Grupul Floria lansează InstaFlori.ro, extensie omnichannel a florăriilor din offline

29 ianuarie 2020

Grupul Floria, unul dintre cei mai importanți jucători din piața floristică din România, adaugă în portofoliu InstaFlori.ro, o divizie care propune livrarea de flori pentru acasă sau pentru birou, oriunde în țară, în 24 de ore. InstaFlori.ro reprezintă extensia omnichannel a Florăriilor Floria și capitalizează experiența în e-commerce și în livrare națională de flori a Grupului Floria și know-how-ul din domeniul floristic.

Grupul Floria lansează InstaFlori.ro,  extensie omnichannel a florăriilor din offline

Platforma InstaFlori.ro reprezintă o premieră în România, prin modalitatea de livrare și acoperirea națională, magazinul online oferind flori de calitate premium pentru acasă sau pentru birou.  Spre deosebire de serviciile  de livrare de buchete care vizează în principal cadourile, InstaFlori.ro se adresează unui public mai larg, adept al conceptului Do It Yourself, persoane interesate și implicate în decorarea spațiilor în care trăiesc sau muncesc. De altfel, un studiu realizat la finalul anului trecut în rețeaua florariilor Floria a arătat că 40% din achizițiile de flori sunt pentru acasă.

Florăriile Floria, 7.7 milioane lei în 2019

InstaFlori.ro funcționează ca extensie omnichannel a diviziei de florării fizice a Grupului Floria, care anul trecut a generat o cifră de afaceri de 7,7 milioane lei în 2019, cu 15% mai mult decât în 2018.

Produsele de pe InstaFlori.ro sunt realizate de o echipă de designeri florali. Firele de flori sunt ambalate cu grijă într-o cutie personalizată și sunt livrate prin curier, oriunde în România, în 24 ore. Expertiza logistică a grupului Floria garantează calitatea și prospețimea florilor oferite, iar cutia InstaFlori.ro asigură condiții optime de transport.

Trendul ascendent al comertului cu produse destinate confortului casnic este cel care ne-a inspirat în dezvoltarea acestui nou proiect online. Tendinta pentru cresterea standardului de confort de acasă este o realitate europeană care începe să-și facă simțită prezența și la noi. Vânzarea florilor în cutie - letterbox flowers - este un nou trend international, care face produsul simplu de livrat și oferă clientului libertate totală în ceea ce privește modul de aranjare– declară Adrian Ciucur, CEO Grup Floria.

Florile din portofoliu InstaFlori.ro sunt importate direct din Olanda, Columbia și Ecuador. Clienții au la dispozție mai multe opțiuni de cumpărare: individual sau prin intermediul abonamentelor lunare, trimestriale ori anuale. Ei își pot alege data de livrare, tipul de flori, culoarea sau pot lăsa aceste aspecte pe seama designerilor florali.

Lansarea noii platforme e-commerce consolidează poziția Grupului Floria pe piața de floristică din România, prin creșterea prezenței în spațiul online. Din această perspectivă, strategia de dezvoltare în următorii ani urmărește obținerea de reprezentativitate la nivel urban national în România, atât în retailul tradițional, cât și în cel online  – mai precizează Adrian Ciucur, CEO Grup Floria.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Digitalizarea Industriei De Achiziții - Soluțiile Software Pentru Achiziții Reprezintă O Piață De 6 Miliarde De Dolari

Industria de software de tip CRM este acum cea mai mare din lume, depășind industria sistemelor de gestionare a bazelor de date, și se preconizează că va ajunge la peste 80 de miliarde de dolari până în 2025.

Citește tot arrow_forward

Peste o treime (37%) dintre organizațiile din România au trecut prin cel puțin un atac cibernetic, cu diferite consecințe, în ultimele 24 de luni

Peste un sfert (27,7%) dintre factori decidenți din domeniul IT din România spun că autorii nu au lăsat nicio urmă în cadrul ultimului atac asupra organizației lor

Citește tot arrow_forward

Una dintre cele mai populare încuietori inteligente permite atacatorilor accesul informatic la dispozitivele de acasă

O vulnerabilitate de securitate prezentă în încuietorile inteligente August Smart Lock Pro permite atacatorilor aflați în preajma acestora să intercepteze datele de acces la rețeaua wi-fi și deci să controleze toate dispozitivele conectate din locuință.

Citește tot arrow_forward