High-Tech Systems & Software (HTSS) a încheiat un parteneriat cu lanțul de clinici dentare Dr. Leahu pentru eficientizarea sistemului software

27 septembrie 2017

Începând din toamna acestui an, High-Tech Systems & Software va furniza servicii dedicate de software pentru cele patru clinici dentare Dr. Leahu din București. Într-o piaţă în care există peste 1300 de unităţi stomatologice active, clinicile dentare Dr. Leahu au înregistrat în anul 2016 o cifră de afaceri de peste 2 milioane de euro şi continuă extinderea lanțului de clinici.

High-Tech Systems & Software (HTSS) a încheiat un parteneriat cu lanțul de clinici dentare Dr. Leahu pentru  eficientizarea sistemului software

„Proiectul pe care îl realizăm pentru Clinicile dentare Dr. Leahu reprezintă o nouă provocare pentru echipa HTSS, fiind o iniţiativă complexă, care integrează în mod unitar activitatea medicală de la nivelul întregului lanţ de clinici, de la gestiunea stocurilor de medicamente, evidenţe financiare, până la asigurarea procesului de comunicare internă şi oferirea unei experienţe unice pacientului prin servicii de call center, istoric medical şi plan de tratament”, a declarat Horia Radu, Head of development Medical division HTSS.

DataKlas, soluţia de business care urmează să fie adaptată de High-Tech Systems & Software  pentru Clinicile dentare Dr. Leahu, cuprinde atât o zonă dedicată de software cât și servicii de hosting pentru protecția, siguranța şi securitatea datelor, funcționalități disponibile în premieră  într-o clinică stomatologică din România.

Soluțiile DataKlas oferite de HTSS se integrează cu cele mai noi și revoluționare echipamente și tehnologii existente în piața serviciilor de stomatologie din lume oferindu-le  pacienților servicii integrate și de calitate.

 „Pachetul de soluții informatizate creat şi implementat de HTSS oferă lanțului nostru de clinici numeroase beneficii. Calitatea actului medical creşte prin accesul rapid la informațiile din baza de date, la antecedentele personale, la comunicarea interdisciplinară, la gestiunea stocurilor.  Softul facilitează comunicarea pe toate palierele, totul pentru o experiență excepțională a pacientului în oricare dintre clinicile noastre. De asemenea, această soluție permite echipei de top management să aibă o imagine de ansamblu asupra tuturor activităților. Apreciem profesionalismul echipei HTSS şi sunt convins că vom continua pe termen lung proiectele începute şi, de ce nu, vom demara altele noi.”, a declarat Dr. Ionuţ Leahu, owner & CEO Clinicile Dr. Leahu.

Obiectivul principal al Clinicilor Dr. Leahu este să ajungă în următorii trei ani pe primul loc în topul companiilor din România specializate în domeniul stomatologic. Serviciile excepţionale, aparatura ultra modernă şi pregătirea medicilor sunt elementele care atrag tot mai mulţi pacienţi în clinicile Dr. Leahu, determinând extinderea constantă a business-ului, dar și nevoia de a beneficia de date cât mai exacte, ceea ce a dus investiția în zona de IT.

Caracteristicile sistemului software dezvoltat de HTSS:

  • Sistem logistic integrat la nivelul lanțului de clinici dentare ce asigură centralizarea informaţiilor privitoare la gestiunea stocului (pe cabinete, pe medic, pe pacient), gestiunea pacientului (activităţi de call center, activităţi de recepţie a pacientului, activităţi medicale, activităţi financiare);
  • Nomenclator unic de produse, care asigură evidența clară a stocului pe categorii de produse, evidențierea produselor deteriorate şi termenele de valabilitate.
  • Comandarea produselor medicale direct de la furnizor și asigurarea vizibilității achizițiilor și stocurilor atât la nivelul lanțului, cât și pentru fiecare clinică.
  • Organizarea activităţii în cabinet – inventar, bonuri de consum, consum de materiale, stabilire necesar consumabile, previzionare necesar produse, avize, facturi, furnizori.
  • Activităţi de recepţie pacient – call center, programare, notificare pacient, istoric medical, schemă de tratament.
  • Procese de lucru – mesagerie internă, KPI, raportare, nomenclator medici.

Potrivit celor mai recente studii[1], la finalul anului 2016, piața stomatologică a ajuns la o cifră de afaceri de aproape un miliard de lei și un profit care depășește 170 de milioane de lei, iar investiția în tehnologie este vitală pentru companiile din orice domeniu.

***

 

[1] Studiu Creditinfo România, Piaţa serviciilor stomatologice din România

High-Tech Systems & Software

High-Tech Systems & Software (HTSS) este o companie IT care a crescut consecvent de la infiintarea sa si care este specializata in solutii software integrate. HTSS dezvoltă și furnizează configurații complexe în care aduce elemente inovative, care pot fi implementate on premises, în private sau public cloud. HTSS este ...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Protejează-ți afacerea de fraudele cu facturi – Adoptă facturarea electronică

Află cum facturarea electronică te poate proteja de fraudele cu facturi prin e-mail și despre cum îți poți securiza mai bine documentele de afaceri.

Citește tot arrow_forward

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratetea și eficiența informațiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor și satisfacția clienților. Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare ș...

Citește tot arrow_forward