Începând cu cea de a VIII-a ediție, ...even mammoths can be Agile devine Agile Mammoths Games

27 ianuarie 2016

Deja tradiție de mai bine de 5 ani, mamuții revin la Cluj pe 11 martie 2016, la Grand Hotel Italia.

Începând cu cea de a VIII-a ediție, ...even mammoths can be Agile devine  Agile Mammoths Games

Deja tradiție de mai bine de 5 ani, mamuții revin la Cluj pe 11 martie 2016, la Grand Hotel Italia.

De la CON-ference la FUN-ference!

Vă invităm la un eveniment pe teme de Agile Project Management, axat pe învățare experiențială și dedicat specialiștilor din industria IT.

Plecând de la conceptul clasic de conferință și aplicând metode de „playful design” vă propunem în 2016 un eveniment inedit: echipe de participanți se vor „lupta” pe parcursul întregii zile pentru a câștiga premiul cel mare. Toate acestea prin participarea la workshop-uri pe teme Agile, boardgames și teste pe teme de management de proiect tradițional și Agile, sesiuni de prezentări scurte (Agile Talks), treasure hunt, rezolvare de studii de caz și multe alte activități.

Vom avea parte de Agile/Lean Coaches  și Traineri internaționali precum Katherine Kirk, Paul Nagy, Matt Roadnight și Eduardo Ribeiro. Nu vor lipsi nici specialiștii locali, care ne vor împărtăși din experiențele lor de succes.

Taxa de participare la conferință este de 100 € + TVA, dar pentru cei care se grăbesc și se înscriu până pe 1 februarie taxa de participare este 85 € + TVA.

NU RATAȚI EARLY BIRD!

Mai multe informații vor veni curând... până atunci urmăriți-ne pe FacebookYouTube, Twitter și pe Website.

Vă așteptăm cu mare drag și cu multe surprize la eveniment! :)

Detalii Colors in Projects:

Tel: +40734 540 716

Email: [email protected]

www.colorsinprojects.ro

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

5 Recomandări pentru managementul echipei de vânzări în contextul lucrului de la distanţă

Indiferent dacă este stare de urgenţă sau de alertă, îţi doreşti ca echipa de vânzări să-şi atingă target-ul. Apăsarea este că nu va mai întâlniţi şi interacţionaţi ca de obicei, deoarece oamenii lucrează de acasă. Iar după acum arată situaţia ultimelor două-trei luni, nu e tocmai simplu să coordonezi de la distanţă o echipă.

Citește tot arrow_forward

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward