INSOFT este din nou în topul companiilor de succes din IT-ul românesc, fiind nominalizată a doua oară în ultimii 3 ani, în finala premiilor European Business Awards

05 septembrie 2014

Peste 24.000 de organizații publice și private din 33 de țări europene au concurat în cea de-a opta ediție a competiției anuale European Business Awards.

INSOFT este din nou în topul companiilor de succes din IT-ul românesc, fiind nominalizată a doua oară în ultimii 3 ani, în finala premiilor European Business Awards

INSOFT Development & Consulting a fost desemnată Campioană Națională în cadrul European Business Awards (EBA), premii sponsorizate de RSM International. Dintre cei 10 finaliști selectați, INSOFT este singura companie IT care a obținut cea de-a doua nominalizare în ultimii 3 ani.

Suntem bucuroși că am fost desemnați încă o dată Campioni Naționali și că reprezentăm România la cel mai înalt nivel. Nominalizarea între cele mai importante companii ale Europei ne onorează. Pentru o companie IT tânără, în plină dezvoltare, această nouă recunoaștere internațională atestă valoarea și capacitatea noastră de a ne impune pe piața europeană ca model de succes în afaceri” a declarat Alexandra Bălșeanu, Director Operațional INSOFT Development & Consulting.

INSOFT Development & Consulting a intrat în elita Campioanelor Naționale participând la categoria „Premiul pentru Compania Anului, cu o cifră de afaceri între 0-25 milioane euro”. INSOFT a cunoscut în ultimii doi ani o creștere spectaculoasă, susținută în mod firesc de extinderea echipei de specialiști precum și de diversificarea gamei de soluții  IT dezvoltate și de proiecte implementate la nivel național și internațional. Compania a raportat o cifră de afaceri de 20 de milioane de euro în 2013 și estimează pentru anul 2014 o creștere până la 25 de milioane de euro.  

EBA este o competiție prestigioasă susținută de lideri de afaceri, academicieni precum și de reprezentanți media și de politicieni din toată Europa. În urma unui proces riguros de selecție, 709 companii europene au fost desemnate Campioane Naționale, trecând mai departe în următoarea etapă a competiției.

 „Felicitări companiei INSOFT Development & Consulting. Este o realizare importantă să faci parte din categoria Campionilor Europeni, și le urăm succes în următoarea etapă. Competiția European Business Awards devine tot mai puternică, inspirând reușite din ce în ce mai importante în cadrul organizațiilor și ajutând la creșterea competitivității companiilor din Europa” spune Adrian Tripp, CEO European Business Awards.

Realizez cât este de dificil să conduci o afacere în circumstanțele actuale, având în vedere competiția internațională care a devenit tot mai agresivă la nivelul tuturor sectoarelor economiei. Presiunea asupra companiilor noastre este uriașă, și totuși acestea reușesc să își desfășoare activitatea la cel mai înalt nivel. Europa rămâne în continuare o zonă preferată pentru dezvoltarea afacerilor. Succesul Europei se datorează, în bună măsură, vouă tuturor” –Karel De Gucht, Comisar European pentru Comerț.

În cea de-a doua etapă, juriul format din lideri de afaceri din Europa, academicieni și antreprenori, va vizualiza clipurile video ale Campionilor Naționali și va acorda distincția „Ruban d’Honneur”. Câștigătorii vor merge automat în marea finală care se va organiza în 2015. În plus toți Campionii Naționali vor putea fi votați în cadrul categoriei „Campionul publicului”. Anul trecut au fost acordate peste 93 de mii de voturi iar în perioada competiției peste 400 de mii de oameni au vizitat web site-ul EBA.

Despre European Business Awards

Competiția independentă este deschisă organizațiilor de orice dimensiune, care pot proveni din orice industrie. European Business Awards este o competiție internațională de anvergură care identifică și promovează cele mai dinamice și mai performante afaceri bazate pe succes, inovație și etică.

Programul European Business Awards are trei obiective principale pe care le promovează în cadrul comunității de afaceri europene:

  • Oferă exemple la care comunitate de afaceri să aspire;
  • Celebrează și susține atât succesul individual cât și pe cel al organizației;
  • Servește ca platformă activă pentru dezbatere.

Susținuți de sponsorul principal RSM International, a șaptea cea mai mare rețea de consultanță în materie de audit și taxe, cu o importantă prezență în întreaga Europă, premiile EBA au fost înființate pentru a recunoaște și pentru a recompensa excelența și inovația în cadrul comunității europene de afaceri.

Despre INSOFT Development & Consulting

INSOFT este unul dintre cei mai importanți integratori de sisteme informatice complete din România. Compania oferă soluţii IT avansate, la nivel național şi internaţional, în domeniile –guvernamental, educaţional, sănătate, situații de urgență, cercetare-inovare şi pentru mediul de afaceri.

Compania s-a remarcat și prin câștigarea finanțării celui mai mare Pol IT de competitivitate - CREVIS, proiect de cercetare-dezvoltare, care se bazează pe o investiție de 11 milioane de euro. În cadrul proiectului se va crea primul centru de excelență din Europa pentru testarea și modelarea infrastructurilor critice, prin folosirea inovativă a realităţii virtuale.

INSOFT a primit numeroase recunoașteri internaționale, compania fiind apreciată pentru inovație, potențial de creștere și strategia de afaceri de succes. Printre premiile obținute recent putem menționa: locul 1 Deloitte Technology FAST 50 Central Europe 2013,  Best in Biz Awards 2014 EMEA, Red Herring Top 100 Europa, European IT & Software Excellence Awards 2014  etc.       

Mai multe informații sunt disponibile la: http://www.insoft-dc.ro/.

INSOFT Development&Consulting

INSOFT Development&Consulting

Înființată în anul 2008, INSOFT a devenit una dintre principalele case românești de software care dezvoltă produse inovative și integrează sisteme complete IT&C, oferind soluții avansate, la nivel național și internațional, în următoarele domenii: educațional, guvernamental, sănătate, situații de urgență...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Aplicații software recomandate
learnIN

Suita de soluţii learnIN include aplicaţii integrate de eLearning dezvoltate de specialişti cu o mare experienţă în domeniu. learnIN cuprinde atât o platformă modernă de eLearning (LCMS –Learning and Content Management System) cât şi conţinut educaţional digital (eContent) realizat la cele mai înalte standarde de calitate. Soluția learnIN se adresează at&...

Citește tot arrow_forward
INVALUE

INVALUE este o soluție modernă de gestionare a competențelor necesare pentru încadrarea în standarde ocupaționale a angajaților și a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă. Soluția se adresează atât instituțiilor publice cu rol în gestionarea și crearea de noi standarde ocupaționale, cât și companiilor private interesate de alocarea ef...

Citește tot arrow_forward
Articole IT&C similare

Operațiunea ShadowHammer: noi atacuri asupra lanțului de aprovizionare amenință sute de mii de utilizatori din toată lumea

Kaspersky Lab a descoperit o nouă campanie de tip APT (amenințare complexă și persistentă), care a afectat un număr mare de utilizatori prin ceea ce este cunoscut drept un atac asupra lanțului de aprovizionare. Cercetările noastre au arătat că autorii operațiunii ShadowHammer au vizat utilizatorii utilitarului ASUS Live Update, prin injectarea unui backdoor, cel puțin în perioada...

Citește tot arrow_forward

Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi modernizeaza fabrica

Producatorul de branzeturi Mirdatod Prod a reusit sa-si imbunatateasca procesele din fabrica, implementand solutiile SeniorERP si SeniorVisualBI. Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi gestioneaza mult mai eficient resursele si obtine rapid rapoartele si analizele financiare necesare.

Citește tot arrow_forward