Intel, Barneys New York, Consiliul Designerilor de Modă din America și Opening Ceremony anunță colaborări pentru tehnologia purtabilă

08 ianuarie 2014

Intel Corporation, Barneys New York*, Consiliul Designerilor de Modă din America* (CFDA) și Opening Ceremony* au anunțat colaborări strategice pentru a explora și aduce pe piață tehnologie purtabilă inteligentă și pentru a întări cooperarea dintre modă și tehnologie.

Intel, Barneys New York, Consiliul Designerilor de Modă din America și Opening Ceremony anunță colaborări pentru tehnologia purtabilă

Intel Corporation, Barneys New York*, Consiliul Designerilor de Modă din America* (CFDA) și Opening Ceremony* au anunțat colaborări strategice pentru a explora și aduce pe piață tehnologie purtabilă inteligentă și pentru a întări cooperarea dintre modă și tehnologie.

“Colaborările anunțate reprezintă initiațiva clară a Intel pe piața tehnologiilor purtabile”, a declarat Ayse Ildeniz, Vicepreședinte pentru Business Development and Strategy în cadrul New Devices Group al Intel. “Prin aceste inițiative vom combina tehnologiile inovatoare ale Intel cu designul Opening Ceremony, capacitatea Barneys New York de a identifica noile tendințe și angajamentul CFDA de a inova industria modei. Viziunea noastră comună este de accelera inovația în domeniul tehnologiei purtabile și de a crea produse care să îmbunătățească viața oamenilor”, a adăugat ea.

Ca parte a colaborării, Intel și Opening Ceremony vor lucra la designul unei brățări inteligente bazată pe tehnologia Intel.

“Humberto și cu mine am avut mereu dorința de a face lucruri noi. De la primele noastre cumpărături făcute în Asia am fost pasionați de noi descoperiri”, a declarat Carol Lim, co-proprietara Opening Ceremony. “Aceasta este o oportunitate incredibilă și unică de a aduce împreună cu Intel viziunea noastră în domeniul accesoriilor purtabile care combină inovația Intel cu moda. Ne îmbarcăm alături de Intel într-o călătorie și de-abia așteptăm să vedem unde ne va duce. Intel este o companie care ne-a schimbat viața și acum construim o parte din secolul 21 alături de ei”, adăugat ea.

Experiența cu un produs începe încă de la impactul vizual și de la modul de prezentare în magazine. Considerat un Mecca al modei, Barneys New York oferă o oportunitate unică pentru a prezenta cum se cuvine tehnologiile purtabile. Barneys New York vor oferi la vânzare brățara inteligentă bazată pe tehnologiile Intel și creată de Opening Ceremony.

“Una dintre cele mai mari oportunități pentru tehnologia purtabilă este simplă – să creezi un accesoriu frumos pe care clienții noștri îl doresc”, a declarat Daniella Vitale, COO al Barneys New York. “Este entuziasmant să fii parte a unui grup de branduri care să creeze moda inteligentă. În colaborarea cu Intel, suntem încântați să anunțăm că Barneys New York va fi unul dintre primii retaileri de lux care vor comercializa un accesoriu inteligent de la Opening Ceremony”, a adăugat ea.

Intel va lucra cu CFDA pentru a crea o comunitate pentru dezvoltarorii de tehnologie și designerii de modă pentru a colabora, schimba și promova idei despre tehnologia purtabilă. Colaborarea va implica peste 400 de designeri, membri ai CFDA, cu un ecosistem mare de dezvoltatori hardware și software pe care Intel l-a construit în ultimii 40 de ani.

“Angajamentul CFDA este de a aduce inovația în industria modei și, având în vedere influența tehnologiei asupra modei, suntem de părere că tehnologia trebuie să fie parte din ADN-ul acestei industrii”, a declarat Steven Kolb, CEO al CFDA. “De aceea suntem încântați să anunțăm colaborarea strategică cu Intel în privința tehnologiei purtabile unde putem aduce influențe unice din cele două industrii – Intel, o companie care oferă inovații tehnologice pentru multe dispozitive de computing, și designerii noștri, care creează lucruri frumoase și accesorii pe care oamenii vor să le poarte”, a adăugat el.

“Colaborările anunțate vor aduce laolaltă două expertize din două discipline diferite, ale tehnologiei și modei, esențiale în realizarea viziunii adoptării tehnologiei purtabile”, a adăugat Ildeniz. “Scopul Intel este de a iniția o cooperare de lungă durată între tehnologie și modă, odată cu anunțul de la CES”, a mai spus ea.

Despre Intel

Intel (NASDAQ: INTC) este lider mondial în inovaţia din industria computerelor. Compania proiectează şi dezvoltă tehnologii esenţiale, ce servesc ca fundament pentru dispozitivele de computing din lume. Pentru informaţii suplimentare despre Intel accesaţi http://www.intel.com/pressroom şi http://blogs.intel.com.                                                          

Intel și logo-ul Intel sunt mărci comerciale ale Intel Corporation în Statele Unite şi în alte ţări.

Despre Barneys New York

BARNEYS NEW YORK (Barneys) este un retailer de lux recunoscut pentru alegerile celor mai mari designeri din lume, pentru hainele pentru femei și bărbați, accesoriile, încălțămintea, bijuteriile, cosmeticele, parfumurile și obiectele de design interior. Stilul Barneys se manifestă prin campaniile inovatoare de advertising, temele originale de sărbători și vitrinele premiate. Înființat în 1923 în Manhattan, Barneys a devenit un arbitru internațional al stilului pentru femei și bărbați în anii `70 prin descoperirea și dezvoltarea unui nou design. În prezent, Barneys New York are magazine în Beverly Hills, Chicago, Seattle, Boston, San Francisco, Las Vegas, Los Angeles și Scottsdale, magazinul online Barneys.com și alte 25 de magazine și outlet-uri din Statele Unite. Pentru mai multe informații despre Barneys New York, vizitați www.Barneys.com și conținutul site-ului The Window pentru mai multe detalii despre lumea Barneys: interviuri cu designeri, modă, evenimente și echipa Barneys.

Despre Consiliul Designerilor de Modă din America

Consiliul Designerilor de Modă din America (CFDA) este o asociație non-profit fondată în 1962, care conduce inițiativele din industria de modă, având peste 400 de membri designeri americani de modă pentru femei, bărbați, bujiterii și accesorii. Pe lângă Premiile anuale de Modă CFDA, care recunosc talentele din industrie, organizația oferă programe care susțin dezvoltarea profesională și acordă burse, inclusiv CFDA {Fashion Incubator}, Fondul CFDA/Vogue Fashion, Premiul Geoffrey Beene Design Scholar, Bursa Liz Claiborne și Bursa CFDA/Teen Vogue. Suportul membrilor este acordat prin Business Services Network, un grup de companii importante care oferă designerilor oportunități. Fundația CFDA este o organizație non-profit separată pentru a mobiliza membrii să strângă fonduri pentru cauze caritabile. Cu ajutorul Fundației, CFDA creează și susține inițiative la nivel global de luptă împotriva cancerului la sân, strânge bani pentru lupta împotriva HIV/SIDA prin evenimente precum Fashion’s Night Out și 7th on Sale.

Pentru mai multe informații, vizitați www.CFDA.com, facebook.com/cfda, twitter.com/cfda, cfda.tumblr.com și youtube.com/cfdatv.

Despre Opening Ceremony

Opening Ceremony a fost fondată în 2002 la New York de Carol Lim și Humberto Leon – care au pornit de la ideea de a aduce pasiunea lor pentru modă și călătorii într-un concept boutique. Compania a crescut și a deschis mai multe outlet-uri în New York, Los Angeles, Londra și Tokyo, precum și magazinul Opening Ceremony cu colecții, accesorii și încălțăminte pentru femei și bărbați. Opening Ceremony a devenit cunoscută pentru multiplele colaborări inovatoare, inclusiv cu Chloë Sevigny și Spike Jonze. Compania are în New York un showroom cu peste 20 de branduri internaționale. În 2009, Opening Ceremony a lansat magazinul online și blogul openingceremony.us, cu peste 4.000.000 de vizitatori unici pe lună.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward