Goodbye, Yahoo Messenger!

12 iunie 2016

Lansată în 1998, aplicația dedicată comunicării instante, Yahoo Messenger anunță închiderea, aceasta nemaiputând fi disponibilă utilizării începând cu data de 5 august 2016.  După 18 ani în care a fost folosită la nivel internațional, Yahoo Messenger se desparte de aceia pentru a care a însemnat primul contact cu socializarea virtuală. Anul trecut, aplicația a beneficiat de ultima actualizare înainte de a dispărea din uzul pasionaților de online.

Goodbye, Yahoo Messenger!

Lansată în 1998, aplicația dedicată comunicării instante, Yahoo Messenger anunță închiderea, aceasta nemaiputând fi disponibilă utilizării începând cu data de 5 august 2016.  După 18 ani în care a fost folosită la nivel internațional, Yahoo Messenger se desparte de aceia pentru a care a însemnat primul contact cu socializarea virtuală. Anul trecut, aplicația a beneficiat de ultima actualizare înainte de a dispărea din uzul pasionaților de online. Aceasta împrumuta din tehnologiile Flickr și era disponibilă împreună cu o paletă de aplicatii Android si iOS. Astfel, în ceea ce priveste vechea platforma de Yahoo Messenger, doar clientii desktop vor avea de suferit, in timp ce versiunile web si mobile vor continua.

Conform VentureBeat, Yahoo Messenger era extrem de popular în rândul utilizatorilor din Asia, în timp ce Bloomberg indentifică un segment de public ce utilizează intens în prezent aplicația și care este format din lucrătorii din domeniul extracției de petrol, ce folosesc aplicația datorită costurilor infime de comunicare pe care le oferă. Cu toate acestea, aceștia nu constituie o masă de utilizatori relevantă pentru a susține costurile de actualizare ale gigantului.

Pe blogul oficial al companiei, Yahoo anunță concentrarea eforturilor în direcția dezvoltării noului Messenger, a cărui miză este dată de oferirea unei experiențe complete utilizatorilor, asupra cărora se îndreaptă toate eforturile echipei.

Sursa foto: PCmag.com

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Digitalizarea Industriei De Achiziții - Soluțiile Software Pentru Achiziții Reprezintă O Piață De 6 Miliarde De Dolari

Industria de software de tip CRM este acum cea mai mare din lume, depășind industria sistemelor de gestionare a bazelor de date, și se preconizează că va ajunge la peste 80 de miliarde de dolari până în 2025.

Citește tot arrow_forward

Peste o treime (37%) dintre organizațiile din România au trecut prin cel puțin un atac cibernetic, cu diferite consecințe, în ultimele 24 de luni

Peste un sfert (27,7%) dintre factori decidenți din domeniul IT din România spun că autorii nu au lăsat nicio urmă în cadrul ultimului atac asupra organizației lor

Citește tot arrow_forward

Una dintre cele mai populare încuietori inteligente permite atacatorilor accesul informatic la dispozitivele de acasă

O vulnerabilitate de securitate prezentă în încuietorile inteligente August Smart Lock Pro permite atacatorilor aflați în preajma acestora să intercepteze datele de acces la rețeaua wi-fi și deci să controleze toate dispozitivele conectate din locuință.

Citește tot arrow_forward