Inovatia se invata la Biz Innovation Forum!

29 aprilie 2015

Inovatia in Romania inregistereza un nivel scazut. Managerii nu au cultura necesara si nu se implica activ in dezvoltarea unor sisteme de management avangardiste, ceea ce conduce la ideea ca avem nevoie de specialisti care sa ne invete.  

Inovatia se invata la Biz Innovation Forum!

Inovatia in Romania inregistereza un nivel scazut. Managerii nu au cultura necesara si nu se implica activ in dezvoltarea unor sisteme de management avangardiste, ceea ce conduce la ideea ca avem nevoie de specialisti care sa ne invete.  

Mai mult, desi 84% dintre directori, la nivel global, sunt de acord ca inovatia este importanta pentru companie, doar 6% sunt multumiti cu performanta lor in inovare.

In acest context, oportunitatile, oferite de progresele tehnologice companiilor, vin  la pachet cu mari provocari, iar managerii sunt obligati mai mult ca niciodata, sa se adapteze si sa inoveze.

Biz Innovation Forum este evenimentul la care specialistii care dau tonul in industria digitala, vin si vorbesc despre cum poti sa inovezi in compania ta. Intre invitatii conferintei se numara  atat profesionisti internationali care pot ghida audienta in directia inovarii, cat si lideri de companii care implementeaza modele de inovatie.

Profesionistii care vor expune cea mai noua metoda de a crestere a performantei companiei, DESIGN THINKING, sunt Daniela Marzavan, Partener DesignThinkersGroup, Mark Vernooij, General Manager THNK si Moodi Mahmoudi, Founder and CEO Collaborne. Invitatii vor impartasi din experienta lor cele mai bune practici, dar vor atinge multe subiecte de interes actual pentru companiile care vor sa se afirme.

Evenimentul Biz Innovation Forum va avea loc in data de 20 mai, la Mega Mall. Conferinta reuneste profesionisti recunoscuti la nivel international pentru spiritul inovator si manageri care isi doresc sa aduca un plus de valoare companiei in care isi desfasoara activitate. Auditoriul este format din persoane cu pozitii din top management care vor sa afle cele mai noi practici de inovare, pe plan international.

In cadrul conferintei este organizat si un SHOWCASE, in care sunt prezentate cele mai noi aplicatii si gadgeturi, ce vor putea fi testate de catre participanti.

Partenerii Biz Inovation Forum sunt Microsoft, Telekom si Enel.

Mai multe informatii despre eveniment pot fi regasite aici.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Doriţi mai mult capital de lucru? Optimizaţi stocurile cu Mesonic Winline

Asigurarea capitalului de lucru devine principala preocupare pentru mulţi antreprenori în contextul crizei generate de Covid-19. Atât Guvernul României cât şi Comisia europeană au anunţat o serie de măsuri prin care companiile mici şi mijlocii ar putea primi primi credite bancare și capital de lucru, însă aceste instrumente financiare reprezintă o perspectiv...

Citește tot arrow_forward

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward