INSOFT face performanta in industria IT.

17 februarie 2015

Eficienta echipei, perseverenta in a urmari fiecare oportunitate comerciala si permanenta adaptare la cerintele pietei au fost elementele cheie care au contribuit la dezvoltarea companiei INSOFT Development & Consulting in anul 2014.

INSOFT face performanta in industria IT.

2014 a insemnat pentru INSOFT Development & Consulting, un an de consolidare dar si un pas inainte in implementarea de proiecte importante cu impact pentru mii de beneficiari finali, dezvoltarea de noi solutii, atragerea de fonduri europene, abordarea unor domenii noi si obtinerea finantarii unuia dintre cei mai mari Poli IT de competitivitate din Romania - CREVIS.

Dezvoltarea si diversificarea activitatilor si pietelor adresate s-a reflectat in cresterea cifrei de afaceri INSOFT, aceasta ajungand in 2014 pana la 31.9 milioane euro, ceea ce a reprezentat un avans de 55% fata de anul 2013. In acest context compania a inregistrat si o crestere cu 33% a echipei de specialisti IT, preconizand o crestere similara pentru 2015.

Intr-un context favorabil in care am derulat cu succes peste 60 de proiecte si am castigat o serie de proiecte noi, rezultatele bune din 2014 au venit si ca o consecinta a optimizarii activitatii si a reorganizarii operationale a companiei. In anul 2015 vom continua extinderea echipei de specialisti, atragerea de fonduri europene precum si investitiile in proiecte R&D. Activitatile de cercetare si dezvoltare au un rol esential in identificarea si generarea de noi solutii si reprezinta o prioritate pentru noi” declara Cristian Aciubotaritei, CEO INSOFT Development&Consulting.   

Conform celor mai recente studii publicate, piata de IT va ramane si in anul 2015, una dintre cele mai competitive, atat la nivel international cat si la nivel national, cu un ritm de crestere aflat in continuare pe un trend ascendent. Pe baza previziunilor pentru domeniul IT, compania mizeaza si in anul 2015 pe o evolutie pozitiva a vanzarilor si estimeaza o cifra de afaceri de peste 45 de milioane de euro. In cifra de afaceri din 2015 o pondere importanta o vor avea veniturile rezultate din: integrarea de sisteme IT complete, aplicatiile educationale, comercializarea produselor dezvoltate in proiecte de R&D ajunse la maturitate, proiectele informatice adresate pietei muncii si extinderea operatiunilor si a portofoliului de clienti la nivel regional.

2014 a insemnat pentru INSOFT demararea proiectului CREVIS, o investitie de 11 milioane euro in unul din principalele proiecte de Cercetare & Dezvoltare derulate in regiune. Acesta reprezinta o colectie ambitioasa de 7 proiecte, derulate de 13 parteneri publici si privati, ce au ca scop crearea primului centru de excelenta din Europa pentru monitorizarea de la distanta, instruirea specialistilor din domeniu, simularea si monitorizarea infrastructurilor critice. Investitia include construirea unui centru de simulare, training si conferinte dotat cu un cub complet de realitate virtuala cu imersie.

INSOFT este una dintre cele mai importante companii IT din Romania, cu un ritm de extindere accelerat, avand in desfasurare proiecte si initiative ce au la baza utilizarea eficienta a resurselor interne si externe. In prezent, INSOFT implementeaza proiecte in Romania, Slovacia si Republica Moldova urmand ca in 2015 sa continue extinderea pe pietele internationale din regiune.

INSOFT a primit numeroase recunoasteri internationale, compania fiind apreciata pentru inovatie, potential de crestere si strategia de afaceri de succes. Printre premiile obtinute recent putem mentiona: Campioni Nationali la European Business Awards, Best in Biz Awards 2014 EMEA, Red Herring Top 100 Europa, European IT & Software Excellence Awards 2014  etc.

Despre INSOFT Development & Consulting

INSOFT este unul dintre cei mai importanti integratori de sisteme informatice complete din Romania. Compania ofera solutii IT avansate, la nivel national si international, in domeniile –guvernamental, educational, sanatate, situatii de urgenta, piata muncii, cercetare-inovare si pentru mediul de afaceri.

Mai multe informatii sunt disponibile la: http://www.insoft-dc.ro/.

INSOFT Development&Consulting

Înființată în anul 2008, INSOFT a devenit una dintre principalele case românești de software care dezvoltă produse inovative și integrează sisteme complete IT&C, oferind soluții avansate, la nivel național și internațional, în următoarele domenii: educațional, guvernamental, sănătate, situații de urgență...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward