How to Web: Crestem impreuna in 2013!

15 Jul 2013

How to Web, cel mai important eveniment dedicat inovatiei si antreprenoriatului din Sud-Estul Europei, ajunge in acest an la cea de a patra editie internationala si transforma inca o data Bucurestiul in capitala tehnologiei din regiune. Pe 20 si 21 noiembrie la Crystal Palace Ballrooms peste 800 de participanti vor sta fata in fata cu vorbitori internationali de calibru. In paralel se va desfasura si cea de a doua editie a Startup Spotlight, competitie si program de orientare adresat celor mai performant

How to Web: Crestem impreuna in 2013!

How to Web, cel mai important eveniment dedicat inovatiei si antreprenoriatului din Sud-Estul Europei, ajunge in acest an la cea de a patra editie internationala si transforma inca o data Bucurestiul in capitala tehnologiei din regiune. Pe 20 si 21 noiembrie la Crystal Palace Ballrooms peste 800 de participanti vor sta fata in fata cu vorbitori internationali de calibru. In paralel se va desfasura si cea de a doua editie a Startup Spotlight, competitie si program de orientare adresat celor mai performante 32 de startup-uri din regiune.

Ediţia din 2013 va aborda teme precum inovatia in tehnologie, dezvoltarea de produse si aplicatii penru dispozitive mobile, software-as-a-service si jocuri pe calculator, extinderea afacerilor web pe piete globale si finantarea acestora, precum si avantajele si provocarile pietei est-europene.

How to Web 2013 va aduce si de această data in premiera in Romania vorbitori internationali de renume care isi vor impartasi propriile experiente si vor aduce in discutie dezvoltarea produselor inovative. Printre acestia se numara Tal Siach (Co-Fondator si CMO Vizual.ly, Israel), Philipp Kandal (Co-Fondator si CTO Skobbler, Germania si Romania), Adii Pienaar (Co-Fondator si CEO Woo Themes, Africa de Sud), Kei Shimada (Director of Business Development Dentsu, Japonia), Alex Barrera (Chief WOWness Officer Press42.com, Spania) sau Michael Levit (Fondator Spigot si Managing Partner Founders Den, US).

Programul Startup Spotlight se va desfasura in paralel cu How to Web si va aduce impreuna cele mai performante 32 de echipe din regiune care vor fi selectate de un juriu international si vor beneficia pe durata celor 4 zile ale programului de mentorat, intalniri cu investitori si reprezentanti ai unora dintre cele mai apreciate acceleratoare din lume, precum si sesiuni de pitching.

Editia precedenta a Startup Spotlight a adus alaturi de echipele participante 12 dintre cele mai importante acceleratoare de afaceri web din lume, printre care se numara Springboard, Seedcamp, GrowLab, Mozzila WebFwd sau HackFwd. In plus, cele mai bune echipe au avut ocazia sa isi prezinte produsele pe scena principala a How to Web, iar castigatorii au fost rasplatiti cu premii cash in valoare de 20.000 USD. Startup Spotlight 2013 pastrează același format si premii, si pune startup-urile fata in fata cu reprezentanti ai unora dintre cele mai apreciate fonduri de investitii si acceleratoare la nivel mondial. Printre invitatii care vor mentora echipele participante ii amintim pe Jon Bradford (Managing Director TechStars London, UK), Carlos Espinal (Partener Seedcamp, UK), Rune Theill (Co-Fondator Rockstart, Olanda), Lyuben Belov (Co-Fondator LAUNCHub, Bulgaria), Dylian Dimitrov (Fondator Eleven Startup Accelerator, Bulgaria) sau Sitar Teli (Managing Partner Connect Ventures, UK). Echipele care dezvolta produse inovative pot aplica online la http://startupspotlight.co pentru a participa la cea de a doua editie a programului.

How to Web 2013 va avea loc pe 20 si 21 noiembrie la Crystal Palace Ballrooms si va reuni peste 800 de participanti din regiune si vorbitori internationali de calibru. Inregistrarea se poate face online pe site-ul evenimentului http://howtoweb.co. În paralel cu How to Web va avea loc si Startup Spotlight, competitie şi program de orientare pentru cele mai bune 32 de start-up-uri din regiune. Echipele care dezvolta in prezent produse sau aplicatii inovative si care isi doresc sa intre in legatura cu investitori, reprezentanti ai acceleratoarelor si mentori de exceptie pot aplica online pe site-ul programului http://startupspotlight.co. How to Web este dezvoltat cu sustinerea IXIA si X3.

Despre How To Web

How to Web se adreseaza inovatorilor in tehnologie, antreprenorilor web, dezvoltatorilor de produse in zona web, companiilor de outsourcing interesate de inovatie, investitorilor si tuturor celor interesati de tehnologie si web. Mai multe detalii despre evenimentul de anul acesta, precum si lista actualizata a vorbitorilor confirmati sunt disponibile pe site-ul conferintei: www.howtoweb.co.

Pentru mai multe informații despre How to Web:

Irina Nicoleta Scarlat

PR Manager

Email: [email protected]

Telefon: +40720 034 031

www.howtoweb.co

Twitter: @how_to_web  

Facebook: http://www.facebook.com/howtoweb

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Ce este tehnologia Text-to-Speech și de ce este importantă?

Comunicarea digitală are un rol important în cadrul business-urilor, astfel că tehnologia Text-to-Speech (TTS) devine un instrument valoros. Această tehnologie inovatoare nu schimbă doar modul în care percepem comunicarea, ci ne...

Citește articolul