GAMING: Algoritmul care te anunță atunci când un utilizator se oprește din joc

03 aprilie 2017

Compania de video-gaming din Japonia Silicon Studio a creat un algoritm care comunică stadiile la care se oprește din joc un utilizator și motivul pentru care a ales să nu mai continue jocul. Deși poate părea aproape imposibil, algoritmul cunoscut sub numele de Survival Ensemble are ca mod de funcționare modelele folosite în cercetarea medicală și în biologie. În mod practic, tipologia de algoritm folosește submodele, care analizează diverse scenarii bazate pe diferite date de intrare.

GAMING: Algoritmul care te anunță atunci când un utilizator se oprește din joc

Compania de video-gaming din Japonia Silicon Studio a creat un algoritm care comunică stadiile la care se oprește din joc un utilizator și motivul pentru care a ales să nu mai continue jocul.

Deși poate părea aproape imposibil, algoritmul cunoscut sub numele de Survival Ensemble are ca mod de funcționare modelele folosite în cercetarea medicală și în biologie. În mod practic, tipologia de algoritm folosește submodele, care analizează diverse scenarii bazate pe diferite date de intrare.

“Încă din primele zile în care un user începe să joace un joc, știm cu exactitate cât timp îi va lua acestuia să parcurgă fiecare etapă a jocului sau în cât timp îl va finaliza. Cel mai important obiectiv este acela de a extinde durata de ”viață” a unui jucător pentru ca pe toată perioada jocului el să investească în următoarele nivele”, Africa Perianez, Head of Data Science în cadrul Silicon Studios.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

5 Recomandări pentru managementul echipei de vânzări în contextul lucrului de la distanţă

Indiferent dacă este stare de urgenţă sau de alertă, îţi doreşti ca echipa de vânzări să-şi atingă target-ul. Apăsarea este că nu va mai întâlniţi şi interacţionaţi ca de obicei, deoarece oamenii lucrează de acasă. Iar după acum arată situaţia ultimelor două-trei luni, nu e tocmai simplu să coordonezi de la distanţă o echipă.

Citește tot arrow_forward

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward