IMM-urile romanesti se dezvolta cu ERP în Cloud

25 octombrie 2016

System Innovation Romania anunta disponibilitatea pe piata locala a SAP Business One Cloud, sistem ERP disponibil prin abonament lunar, dedicat sectorului IMM. Astfel, companiile care si-au diversificat oferta de produse si au nevoie de un control mai mare al stocurilor si soldurilor clientilor si furnizorilor au la dispozitie o solutie ERP premium la un cost redus si distribuit pe o perioada lunga de timp. 

IMM-urile romanesti se dezvolta cu ERP în Cloud

System Innovation Romania anunta disponibilitatea pe piata locala a SAP Business One Cloud, sistem ERP disponibil prin abonament lunar, dedicat sectorului IMM. Astfel, companiile care si-au diversificat oferta de produse si au nevoie de un control mai mare al stocurilor si soldurilor clientilor si furnizorilor au la dispozitie o solutie ERP premium la un cost redus si distribuit pe o perioada lunga de timp. 

Conform analizelor System Innovation Romania, adoptarea SAP Business One Cloud genereaza o reducere de cel putin 50% a costurilor unui proiect ERP prin eliminarea cheltuielilor cu infrastructura hardware si software si prin standardizarea pachetului de servicii de implementare. SAP Business One Cloud ofera toate functionalitatile necesare derularii activitatii unei companii: gestiune financiara si operationala, vanzari, marketing, depozit, service, analiza si raportare. Solutia se adreseaza companiilor cu 3-7 utilizatori, interesate de cresterea eficientei si a productivitatii. 

Disponibil pe baza unui abonament, sistemul ERP poate fi utilizat fara o investitie initiala în licente si echipamente hardware.  Infrastructura este sustinuta de un partener certificat SAP, care asigura mentenanta sistemului, suport 24/7, securitatea si backup-ul datelor. În mod curent, SAP Business One Cloud foloseste SQL Server, dar în viitor solutia va fi disponibila si în versiunea HANA, o baza de date extrem de performanta. Serviciile de implementare si instruire sunt asigurate de echipa locala a System Innovation Romania.

Am gandit un pachet special pentru clientii din Romania, care sa ofere atat accesul la solutie cat si consultanta specifica pentru personalizare si training. Solutia cloud ofera clientilor o experienta completa a pachetului SAP Business One, o solutie complexa si nu o simpla aplicatie de gestiune financiar-contabila. De aceea, este nevoie de pregatirea clientilor pentru întelegerea modului de lucru. Avantajul versiunii Cloud este costul redus si posibilitatea folosirii unei solutii premium SAP fara o investitie initiala mare. Solutia este scalabila si poate sustine dezvoltarea unei companii pe o perioada lunga de timp, de la faza de start-up cu 3 utilizatori si pana la maturitate, cand poate avea 20 sau chiar 50 de utilizatori”, afirma Irina Oprea, Managing Partner System Innovation Romania.

SAP Business One Cloud este un sistem ERP accesibil si din browser, indiferent de locatie si dispozitiv, inclusiv de pe mobil. Plata solutiei se face lunar, pe baza unui abonament, iar beneficiarii pot adauga sau elimina utilizatori în functie de necesitati. In Romania, piata solutiilor ERP în Cloud este în dezvoltare accelerata si reprezinta o sansa pentru companiile mici sa aiba acces la solutii performante.

 

System Innovation Romania

System Innovation Romania este un integrator care ofera clientilor sai solutii software de business complete. Compania a inceput in 2008 sa implementeze in Romania si in tarile din regiune SAP Business One, solutie ERP dedicata intreprinderilor mijlocii. Expertiza acumulata in optimizarea proceselor de business a creat oportunitatea de a completa p...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

ELKO participă la RomHotel alături de LG Business Solutions cu soluții ale viitorului pentru industria hotelieră

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori regionali de produse și soluții IT și electronice de consum, prezintă soluții și sisteme dedicate industriei hoteliere în cadrul expoziției internaționale de echipamente și dotări pentru HORECA, RomHotel, eveniment ce are loc în perioada 20-23 februarie, la Romexpo.

Citește tot arrow_forward

LIFE IS HARD, furnizor în primul proiect de digitalizare a unui județ din România

LIFE IS HARD | Work Soft (LIH), companie de tehnologie listată la Bursa de Valori București – piața AeRo – anunță că Asocierea LIFE IS HARD, Cloud Soft, Nordlogic Software și EfectRO, asociere ce include și o echipă de experți pe domeniile cheie ale digitalizării în domeniul administrației publice, a semnat recent cu Consiliul Județean Cluj contractul pentru digitali...

Citește tot arrow_forward

Studiu Cisco: Pentru 45% dintre companii, impactul financiar al unei breșe de securitate a fost mai mare de 500.000 de dolari în 2018

Profesioniștii din domeniul securității pun un mai mare accent pe consolidarea la nivel de furnizori, pe colaborarea dintre departamente, precum și pe programe de conștientizare a importanței securității, potrivit celui de-al cincilea raport anual Cisco CISO Benchmark Study 2019. Studiul este realizat la nivel global, fiind intervievați peste 3.000 de lideri în domeniul securități...

Citește tot arrow_forward