INSOFT este din nou în topul companiilor de succes din IT-ul românesc, fiind nominalizată a doua oară în ultimii 3 ani, în finala premiilor European Business Awards

05 septembrie 2014

Peste 24.000 de organizații publice și private din 33 de țări europene au concurat în cea de-a opta ediție a competiției anuale European Business Awards.

INSOFT este din nou în topul companiilor de succes din IT-ul românesc, fiind nominalizată a doua oară în ultimii 3 ani, în finala premiilor European Business Awards

INSOFT Development & Consulting a fost desemnată Campioană Națională în cadrul European Business Awards (EBA), premii sponsorizate de RSM International. Dintre cei 10 finaliști selectați, INSOFT este singura companie IT care a obținut cea de-a doua nominalizare în ultimii 3 ani.

Suntem bucuroși că am fost desemnați încă o dată Campioni Naționali și că reprezentăm România la cel mai înalt nivel. Nominalizarea între cele mai importante companii ale Europei ne onorează. Pentru o companie IT tânără, în plină dezvoltare, această nouă recunoaștere internațională atestă valoarea și capacitatea noastră de a ne impune pe piața europeană ca model de succes în afaceri” a declarat Alexandra Bălșeanu, Director Operațional INSOFT Development & Consulting.

INSOFT Development & Consulting a intrat în elita Campioanelor Naționale participând la categoria „Premiul pentru Compania Anului, cu o cifră de afaceri între 0-25 milioane euro”. INSOFT a cunoscut în ultimii doi ani o creștere spectaculoasă, susținută în mod firesc de extinderea echipei de specialiști precum și de diversificarea gamei de soluții  IT dezvoltate și de proiecte implementate la nivel național și internațional. Compania a raportat o cifră de afaceri de 20 de milioane de euro în 2013 și estimează pentru anul 2014 o creștere până la 25 de milioane de euro.  

EBA este o competiție prestigioasă susținută de lideri de afaceri, academicieni precum și de reprezentanți media și de politicieni din toată Europa. În urma unui proces riguros de selecție, 709 companii europene au fost desemnate Campioane Naționale, trecând mai departe în următoarea etapă a competiției.

 „Felicitări companiei INSOFT Development & Consulting. Este o realizare importantă să faci parte din categoria Campionilor Europeni, și le urăm succes în următoarea etapă. Competiția European Business Awards devine tot mai puternică, inspirând reușite din ce în ce mai importante în cadrul organizațiilor și ajutând la creșterea competitivității companiilor din Europa” spune Adrian Tripp, CEO European Business Awards.

Realizez cât este de dificil să conduci o afacere în circumstanțele actuale, având în vedere competiția internațională care a devenit tot mai agresivă la nivelul tuturor sectoarelor economiei. Presiunea asupra companiilor noastre este uriașă, și totuși acestea reușesc să își desfășoare activitatea la cel mai înalt nivel. Europa rămâne în continuare o zonă preferată pentru dezvoltarea afacerilor. Succesul Europei se datorează, în bună măsură, vouă tuturor” –Karel De Gucht, Comisar European pentru Comerț.

În cea de-a doua etapă, juriul format din lideri de afaceri din Europa, academicieni și antreprenori, va vizualiza clipurile video ale Campionilor Naționali și va acorda distincția „Ruban d’Honneur”. Câștigătorii vor merge automat în marea finală care se va organiza în 2015. În plus toți Campionii Naționali vor putea fi votați în cadrul categoriei „Campionul publicului”. Anul trecut au fost acordate peste 93 de mii de voturi iar în perioada competiției peste 400 de mii de oameni au vizitat web site-ul EBA.

Despre European Business Awards

Competiția independentă este deschisă organizațiilor de orice dimensiune, care pot proveni din orice industrie. European Business Awards este o competiție internațională de anvergură care identifică și promovează cele mai dinamice și mai performante afaceri bazate pe succes, inovație și etică.

Programul European Business Awards are trei obiective principale pe care le promovează în cadrul comunității de afaceri europene:

  • Oferă exemple la care comunitate de afaceri să aspire;
  • Celebrează și susține atât succesul individual cât și pe cel al organizației;
  • Servește ca platformă activă pentru dezbatere.

Susținuți de sponsorul principal RSM International, a șaptea cea mai mare rețea de consultanță în materie de audit și taxe, cu o importantă prezență în întreaga Europă, premiile EBA au fost înființate pentru a recunoaște și pentru a recompensa excelența și inovația în cadrul comunității europene de afaceri.

Despre INSOFT Development & Consulting

INSOFT este unul dintre cei mai importanți integratori de sisteme informatice complete din România. Compania oferă soluţii IT avansate, la nivel național şi internaţional, în domeniile –guvernamental, educaţional, sănătate, situații de urgență, cercetare-inovare şi pentru mediul de afaceri.

Compania s-a remarcat și prin câștigarea finanțării celui mai mare Pol IT de competitivitate - CREVIS, proiect de cercetare-dezvoltare, care se bazează pe o investiție de 11 milioane de euro. În cadrul proiectului se va crea primul centru de excelență din Europa pentru testarea și modelarea infrastructurilor critice, prin folosirea inovativă a realităţii virtuale.

INSOFT a primit numeroase recunoașteri internaționale, compania fiind apreciată pentru inovație, potențial de creștere și strategia de afaceri de succes. Printre premiile obținute recent putem menționa: locul 1 Deloitte Technology FAST 50 Central Europe 2013,  Best in Biz Awards 2014 EMEA, Red Herring Top 100 Europa, European IT & Software Excellence Awards 2014  etc.       

Mai multe informații sunt disponibile la: http://www.insoft-dc.ro/.

INSOFT Development&Consulting

Înființată în anul 2008, INSOFT a devenit una dintre principalele case românești de software care dezvoltă produse inovative și integrează sisteme complete IT&C, oferind soluții avansate, la nivel național și internațional, în următoarele domenii: educațional, guvernamental, sănătate, situații de urgență...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward