In 4-5 Aprilie la WeLoveDigital.forum afli in premiera tendințele care vor guverna industria digitală in 2017

24 Feb 2017

Schimbările în domeniul digital se petrec cu rapiditate iar în ultimii ani asistăm la o adevărată revoluție prin inovație. Digitalizarea a devenit astfel, o prioritate pentru toate industriile, pe fondul avansului tehnologic rapid, schimbând modele de business sau consolidându-le pe cele tradiționale.

In 4-5 Aprilie la WeLoveDigital.forum  afli  in premiera tendințele care vor guverna industria digitală in 2017

Schimbările în domeniul digital se petrec cu rapiditate iar în ultimii ani asistăm la o adevărată revoluție prin inovație. Digitalizarea a devenit astfel, o prioritate pentru toate industriile, pe fondul avansului tehnologic rapid, schimbând modele de business sau consolidându-le pe cele tradiționale.

Pentru că în viața personală a oamenilor, digitalizarea s-a întâmplat deja, mobilul a înlocuit deja desktop-ul, social media a depășit search-ul în timp ce aplicațiile tip instant message sunt mai accesate decât e-mailul, acum este rândul businessurilor să se adapteze acestor schimbări. Așadar, ce urmează în domeniul digital? 

În 4-5 aprilie la hotel World Trade Center, va avea loc, sub umbrela profit.ro  o noua ediție WeLoveDigital.forum un eveniment în care companii inovatoare în  tehnologie, antreprenori, profesioniști în  online, advertiseri, mass-media se întâlnesc pentru a explora tendințele care vor guverna industria digitală în următorii ani.    

De la Digital Transformation și Sharing economy la programe Smart-City, de la eCommerce si Online Banking   la Conținut și Comunicare cu digital natives sau de la Securitatea business-urilor online și UX  la SEO si Attribution Modelling , WeLoveDigital.forum va asigura accesul la cele mai noi tendințe și inovații în domeniul digital acoperind subiecte fierbinți pentru orice business online interesat să ajungă la clienții săi mai repede și mai targetat.

Participanții WeLoveDigital.forum vor avea ocazia de a învăța mai multe despre promovarea si creșterea unui business in mediul online de la o serie de specialiști  din România și UK. Augustin Jianu, Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale ,Steve Thompson – Digital Media Consultant, UK & Ireland, Nicoleta Schroeder, General Manager Uber Romania, Teodor Blidarus, Managing Partner Softelligence, Dan Oros, Country Responsible, BlaBlaCar Romania, Toma Cîmpeanu, Director Executiv, ANSSI, Dorin Boerescu, CEO, 2Performant Network, Catalin Marinescu, Presedinte ANCOM sunt doar câțiva dintre speakerii ce vor împărtăși audientei instrumente si strategii care ii vor ajuta sa devină cât mai prezenți în ochii clienților si partenerilor de afaceri.

Cu peste 20 ani de experiență în domeniul digital și mii de ore de consultanță și training pentru clienți ca British Airways, Ryanai , Conde Nast, Hearst, Guardian Media Group,  Time Inc, Publicitas, Mindshare,  IAB UK &Ireland, Telegraph Media Group,  Steve Thompson revine în România pentru a  susține un workshop de Attribution Modeling.  În cadrul acestui workshop, Steve va prezenta audienței un set de reguli care determină cum se împarte “meritul” pentru o conversie între toate “touchpoint-urile” prin care a fost atins un utilizator până în momentul conversiei, reguli foarte importante în deciziile de investiții.

WeLoveDigital.forum vine cu un concept complex, cele două zile de eveniment îmbinând  paneluri, sesiuni de dezbateri cu workshop-uri și o expoziție destinată celor interesați să își promoveze business-ul și să atragă noi parteneri de afaceri.

Și nu în ultimul rând, participanții nu își vor irosi timpul inutil. Participantii vor aea posibilitatea  sa participle fie la CONFERINTA ( 4 aprilie) sau WORKSHOP-URILE de  a doua zi (SEO / The rise of the visual web (including the use of video, live streaming, )/ Engaging with digital Natives. De la continut la Comunicare digitala/ Improve your mobile user experience using real-world evidence/Attribution Modelling/ Social Media Srategy) în funcție de timpul pe care îl au la dispoziție și de subiectele care ii interesează cel mai mult.

În plus, cei care se înscriu la eveniment până pe 10 martie beneficiază de 25% discount.

Membrii și partenerii Softlead beneficiază de 15% discount, la finalizarea perioadei early birds, completând în formularul de inscrierela câmpul cod promoțional cuvântul „Softlead”

Programul forumului este disponibil pe site-ul evenimentului. Pentru înscrieri și informații suplimentare, accesați pagina dedicată   sau [email protected]

Oricât de multe știi despre Internet și afaceri digitale și orice vrei să obții, WeLoveDigital.forum  te va ajuta să ajungi acolo mai rapid și mai eficient!

WeLoveDigital.forum… and You Should Too!

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Care sunt criteriile DESI și cum le poți respecta?

Programul de Digitalizare pentru IMM-uri a introdus, și promovează deja, criteriile DESI/criteriile de digitalizare pentru evaluarea proiectelor finanțate din surse nerambursabile. Pe termen lung, aceste criterii se vor generaliza, deoarece fac...

Citește articolul
Softlead

Cât costă și ce include un magazin online performant?

Cu o creștere estimată la 8 trilioane de dolari până în 2026, industria e-commerce reprezintă un sector semnificativ ce coagulează vânzări rezultate din mai multe domenii de activitate. De aceea, nevoia de a investi...

Citește articolul