Indaco Systems lansează aplicaţia Lege5 Mobile în cadrul Internet & Mobile World 2013

02 Oct 2013

Indaco Systems va lansa aplicaţia Lege5 Mobile în cadrul Internet & Mobile World 2013, expo-conferinţă B2B care va avea loc în Bucureşti, pe 9 şi 10 octombrie 2013, intervalul orar 09:00 -– 18:00, la Romexpo.

Indaco Systems lansează aplicaţia Lege5 Mobile în cadrul Internet & Mobile World 2013

Indaco Systems va lansa aplicaţia Lege5 Mobile în cadrul Internet & Mobile World 2013, expo-conferinţă B2B care va avea loc în Bucureşti, pe 9 şi 10 octombrie 2013, intervalul orar 09:00 -– 18:00, la Romexpo. Compania, expozantă în cadrul acestui eveniment, va prezenta vizitatorilor cea mai nouă aplicaţie dedicată informării legislative, pentru dispozitive mobile Android şi Windows Phone 8.

Participanţii la IM World 2013, cea mai mare expoziţie şi conferinţă din România dedicată soluţiilor digitale, software şi mobile, vor putea testa la stand-ul Indaco Systems noua aplicaţie, pe diverse dispozitive digitale de ultimă generaţie. Compania va desfăşura şi o tombolă în cadrul căreia vizitatorii se vor putea bucura bucura de premii surpriză.

Lege5 Mobile este un produs unic pe piaţa de profil, îmbinând cele mai revoluţionare funcţionalităţi ale unui serviciu de documentare legislativă de top (www.lege5.ro) cu noile tehnologii IT & C. Lucrul cu actele normative este mai rapid şi uşor, utilizatorii putând accesa de oriunde şi oricând informaţiile legislative care îi interesează datorită dispozitivelor mobile pentru care produsul a fost creat: tablete, smartphone-uri.

Specialiştii Indaco Systems au urmărit realizarea unui instrument eficient prin mobilitate şi adaptabilitate, necesar formării şi menţinerii unor businessuri de succes, indiferent de domeniul de activitate. Astfel, aplicaţia Lege5 Mobile oferă utilizatorilor următoarele funcţionalităţi:

 

Mai multe detalii despre înscrierea şi participarea la Internet&Mobile World 2013 puteţi afla accesând www.imworld.ro.

De peste 20 de ani, Indaco Systems înseamnă pasiune şi profesionalism pe piaţa produselor şi serviciilor software dedicate zonei de informare legislativă. Încă din 1994, clienţii şi partenerii noștri au descoperit că „a reuşi” poate deveni literă de lege.  

Experiența celor 20 de ani în domeniu se poate observa cu ușurință în calitatea și eficiența tuturor produselor create de noi. Avem avantajul timpului, pe care l-am folosit pentru a perfecționa soluţii software esențiale într-o lume modernă, în continuă schimbare. Dar și avantajul unei echipe de profesioniști pasionați și creativi, care continuă să câștige încrederea clienților cu fiecare nou proiect. 
De toate aceste calități se poate bucura orice partener de business care alege produsele noastre. Iată rețeta completă a succesului!

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Ce este tehnologia Text-to-Speech și de ce este importantă?

Comunicarea digitală are un rol important în cadrul business-urilor, astfel că tehnologia Text-to-Speech (TTS) devine un instrument valoros. Această tehnologie inovatoare nu schimbă doar modul în care percepem comunicarea, ci ne...

Citește articolul