INDUSTRIAL SOFTWARE lansează o aplicație inovatoare pentru bugetare în sectorul public

09 iunie 2015

INDUSTRIAL SOFTWARE, lider pe piața soluțiilor informatice integrate pentru segmentul public, lansează încă un produs inovativ dedicat Administrației Publice - INDSOFT®-BUGET PLUS.

INDUSTRIAL SOFTWARE, lider pe piața soluțiilor informatice integrate pentru segmentul public, lansează încă un produs inovativ dedicat Administrației Publice - INDSOFT®-BUGET PLUS.

Cel mai recent raport publicat de Comisia Europeană – Indicele economiei și societății digitale (DESI) 2015 – clasează România pe ultimul loc în UE în ceea ce privește utilizarea serviciilor administrative online, o situație justificată în parte de nivelul scăzut de dezvoltare a acestora. În plus, conform ultimelor date disponibile ale Comisiei Europene pe Digital Agenda Scoreboard (DAS) care urmărește progresul statelor membre față de țintele asumate, în ceea ce privește transparența serviciilor publice, România realiza în 2014 un scor scăzut, de 17 în contextul unei medii europene de 49.

Eficientizarea administrației publice – prioritară pentru alinierea României la Agenda Digitală pentru Europa 2020

Guvernul a adoptat pe 7 aprilie 2015 Strategia Națională privind Agenda Digitală pentru România – 2020, construită pe baza cerințelor UE. România are ca prioritate modernizarea administrației publice prin utilizarea tehnologiilor TIC avansate, a unor noi modalități de a lucra în administrația publică, și furnizarea sporită de informații şi servicii interactive.

INDSOFT®-BUGET PLUS - o soluție pentru eficiență și transparență în administrația publică

INDSOFT®-BUGET PLUS este o soluție inovatoare, destinată instituţiilor administraţiei publice din România, care promovează, atât transparenţa alocării fondurilor publice,  cât şi implicarea tuturor factorilor interesati în acest proces decizional extrem de complex, pentru a facilita punerea în practică, informată, a strategiilor relevante pentru comunitate.

Soluţia permite reducerea timpului necesar pentru luarea deciziilor de alocare a fondurilor disponibile către proiectele prioritare. Totodată, prin intermediul funcţionalităţilor soluției, administraţiile publice locale ce vor implementa acest sistem, vor dispune de uneltele necesare controlului şi monitorizării modului de alocare a fondurilor şi progresului proiectelor desfăşurate.

Sistemul include, de asemenea, componentele necesare consultării publicului cu privire la selecția obiectivelor relevante pentru comunitate, respectiv cu privire la proiectele concrete propuse pentru finanțare, în cadrul fiecărui exercițiu bugetar, astfel încât să se asigure atât transparența, cât și implicarea cetățenilor, în actul decizional.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward