pe mai multe segmente de retea, utilizand o interfata de management consistenta," spune Christoph Stegemann, seful Information Technology Service Center al Flughafen Munster/Osnabruck GmbH.

Solutia de securitate aleasa: G DATA ENDPOINT PROTECTION BUSINESS

G DATA ENDPOINT PROTECTION BUSINESS protejeaza companiile in mai multe moduri simultan. Protectia Active Hybrid securizeaza in mod fiabil sistemele IT impotriva tuturor riscurilor online si reactioneaza la noile amenintari in cateva secunde. Pe langa protectia anti-malware, un firewall si un modul antispam, solutia de retea include un modul de Policy Manager, care poate fi folosit pentru a garanta respectarea liniilor trasate pentru utilizarea Internetului, a dispozitivelor si a programelor software.

Prin utilizarea modulului PatchManagement, administratorii au acces la o multitudine de aplicatii in uz pentru actualizari. Asta inseamna ca ei pot inchide bresele de securitate inainte sa poata fi exploatate de infractori. Actualizarile pot fi instalate in etape, prin intermediul consolei centrale de management.

 

Beneficiile aeroportului Munster-Osnabruck 

■ Protectie completa impotriva spionajului online si infractionalitatii informatice

■ Management simplu cu un efort administrativ minim si costuri reduse

■ Performanta si flexibilitate a retelei

■ Management eficient al patch-urilor de securitate

G Data Software

Securitatea IT a fost inventata in Germania: G DATA Software AG este pionier in industria de antivirusi. Au trecut mai bine de 30 de ani de cand compania, fondata in Bochum in 1985, a dezvoltat primul program de combatere a virusilor. In momentul actual, G DATA este unul dintre cei mai importanti producatori de solutii de securitate IT din lume.&nb...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward