INSOFT face performanta in industria IT.

17 februarie 2015

Eficienta echipei, perseverenta in a urmari fiecare oportunitate comerciala si permanenta adaptare la cerintele pietei au fost elementele cheie care au contribuit la dezvoltarea companiei INSOFT Development & Consulting in anul 2014.

INSOFT face performanta in industria IT.

2014 a insemnat pentru INSOFT Development & Consulting, un an de consolidare dar si un pas inainte in implementarea de proiecte importante cu impact pentru mii de beneficiari finali, dezvoltarea de noi solutii, atragerea de fonduri europene, abordarea unor domenii noi si obtinerea finantarii unuia dintre cei mai mari Poli IT de competitivitate din Romania - CREVIS.

Dezvoltarea si diversificarea activitatilor si pietelor adresate s-a reflectat in cresterea cifrei de afaceri INSOFT, aceasta ajungand in 2014 pana la 31.9 milioane euro, ceea ce a reprezentat un avans de 55% fata de anul 2013. In acest context compania a inregistrat si o crestere cu 33% a echipei de specialisti IT, preconizand o crestere similara pentru 2015.

Intr-un context favorabil in care am derulat cu succes peste 60 de proiecte si am castigat o serie de proiecte noi, rezultatele bune din 2014 au venit si ca o consecinta a optimizarii activitatii si a reorganizarii operationale a companiei. In anul 2015 vom continua extinderea echipei de specialisti, atragerea de fonduri europene precum si investitiile in proiecte R&D. Activitatile de cercetare si dezvoltare au un rol esential in identificarea si generarea de noi solutii si reprezinta o prioritate pentru noi” declara Cristian Aciubotaritei, CEO INSOFT Development&Consulting.   

Conform celor mai recente studii publicate, piata de IT va ramane si in anul 2015, una dintre cele mai competitive, atat la nivel international cat si la nivel national, cu un ritm de crestere aflat in continuare pe un trend ascendent. Pe baza previziunilor pentru domeniul IT, compania mizeaza si in anul 2015 pe o evolutie pozitiva a vanzarilor si estimeaza o cifra de afaceri de peste 45 de milioane de euro. In cifra de afaceri din 2015 o pondere importanta o vor avea veniturile rezultate din: integrarea de sisteme IT complete, aplicatiile educationale, comercializarea produselor dezvoltate in proiecte de R&D ajunse la maturitate, proiectele informatice adresate pietei muncii si extinderea operatiunilor si a portofoliului de clienti la nivel regional.

2014 a insemnat pentru INSOFT demararea proiectului CREVIS, o investitie de 11 milioane euro in unul din principalele proiecte de Cercetare & Dezvoltare derulate in regiune. Acesta reprezinta o colectie ambitioasa de 7 proiecte, derulate de 13 parteneri publici si privati, ce au ca scop crearea primului centru de excelenta din Europa pentru monitorizarea de la distanta, instruirea specialistilor din domeniu, simularea si monitorizarea infrastructurilor critice. Investitia include construirea unui centru de simulare, training si conferinte dotat cu un cub complet de realitate virtuala cu imersie.

INSOFT este una dintre cele mai importante companii IT din Romania, cu un ritm de extindere accelerat, avand in desfasurare proiecte si initiative ce au la baza utilizarea eficienta a resurselor interne si externe. In prezent, INSOFT implementeaza proiecte in Romania, Slovacia si Republica Moldova urmand ca in 2015 sa continue extinderea pe pietele internationale din regiune.

INSOFT a primit numeroase recunoasteri internationale, compania fiind apreciata pentru inovatie, potential de crestere si strategia de afaceri de succes. Printre premiile obtinute recent putem mentiona: Campioni Nationali la European Business Awards, Best in Biz Awards 2014 EMEA, Red Herring Top 100 Europa, European IT & Software Excellence Awards 2014  etc.

Despre INSOFT Development & Consulting

INSOFT este unul dintre cei mai importanti integratori de sisteme informatice complete din Romania. Compania ofera solutii IT avansate, la nivel national si international, in domeniile –guvernamental, educational, sanatate, situatii de urgenta, piata muncii, cercetare-inovare si pentru mediul de afaceri.

Mai multe informatii sunt disponibile la: http://www.insoft-dc.ro/.

INSOFT Development&Consulting

Înființată în anul 2008, INSOFT a devenit una dintre principalele case românești de software care dezvoltă produse inovative și integrează sisteme complete IT&C, oferind soluții avansate, la nivel național și internațional, în următoarele domenii: educațional, guvernamental, sănătate, situații de urgență...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Aplicații software recomandate
learnIN

Suita de soluţii learnIN include aplicaţii integrate de eLearning dezvoltate de specialişti cu o mare experienţă în domeniu. learnIN cuprinde atât o platformă modernă de eLearning (LCMS –Learning and Content Management System...

Citește tot arrow_forward
INVALUE

INVALUE este o soluție modernă de gestionare a competențelor necesare pentru încadrarea în standarde ocupaționale a angajaților și a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă. Soluția se adresează atât inst...

Citește tot arrow_forward
Articole IT&C similare

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward