GAMING: Algoritmul care te anunță atunci când un utilizator se oprește din joc

03 aprilie 2017

Compania de video-gaming din Japonia Silicon Studio a creat un algoritm care comunică stadiile la care se oprește din joc un utilizator și motivul pentru care a ales să nu mai continue jocul. Deși poate părea aproape imposibil, algoritmul cunoscut sub numele de Survival Ensemble are ca mod de funcționare modelele folosite în cercetarea medicală și în biologie. În mod practic, tipologia de algoritm folosește submodele, care analizează diverse scenarii bazate pe diferite date de intrare.

GAMING: Algoritmul care te anunță atunci când un utilizator se oprește din joc

Compania de video-gaming din Japonia Silicon Studio a creat un algoritm care comunică stadiile la care se oprește din joc un utilizator și motivul pentru care a ales să nu mai continue jocul.

Deși poate părea aproape imposibil, algoritmul cunoscut sub numele de Survival Ensemble are ca mod de funcționare modelele folosite în cercetarea medicală și în biologie. În mod practic, tipologia de algoritm folosește submodele, care analizează diverse scenarii bazate pe diferite date de intrare.

“Încă din primele zile în care un user începe să joace un joc, știm cu exactitate cât timp îi va lua acestuia să parcurgă fiecare etapă a jocului sau în cât timp îl va finaliza. Cel mai important obiectiv este acela de a extinde durata de ”viață” a unui jucător pentru ca pe toată perioada jocului el să investească în următoarele nivele”, Africa Perianez, Head of Data Science în cadrul Silicon Studios.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

România, cea mai afectată țară din lume de amenințarea informatică a momentului

Scranos sustrage toate parolele și informațiile bancare ale victimelor și le compromite activitatea pe rețelele de socializare

Citește tot arrow_forward

Cât costă o aplicație software CRM și ce beneficii aduce unei companii?

Predicții, trenduri și idei de transformare digitală pentru următorii 2 ani

Citește tot arrow_forward

Beneficiile tehnologiei Business Intelligence pentru companii

Business Intelligence (BI) este o platformă smart de grafice interactive, instrumente de analiză a datelor și rapoarte intuitive concepute pentru colectarea informațiilor, analiza activității și gestionarea datelor aferente operațiunilor de afaceri în timp real.

Citește tot arrow_forward