Întâlnește-i pe Brian Sletten și Sander Hoogendoorn la Software Architecture Day

15 aprilie 2015

Software Architecture Day, evenimentul dedicat industriei Software și celor care ocupă în companii posturi de team leaders, technical project managers, software architects, developers îi aduce în această primavară la București și Iași pe Brian Sletter și Sander Hoogendoorn.

Întâlnește-i pe Brian Sletten și Sander Hoogendoorn la Software Architecture Day

Software Architecture Day, evenimentul dedicat industriei Software și celor care ocupă în companii posturi de team leaders, technical project managers, software architects, developers îi aduce în această primavară la București și Iași pe Brian Sletter și Sander Hoogendoorn.

Doi dintre cei mai experimentați traineri și specialiști software architecture vin la edițiile din această primavară pentru a se alătura comunității deja formate în jurul Software Architecture Day, eveniment la care până în prezent au participat speakeri recunoscuți la nivel internațional precum Dino Esposito, Rick Kazman, Tom Gilb, Fred George și Neal Ford.

Brian Sletten ajunge din SUA, pe 11 mai, la Software Architecture Day București, pentru a le vorbi specialiștilor software despre Resource-Oriented Architectures. Workshop-ul intensiv susținut de Brian vine în ajutorul companiilor și a departamentelor de software oferind o nouă perspectivă asupra: tensiunilor dintre mediul business și departamentul tehnic și medierea acestora prin adoptarea unor tehnologii orientate spre resurse.

Autor de cărți și articole pe subiecte precum: RESET, the Systematic Web, resource oriented systems, visualization and modern software development, Brian Sletten este și președintele companiei Bosatsu. Printre ariile sale de expertiză se numară și spanning defense, network matrix switch controls, Grid computing, P2P și Semantic Web-Based Systems, software architecture, API design and review, training, mentoring, strategic technology choices.

Sender Hoogendoorn va susține pe 5 iunie, la Software Artchitecture Day Iași, workshop-ul intensiv “Designing, developing and deploying a microservices architecture”, iar specialiștii în domeniu vor avea ocazia să afle, printre altele, exemple concrete despre design-ul și modelarea microservices, comunicarea dintre servicii, design patterns polyglot persistence, testing services și setting up deployment pipelines.

Trainer, software artchitect, programator, speaker și scriitor, Sander este directorul companiei Ditisagile.nl și un foarte important catalizator în inovarea de software development pentru clienții săi internaționali. Cu peste 20 de ani de activitate în consultanță IT, Sander a activat de-a lungul timpului în companii importante printre care se numară Capgemini (Principal Technology Officer) sau Ordina (Global Agile Thoughtleader). În acest timp acesta a colaborat cu zeci de companii care activează în domenii precum finanțe, industrie, transport, asistență medicală, educație sau retail.

Intră pe www.iasi.softwarearchitectureday.com și www.bucharest.softwarearchitectureday.ro, află agenda completă a evenimentelor, înscrie-te și profită de reducerile early bird.

Software Architecture Day este structurat ca un workshop complex care aduce în același loc specialiști software architecture, pasionați de domeniul IT și traineri internaționali cu zeci de ani experiență în domeniul IT. Organizat în Cluj-Napoca, Timișoara, București și Iași, evenimentul a adus în România până în prezent speakeri recunoscuți la nivel internațional și peste 400 de specialiști software.

Eveniment organizat de Libero Events

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Numeroasele implementări de sisteme informatice (ERP și WMS) ne-au ajutat să descoperim împreună cu clienții noștri elemente de detaliu care particularizează fluxurile de lucru din distribuție, astfel încât acum să avem o viziune de ansamblu asupra activităților de aprovizionare, care ne permite să înțelegem perfect nevoile companiilor de distribuție.FluxVisio...

Citește tot arrow_forward

Centraleyezer – soluția de securitate cibernetică, cu până la 25% mai accesibilă companiilor

Astfel, începând cu data de 11 martie, timp de 2 săptămâni, Centraleyezer le oferă acces companiilor preocupate de securitatea datelor lor la un set de pachete predefinite, la costuri reduse, obiectivul campaniei fiind acela de testare a aplicației la capacitatea sa maximă:99 Euro/lună – pachet Basic, dedicat companiilor foarte mici199 Euro/lună – pachet Consul...

Citește tot arrow_forward

Interviurile Softlead – De ce este esențială alegerea unei soluții de Securitate pentru compania ta?

Cu o experiență validată de clienți recunoscuți la nivel local și internațional, Sandline (compania care a dezvoltat aplicația Centraleyezer)  este un vector reprezentativ pentru industria securității datelor, anul acesta celebrând 12 ani de existență pe piața de profil. Sandline este o companie de consultanță full-service în domeniul securității, oferin...

Citește tot arrow_forward