Haine și accesorii fashion prețuite și în moneda digitală bitcoin

04 decembrie 2014

Mischa.ro ne invită să descoperim cele mai noi și mai frumoase haine pentru femei care se pot cumpăra de-acum și cu bitcoin. Magazinul online este specializat în haine vestimentare pentru sexul frumos, cu un specific unic pe piața românească. Mischa.ro a implementat modalitatea de plată cu bitcoin oferită de serviciul BTCXpay.ro.

Haine și accesorii fashion prețuite și în moneda digitală bitcoin

Mischa.ro ne invită să descoperim cele mai noi și mai frumoase haine pentru femei care se pot cumpăra de-acum și cu bitcoin. Magazinul online este specializat în haine vestimentare pentru sexul frumos, cu un specific unic pe piața românească. Mischa.ro a implementat modalitatea de plată cu bitcoin oferită de serviciul BTCXpay.ro.

Magazinul se adresează femeilor tinere cu vârsta cuprinsă între 20 și 40 ani, dar și bărbații au posibilitatea să le ofere o surpriză plăcută partenerelor lor.

Printre cele mai apreciate produse pe MISCHA se găsesc accesorii fashion precum: coliere, cercei, genți și portofele. Accesoriile sunt concepute si alese pentru orice ocazie în care o femeie dorește să se impună și să iasă în evidență. Pentru sezonul de iarna, MISCHA a mărit considerabil portofoliul de produse pentru a fi în trend cu noul sezon. Magazinul online se regăsește în inima romancelor care apreciază noile tendințe și care în fiecare zi preferă să adopte o ținută noua.

Imaginea impecabilă, actuală și unicitatea sunt criteriile pe care se bazează imaginea MISCHA.

“Tranzacțiile pe platforma BTCXchange.ro au depășit pragul de 2 milioane USD la începutul lunii noiembrie, iar cei 2700 de clienți ai platformei se bucură să știe că din ce în ce mai multe magazine online au îmbrățișat noua modă bitcoin”, a spus CEO Horea Vușcan.

În rândurile de mai jos am avut ocazia să discutăm câteva idei cu Matei Dura, director de marketing la MISCHA:

1.Vă rugăm în câteva cuvinte să ne spuneți cum v-ați pregătit magazinul online pentru sezonul rece.

Sezonul rece este unul special pentru noi toți, de aceea am hotărât ca noua colecție de iarnă și designul site-ului să fie unul cât mai special. Designul și funcționalitățile magazinului sunt o continuă provocare la MISCHA, deoarece adaptăm constant viziunea și conceptul nostru la tendințele eCommerce-ului de fashion din România. Unul dintre punctele noastre forte îl reprezintă cei de la buying care au facut o treabă foarte bună și au ales produse strălucitoare și elegante care se îmbină de minune cu spiritul sezonului.

2.Cum credeți că moneda digitală bitcoin va influența cifra dvs. de afaceri în 2015?

Suntem optimiști! Pentru moneda bitcoin se anunță un viitor bun, iar românii sunt tot mai deschiși la metodele noi de plată apărute. Ne așteptăm ca până la sfârșitului anului 2015, un procent de cel puțin 5% din viitorii clienți să folosească această metodă de plată.

3.De sărbători plănuiți să oferiți reduceri sau vouchere celor care cumpără produse cu bitcoin?

Avem în plan mai multe campanii de promovare și informare a monedei bitcoin. Multe persoane încă nu sunt la curent cu aceasta monedă și trebuie informați pentru a prinde încredere și curaj să o folosească. Voucherele sunt o soluție foarte bună și vom face tot posibilul pentru ca tot mai multe romance să folosească această monedă.

4. Clienți din întreaga lume pot de acum să cumpere cu bitcoin hainele pe care le expuneți în magazinul dvs. online. Vă gândiți la o strategie de promovare în acest sens?

MISCHA crește și se extinde constant, tocmai de aceea, pentru anul 2015 avem în plan intrarea pe piața de online-fashion din Ungaria și Bulgaria. Premizele sunt bune, iar faptul ca am adoptat bitcoinul nu face decât să ne ajute. Bitcoin este o necesitate pentru eCommerce, iar motto-ul nostru, “the best is yet to come” se potrivește de minune acestei monede.

BTC X Change SRL

BTCXchange este prima platformă românească de tranzacționare pentru Bitcoin. Platforma a fost lansată în decembrie 2013. Prin intermediul acesteia, atât persoane din România cât și din întreaga lume pot cumpăra sau vinde Bitcoin în condiții maxime de siguranță.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward