Intrarom prezinta produsele sale inovative wireless la Ziua Comunicaţiilor

23 aprilie 2015

Intrarom, subsidiara holdingului Intracom Telecom, furnizor global de sisteme şi soluţii de telecomunicaţii, care activează de peste 35 de ani pe piaţă, va participa la “Ziua Comunicatiilor” 2015 care va avea loc în data de 28 aprilie 2015, la Bucureşti (JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Grand Ballroom). 

Intrarom prezinta produsele sale inovative wireless la Ziua Comunicaţiilor

Intrarom, subsidiara holdingului Intracom Telecom, furnizor global de sisteme şi soluţii de telecomunicaţii, care activează de peste 35 de ani pe piaţă, va participa la “Ziua Comunicatiilor” 2015 care va avea loc în data de 28 aprilie 2015, la Bucureşti (JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Grand Ballroom). 

In cadrul evenimentului, speakerul Intracom Telecom  Dr. Panagiotis I. Dallas, Marketing Manager Divizia Sisteme Wireless va sustine o prezentare in cadrul sesiunii ”Tehnologii pentru o Românie Digitală”. Titlul prezentarii va fi: “Small Cell: Backhaul Toolkit, stimulator pentru implementare accelerata” . Totodata, Intrarom si Intracom Telecom vor avea un spaţiu expoziţional in Foyer-ul Marriott Grand Ballroom, unde veti avea ocazia sa experimentati  ultimele inovatii tehnologice wireless ale Grupului produse in Romania, la Intrarom dupa cum urmeaza:

Ultralink™-FX80 este o unitate de exterior de dimensiuni compacte prevazuta cu antenă panou ce oferă capacitati mari de transmisiuni (până la 3 Gbps Full Duplex) şi operează în spectrul complet E-Band (71-76 / 81-86 GHz). Ultralink™-FX80 poate fi instalat in general pe stâlpi de electricitate sau pe pereţii cladirilor, precum şi pe acoperişuri şi turnuri de telecomunicaţii. Varietatea de interfeţe oferite asigură flexibilitatea operaţională atât pentru aplicaţii fronthaul wireless în mod CPRI cât şi pentru aplicaţii backhaul – prin cele trei interfeţe GbE – în mod Ethernet Bridging.

StreetNode™ V60-PTP este un echipament radio inovativ, complet de exterior cu o antenă integrata cu aliniere automată, funcţionand în spectrul V-Band (60 GHz). Poate atinge capacitati de până la 1.7 Gbps Full Duplex ceea ce satisface până şi cele mai stricte cerinţe de backhaul 4G. Dimensiunile reduse şi flexibilitatea alimentarii îl fac ideal pentru instalari la nivel stradal. Configurarea „Zero-Touch” a sistemului cu ajutorul unei tablete cu sistem de operare Android conectată prin Bluetooth permite o implementare rapidă, rentabilă, fara erori. 

WiBASTM OSDR, un echipament radio complet de exterior ce oferă tehnologie avansată PtMP în benzi licenţiate, este disponibil în două variante: OSDR (10.5 / 26 / 28 / 32 GHz) şi OSDR-S (42 GHz). Echipamentul oferă conectivitate IP de ultimă generaţie în aplicaţii HetNet backhaul şi satisface perfect cerintele operatorilor pentru implementari de la zero, rapide si rentabile in zona de backhaul sau acces 3G/4G. Se bazează pe platforma Outdoor Software-Defined Radio (OSDR) care permite şi funcţionarea în modul PtP printr-o licenta dedicata.

„Toate produsele wireless, inclusiv dezvoltările recente sunt fabricate in totalitate in locatiile Intrarom situate in Pipera, in cele doua fabrici dotate cu tehnologii de ultima generatie ce acopera 5000 mp. Putem spune cu mandrie ca cei aproximativ 100 de ingineri ce lucreaza in zona de productie aplica ultimele standarde de fabricatie pentru a produce o gama larga de echipament wireless de telecomunicatii de inalta calitate adresate tuturor cerintelor Service Providers din comunicatii." a declarat dl. Kostas Fiakas, Sales Director Intrarom.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward